Pulzar

Partyajánló

Summer START 2008 @ Flört, Siófok

Fellépők
Dátum 2008. június 28.
Helyszín Flört, Siófok, Sió utca 4.
Stílus House, , Trance, Dance,
House, Tech-house, Minimal, Electro,
House, Progressive House, House, Dance
Summer START 2008"A szenzációsan sikerült év kezdés és a Flört szülinap után a nyári hőséggel együtt mi is forrósítjuk a hangulatot egy újabb bulival, amire az egyik közönség kedvenc MATTHEW DEKAY és a házigazda DANDY mellett olyan művészt hívtunk meg Siófokra, aki soha nem járt hazánkban és sokszínűségével a minőségi változatos szórakoztatás a védjegye ő nem más mint WALLY LOPEZ a spanyol house-fenegyerek akivel a Flört ismét beújít és megint színesíti eggyel fellépőinek névsorát!"Flört, Siófok, Sió utca 4.

Summer START 2008 @ Flört, Siófok

"A szenzációsan sikerült év kezdés és a Flört szülinap után a nyári hőséggel együtt mi is forrósítjuk a hangulatot egy újabb bulival, amire az egyik közönség kedvenc MATTHEW DEKAY és a házigazda DANDY mellett olyan művészt hívtunk meg Siófokra, aki soha nem járt hazánkban és sokszínűségével a minőségi változatos szórakoztatás a védjegye ő nem más mint WALLY LOPEZ a spanyol house-fenegyerek akivel a Flört ismét beújít és megint színesíti eggyel fellépőinek névsorát!"

WALLY LOPEZ :

1976-ban született Madridban. A karrierjét rádiós dj-ként és műsorvezetőként kezdte 13 évesen. Az első tapasztalatokat követően a legjobb spanyol rádióknak dolgozott, mint pl a Loca FM, Flaix FM és Maxima FM.
Mint a house műfaj úttörője Spanyolországban, hamar elkezdte a világ legjelentősebb klubjait járni, ahol olyan hírességekkel játszott együtt, mint Paul Van Dyk, Paul Oakenfold, Pete Tong, Sébastien Leger és Mark Knight.
2000-ben írta az "Amman" c szerzeményét, amit nevezhetünk az első nemzetközi slágerének is, majd ezeket követte a "Patricia Never leaves the House" és "Disco Night", amit olyan előadók is előszeretettel játszottak, mint Pete Tong, Hernan Cattaneo és Steve Lawler. Ezért nevezték el a "Pillanat emberének" ("Man of the moment") 2004-ben kezdődött a rezidenciája az ibizai Pacha-ban, Darren Emersonnal
(Underworld) és Tim Deluxe-szal, valamint állandó vendég még a The End-ben Londonban, ahol olyan kollégákkal zenélt együtt mint FatBoy Slim és X-Press2. Ezután rezidenciát szerzett még a Discoteque-ben (Barcelona), a Red Light-ban (Paris), Pachá-ban (Barcelona), Ministry of Sound-ban (London) és a The Mix-ben (Paris). Jelenleg újra Ibizán a Pacha-ban rezidens.
Ő a legismertebb spanyol dj és producer, játszott mind az 5 kontinensen, és olyan elektronikus zenei fesztiválokon lépett fel, mint a Creamfields Liverpool, Creamfields Buenos Aires, Global Gathering, Exit Festival és Weekend Dance.

A népes rajongótáboron kívül - ami az elmúlt 18 évben követte őt - a szakma elismerését is kivívta, és az alábbi díjakat kapta eddig:
-DeejayMag 2007 best Deejay of the year - 2007 legjobb deejay-je

-DeejayMag 2007 best progressive and electro house deejay of the year - az év legjobb progressive és electro house deejay-je

-DeejayMag 2007 best radioshow 'laFactoria' Maxima FM - legjobb rádióműsor "LaFactoria" Maxima FM

-DeejayMag 2007 best marketing campaign made by a Deejay - legjobb marketing kampány, amit egy dj csinált

-DeejayMag 2006 best deejay of the year - 2006 legjobb deejay-je

-DeejayMag 2006 best tribal, progressive and electro house of the year - legjobb tribal, progressive és electro house 2006-ban

"Ennyi információ után jöhet a "puding próbája" , az evés !! Sok szeretettel várunk 2008 június 28-án Siófokon a Flörtben, mert ezt meg kell hallgatotok !"


Régebbi partyk ebből klubból

  • [2013-09-14] Flört the Club - 25.szülinapi buli
    @ Flört, Siófok

    "Nem csak a 20 éveseké a világ.." - jól ismeri mindenki ezt a dalt, és erre a tényre erősít rá hazánk legpatinásabb szórakozóhelye a FLÖRT THE CLUB.
  • [2012-12-25] Flört Christmas
    @ Flört, Siófok

    Jägermeister presents: JULIAN JEWEIL (FR)
  • [2012-11-03] HALLOWEEN PARTY w/ Dubfire
    @ Flört, Siófok

    Mivel egy igazi „leg-leg” Dj-t köszönthetünk november 3-án szombaton nálunk, aki már anno 2003.08.16-án még a Deep Dish formáció tagjaként a club 24 éves történetében a legtöbb rajongót vonzotta a Flörtbe, és elérte hogy éjjel 1 órakor ki kellett tennünk a megtelt táblát !
  • [2012-08-18] BEACHBALL PARTY w/ Mark Knight
    @ Flört, Siófok

    A SunCity és a Bang! Entertainment ismét egy felejthetetlen bulit ígér!
  • [2012-07-21] Summer Special Vol I. w/ Dave Seaman
    @ Flört, Siófok

    Summer Special Vol I. 2012. 07.21. Dave Seaman Invoice Kühl
  • [2012-05-27] Ikrek Éjszakája - Dandy Birthday Bash!
    @ Flört, Siófok

    Dandy 34. Szülinapi MulaTSág - IKREK ÉJSZAKÁJA - 2012 !!!!!!!!!!!!!!SPECIAL GUEST - EELKE KLEIJN (NL) !!!!!!!!!!!!!!!!!
  • [2012-04-08] Grand Opening Eggxtrem
    @ Flört, Siófok

    Az unalmas húsvéti punnyadás ellen egy igazán ütős, délelőttbe nyúló GRAND OPENING-gel indítjuk az idei szezont! Ígéretünkhöz híven ezen a bulin is olyan külföldi fellépőket mutatunk be Nektek, akik még nem jártak a Flörtben, de sikereik és zenei munkásságuk garantálja, hogy fellépésük "GRAND"-dá teszi majd az "OPENING"-et!
  • [2012-02-11] Valentin's Day Party
    @ Flört, Siófok

    Kedves Barátnőnk és Barátunk! 2012-ben a változások korát fogjátok tapasztalni a Flört falain belül: nagyon sok meglepetéssel készülünk és sok olyan fellépőt mutatunk be Nektek, kik még nem voltak nálunk Siófokon. Hagyománytörően a februári party is már egy más, különleges, szebb és jobb csomagot kínál Nektek.
  • [2011-12-31] Bye-Bye 2011
    @ Flört, Siófok

  • [2011-12-25] Christmas Delux w/ Henry Saiz & Nick Warren
    @ Flört, Siófok

    Kedves Barátunk, engedd meg, hogy először is nagyon Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánjunk és reméljük, hogy az ünnepi hangulatban Te sem feledkezel meg rólunk, hiszen a Flört The Club már több mint 20éve jelenti a partyarcoknak a legjobb bulit és a találkozási helyet minden december 25-én.
  • [2011-10-29] Halloween Soundattack XXL
    @ Flört, Siófok

    Újabb mérföldkőhöz értünk, hiszen az őszi levélhullás megint csak azt jelenti, hogy az ország legjobb klubja az őszi/téli partikra készül, melyek közül az első a tradicionális Flört Halloween party. Az est elnevezése már önmagában sejtelmes, akár egy rémisztő éjszaka a temetőben Halloween-kor. Hazánk leghosszabb Halloween party-ja vár Téged és barátaidat Siófokon. Ezúttal 13 órán keresztül élvezheted a house, techno és tech house zenét. Az est különlegessége, hogy a régi és az új generációt is meglepjük egy egy világsztárral, akiket a hazai élvonal fiatal és idősebb lemezlovasai egészítenek ki.
  • [2011-08-19] Flört the Club Summer Closing
    @ Flört, Siófok

    Flört Summer Closing ! Augusztus 19-én pénteken ismét egy frenetikus partyval várunk titeket! A Flört the Club tradicionális nyárzáró estjén ezúttal a hazai partyarcok egyik nagy kedvence az Amerikában élő japán dj guru, Satoshi Tomiie lesz a vendég!
  • [2011-08-12] A legnagyobb Classic buli
    @ Flört, Siófok

    H.H.M. bemutatja: Kizárólag egyszer az eredeti helyen az eredeti zenékkel! AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB, EREDETI CLASSIC bulija... """egy nyár a Flört-ben & megint egy nyár a Flört-ben & Flyerz""" AUGUSZTUS 12 PÉNTEK SIÓFOK - FLÖRT THE CLUB Dj.k.: Hamvai Pg., Sterbinszky, Julian & special quest
  • [2011-07-29] Holland Nite
    @ Flört, Siófok

    "Ha végre itt a nyár és meleg az idő, az ember strandra jár, mert arra van idő...." - és ha már Balaton, akkor a szezonban is a FLÖRT THE CLUB a legjobb bulik helye és a legjobb hely a bulizásra. Egy régi hagyomány elevenedik fel ismét Siófokon. Emlékszel még a legendás 48 órás HOLLAND weekend-ekre ? Ezúttal megint átélheted azt az őrületet, egy vérbeli Holland fellépővel, aki már sokadjára bizonyítja a hazai közönség előtt, hogy nem tréfál ha a dj pultban áll!
  • [2011-06-25] Flört Summer Opening
    @ Flört, Siófok

    Sziasztok klubberek, nem véletlen a megszólítás, hiszen a nyár közepe felé már leginkább a szabadtéri események dominálnak világszerte, de 22 éve töretlenül őrizzük azt a hagyományt, ami a jó idő ellenére is a sötét klubok világába invitálja az igazi party arcokat.
  • [2011-06-04] Ikrek Éjszakája vol. 7
    @ Flört, Siófok

    Dandy nevezetes siófoki szülinapi partyja immáron 7 felvonásához érkezett!
  • [2011-04-24] Grand Opening
    @ Flört, Siófok

    Ígéretet tettünk a tavalyi év után, hogy 2011 masszívabb lesz, mint az elmúlt 3 év a klub történetében. Ehhez mérten választottuk meg az új szezon első vendég fellépőjét, aki nem más, mint a világ és piacvezető, a dj-k kedvenc technikai támogatója, a Pioneer showtechnikai birodalom hivatalos arca: JAMES ZABIELA – aki minden egyes fellépése alkalmával egy új elektronikus varázslattal lepi meg közönségét. Hozzánk a Flört falai közé is már a legújabb effektekkel felszerelve érkezik, hogy apró darabokra szaggasson minden hangot, és hogy a szettjének végén elégedett mosollyal és őrületes tapsviharban mutassa majd fel a ZABIELA védjeggyé vált: „THANK YOU!” feliratot. Mindenidők legtechnikásabb és legkedveltebb lemezlovasával nyitjuk az évet az ország legkedveltebb klubjában, akiről mára már bátran állíthatjuk, hogy átvette a trónt a műfaján belül.
  • [2011-02-12] Farsang
    @ Flört, Siófok

    Ha február, akkor FLÖRT FARSANG! Nincs olyan partyarc az országban, akinek ne lenne legalább egy olyan élménye, amire ne mondta volna azt az elmúlt 10 évben, hogy "igen az a Flörtös február életem bulija volt"!
  • [2010-12-31] Flört The Club - New Years Eve w Danny Howells
    @ Flört, Siófok

    Megint lezárul egy 365 napos periódus és új álmokkal, tervekkel vág neki mindenki a következő évnek. Fogadalmak jönnek - mennek, de nem adhatjuk le ilyen könnyen ezt az évet, az ó év búcsúztatásának méltónak kell lennie és legalább akkorát kell szólnia, hogy beleremegjen a megye ! Nekünk is vannak már merész terveink a 2011-et illetően, de a 2010-es évben elkövetett bakikért egy kiemelt év végi bulival szeretnénk kárpótolni Titeket, a FLÖRT KÖZÖNSÉGÉT.
  • [2010-12-25] Flört House Classics
    @ Flört, Siófok

    Ha unod a szokásos családi programokat és már rég túl vagy az ajándékok bontogatásán is és majd szétrepedsz a bejglitől, akkor idén is gyere el és táncold le a felesleges ünnepi kilókat nálunk a Flört The Club-ban 2010 december 25-én!
  • [2010-11-13] Club Feeling Night
    @ Flört, Siófok

  • [2010-08-18] 15 órás Dj Fesztivál
    @ Flört, Siófok

  • [2010-07-31] Summer Special Alex Kenji-vel
    @ Flört, Siófok

    2010 nyári időjárása szeszélyesebb, mint bármely sokoldalú dj a világon, viszont a legforróbb pillanatokat kizárólag Siófokon élheted át idén is a FLÖRT THE CLUB falai között és még a hirtelen esőtől és széltől sem kell félned, hiszen aki hozzánk betér védett mindentől ami elveheti a kedvét a bulizástól.
  • [2010-07-17] Hungarian House Maffia
    @ Flört, Siófok

  • [2010-07-03] Summer Opening
    @ Flört, Siófok

    Siófokon a nyár nem a naptár szerint kezdődik, hanem a Flört The Club falai között a Summer Start hangrobbanása után!
  • [2010-06-05] IKREK ÉJSZAKÁJA
    @ Flört, Siófok

    Az IKREK ÉJSZAKÁJA és egyben Dandy Szülinapi zsúrjának következő felvonásával várunk Minden kedves Flört-öt és Dandy-t szerető klubbert, hiszen kedvenc házigazdánk megint egy évvel öregebb lett és tradicionálisan a rezidens klubjában ünnepli ezt az eseményt immár hatodszor.
  • [2010-05-26] Single Party
    @ Flört, Siófok

  • [2010-05-01] Rise FM Twilight Party
    @ Flört, Siófok

  • [2010-04-24] FLÖRT CLUBBIN' - Vol.01.
    @ Flört, Siófok

    2010-ben sokak szentélye a Flört The Club felvette az új ruháját és egy totális átalakulás után április 24-én vár Titeket a szezon első elektronikus klub estjén!
  • [2010-04-03] Grand Opening
    @ Flört, Siófok

Kapcsolódó cikkek

  • Magyar trance, nemzetközi piac

    Nyáron sem pihennek a honi producerek. Most egy háromlemezes szerződést írt alá egyik fenegyerekünk, melynek első felvonása július 14-én jelent meg.
  • Árral szemben – kerekasztal eszmecsere a Night Frecuency csapat ifjoncaival

    Zsenge kora ellenére meglepően érett gondolkodású mindegyik Night Frequency tag. Ez részben az alapító, Cyrus érdeme, de nyilvánvalóan „akárki” nem kerülhetett be. A kezdetekről, a kilátásokról és a jelenlegi helyzetről is érdekes állaspontok domborodtak ki a beszélgetés során. Egy minden tekintetben példaértékű együttműködés az övék. A hozzáállásuk pedig sok esetben egyenesen megható. Kellemes olvasgatást és okulást kívánunk az alábbi interjúhoz!
  • Snoop Dogg is a Szigetre tart

    Sorra érkeznek még a visszajelzések a jubileumi Szigetre.
  • Coke Club volt Beach Club lett.

    Beach Club néven nyitja meg kapuit a siófoki rendezvényközpont a Coke Club területén
  • Sharam a NiteRise-ban

    Bárki, aki az elektronikus zenében jártas, és meghallja a „Yoshitoshi” szót, biztos eszébe jut a legendás Grammy-díjas Deep Dish duó. Ali "Dubfire" Shirazinia és Sharam Tayebi még 1994-ben alapította meg ezen a néven saját kiadójukat, azóta pedig folyamatosan adják ki az igényesebbnél igényesebb zenéket.
  • DJ Camp 2011 - A Visszaszámlálás megkezdődött!


    Augusztus elsején kezdődik a DJ Camp, ahol jóformán hazánk valamennyi ismert lemezlovasa fellép a tábor ideje alatt. A nappali partikat este tábortüzes beszélgetések,  szabad formájú oktatások, happy hours a Jaegermeister és a Bomba jóvoltából, valamint a fellépőkkel eltöltött közös programok követik.
  • Végleges a Bónusz fellépők névsora

    A kör bezárult: az utolsó nevekkel is kiegészült a 2011. október 15-i TELEKOM BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL fellépőinek a névsora. Az immár teljes line-up értelmében a HUNGEXPO négy óriási arénájában több, mint 40 külföldi és hazai művész fog színpadra lépni.
  • Telekom Bónusz Festival - Elfogyott az első 1000 darab akciós jegy

    Elfogyott az első 1000 db 5990 HUF -os akciós TELEKOM BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL 2011 elővételi jegy. Augusztus 31 -ig 6990 HUF -os áron juthattok hozzá a jegyekhez a www.deadcode.hu weboldalon vagy az országszerte megtalálható elővételi helyeken.
  • Telekom Bónusz Festival 2011 elővételi jegyek

    2011. október 15 -én, szombaton, átkeresztelve TELEKOM BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL 2011 néven jelentkezik Magyarország legnagyobb elektronikus zenei fesztiválja . Május 10 -én megkezdődött a kedvezményes elővételi jegyek árusítása a www.deadcode.hu weboldalon, május 16 -tól pedig már a budapesti és a vidéki jegyterjesztő helyeken is megvásárolhatóak a Telekom BÓNUSZ Fesztival 2011 elővételi és VIP jegyei.
  • Új műsorok a NiteRise-ban

    Május elsejével két új műsorral bővül a NiteRise amúgy is gazdag kínálata. Íme az újdonságok:
  • Telekom Bónusz Electronic Music Festival 2011 első nevek!

    2011. október 15-én, szombaton, átkeresztelve TELEKOM BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL néven jelentkezik Magyarország legnagyobb elektronikus zenei fesztiválja.
  • A State of Trance 500 ismét élőben a NiteRise-ban!

    A március 27-ei Miami-i közvetítés után, most szombaton (április 9-én) ismét élő közvetítést hallhattok Armin van Buuren-ék „A State of Trance 500” bulisorozatának újabb állomásáról. Természetesen az 5 party-ból álló rendezvények helyszínei közül nem maradhatott ki a DJ szülőhazája, Hollandia. A Den Bosch (vagy teljes nevén: 's-Hertogenbosch) nevű városban olyan előadók lépnek fel 21:00-tól, mint az Above & Beyond, Alex M.O.R.P.H., Andy Moor, Gareth Emery, Markus Schulz, Paul Oakenfold, és természetesen Armin is tagja az összesen 5 színpadon zenélő DJ-knek.
  • Egbert remixek futószalagon

    Az elmúlt két évben a nemzetközi techno-house szcénába üstökösként berobbanó holland dj / producer, Egbert minden jel szerint 2011-ben is folytatja diadalmenetét. Az már eddig is nyilvánvaló volt, hogy a fiatal művész a saját produckiók szerzése mellett remixerként is kiválóan megállja a helyét, elég csak a tavalyi ősz klub-bombájára, Carl Cox örökzöld 'The Latin Theme'-jére írt újraértelmezésére gondolni.
  • Ötödik Heineken Balaton Sound: Tizenkét biztos pont

    Július 7-10 között ötödször gyűlnek össze Zamárdiban a zene és a Balaton szerelmesei. A varázslatos atmoszférájú Balaton-parti helyszínen négy nap alatt tömegével találkozhat a közönség a világ legfontosabb zenekaraival és DJ-ivel, közülük első körben tizenkét nevet jelentettek be a szervezők. Mára biztossá vált, hogy a Heineken Nagyszínpad vendége lesz többek között a Portishead, a Thievery Corporation, az Underworld és Tiësto, míg az arénában és a vízparti teraszokon fellép Ricardo Villalobos, Luciano, Armin van Buuren, Axwell, Gui Boratto és John Digweed is.
  • T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL 2010 LINE UP

    A 2010-es T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL line up-ja órára lebontva.
  • Above and Beyond interjú

    Az október 16-i T-Mobile Bónusz Fesztivál egyik legnagyobb dobásának a brit trance-sztáralakulat, az Above & Beyond fellépése ígérkezik. A csapatból Tony McGuiness állt rendelkezésünkre egy rövid telefonos csevej erejéig!
  • Roberto, Nikola Ès Davis ősszel is bevetésre készek

    A DJ titánokkal mostantól kéthetente szombatonként találkozhattok Budapest legszebb szórakozóhelyén, a White Angelben.
  • Helikopter, csoki, csipsz és bio tea

    David Guetta, Pet Shop Boys, Jamiroquai, Chemical Brothers, Paul van Dyk, Paul Kalkbrenner, Tricky, Paul Oakenfold, Pink Martini, Sven Väth – megannyi sztár megannyi kéréssel érkezik a Heineken Balaton Soundra.
  • Carl Cox magyar producert remixel!

    A szakma veteránjának a vokál és a vonósok hangszerelése tetszett meg a magyar Victor Macpherson „Usual Times” című trackjében, ezért elkészítette saját remixét, amely a nyár derekán lát napvilágot a Dowalve Records gondozásában megjelenő EP-n.
  • BÓNUSZ Fesztivál 2010 – újabb nevek !

    Az idei év legnagyobb magyar elektronikus zenei fesztiválján RICHIE HAWTIN , ABOVE & BEYOND és PETE TONG mellett a fellépők névsorát tovább színesíti még az angol THE ADVENT és NIC FANCIULLI, a francia PAUL RICTH, valamint a németek legújabb felfedezettje REBOOT is.
  • DJ-világsztár az U26-ban

    Újabb világsztár budapesti látogatása tartja izgalomban a rajongókat: május 22-én, szombaton érkezik a magyar fővárosba a világ egyik legnépszerűbb DJ-je, Tiësto, aki legújabb szerzői albumát mutatja be.
  • Szeifert lesz az új Sterbi?

    Hazánk elismert top dj-je, Szeifert és az egyik kereskedelmi tv csatorna közös országjáró klubturnéra indul SZEIFERT HATÁSFOK címmel.
  • Speed Classic @ Club PLAY2010

    A party a Club Playba Költözik
  • FONTOS SAJTÓKÖZLEMÉNY

    Ezúton értesítjük minden kedves vendégünket, hogy sajnálatos és jelen pillanatban áthidalhatatlan technikai gondok miatt a 2010. május 8-ára meghirdetett CLUB SPEED CLASSIC PARTY IDŐPONTJA EGY HÉTTEL KÉSŐBB LESZ!
  • Morning Call Büntető Törvénykönyv 2010.évi I.változás

    A Rise FM rádió reggeli műsorvezetőjének sorsa a Hallgatók/Bírák kezébe került! Döntsék el MAGUK, ki kapja a legnagyobb büntetést! Azaz ki legyen R.Zsuzsanna (kortalan) társ-műsorvezetője a Morning Call-ban !
  • Party a rák ellen

    Amikor az ember a bulizásra, vagy a beteg gyerekekre gondol, első ránézésre semmi közös nincs bennük.
  • Moti Brothers áprilisa

    A 2010 első három hónapja igen mozgalmasan telt a csapat életében. Április viszont hiper aktív lesz…
  • RiseFM - Teljes gőzzel

    A RiseFM egyre nagyobb hírnévre tesz szert a nemzetközi zenei piacon
  • Balaton Sound: az első nevek

    Július 8-11 között ismét a Heineken Balaton Sound tölti meg élettel a Balaton déli partját. A legfrissebb hírek szerint már biztosan a nagyszínpad headlinerei között szerepel a CHEMICAL BROTHERS…!
  • TWILIGHT Party

    Mindent felülmúló hangulat uralkodott az első TWILIGHT Partyn

Ajánlott lemezek

  • Érkezik az új Above & Beyond sláger : On A Good Day

    Egész nyáron tesztelte soron következő megjelenését az Above & Beyond, s miután a BBC Radio 1 támogatását is egyre jobban élvezte az „On A Good Day (Metropolis)”, a csapat úgy döntött, hogy kereskedelmi forgalomba hozza a dalt.
  • Kikeleti beindulás Rem-C-vel

    Alighogy ránk köszöntött a kikelet, Rem-C, a Hausfactorya projekt szellemi atyja, a VAMP újdonsült művésze valósággal elárasztotta a piacot friss, ropogós, üde szerzeményeivel, remixeivel.
  • Krichee – Pulse EP

    Armin Van Buuren is játssza a magyar Krichee új EP-jét!
  • William Orbit – Odyssey

    Élete első válogatásával jelentkezik a popvilág egyik leghíresebb producere, a brit William Orbit.
  • Daniel Pea bemutatja Fankadeli – Utcai Óra remix album

    Daniel Pea eddig trance, és a tech-trance műfajokon belül alkotott, több saját, és remix megjelenést is magáénak tudhat olyan neves kiadóknál, mint a Sonar Eclipse, vagy az angol Summer Rain Recordings
  • Berlini klub útikalauz

    Egy új DVD/CD megjelenését jelentették be, amelynek köszönhetően betekintést nyerhetünk Berlin Club életébe.
  • Jay Lumen - Heureka!

    E hónap 3-án jelent meg hazánk nagy fiának, Jay Lumennek legújabb műve: a Heuréka az egyik legnagyobb kiadó gondozásában, ami nem más, mint az Audio Therapy.
  • Paul van Dyk - In Between

    A világ #1 DJ-je, Paul van Dyk egy lendületes, új munkájával tér vissza, mely ismét reflektorfénybe helyezi kivételes produceri tehetségét.
  • TIESTO: IN SEARCH OF SUNRISE 6 (Ibiza)

    A szigeten számos felfedeznivaló kis titkos hely van, amellett, hogy a legnagyobb dance élet is itt zajlik a legextrább bulikkal a világ legjobb klubjaiban.
  • Megjelent Tranzident szerzőalbuma!

    Megjelent Tranzident „The Origin” című szerzőalbuma. A CD-n 12 dalt találunk, köztük a rádiókban és a VIVA TV-n is előszeretettel játszott Mindennapot, vagy a Drift hosszú verzióját, melyet olyan világhírű producerek is pörgetnek rádióműsoraikban, fellépéseiken, mint pl. Armin Van Buuren, Above & Beyond, Menno de Jong, Matt Darey vagy Airbase.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó