Pulzar

Fast Distance

Egy nagyon fiatal producer/dj-ről beszélhetünk, aki 2007-ben vált világszerte ismerté, ám elég volt számára 3év, hogy belopja magát az uplift trance kedvelőinek lelkébe.

 Zenéit már a korai időszakban is az Armada és a Vandit adta ki. Armin van Buuren egyszer azt nyilatkozta, hogy Franz az egyik kedvenc új generációs előadója.  Olyan dj/producerekkel dolgozott már együtt, mint a híres Roger Shah és Fred Baker. Felejthetetlen zenéi : Kilimanjaro,Big ben,Above the clouds és a Ferry Corsten által játszott Hold me Love me / Franz egy speciális dj szettel készül és nem kíméli majd  a lábakat
Egyedülálló, hogy nem csak dj-ként nagyszerű,  hanem saját trackjei is kiválóak. Számos sztár dj, már most úgy látja, hogy Franz energiája elegendő ahhoz, hogy a jövőben kiemelkedő alakja legyen az electronikus zenének.  Above & Beyond rádiójában bizonyított  Fast Distance guest mixével és osztatlan sikert aratott, azóta Aly and Fila, Judge Jules és Daniel Kandi is úgy tartja, hogy ebben a fiúban van valami, ami egyedülálló!!!

Archív partyajánlók

  • [2010-09-18] Fast Distance (B)
    @ Beat, Budapest

    A Lurdy ház második emeletén csak úgy repkednek majd a lézerfények és senkit sem kímélnek a dinamikus ütemek ezen a kora őszi estén. Budapest legújabb klubja megnyitja kapuit a TRANCE kedvelői előtt is.

Zenei stílusok

  • Trance

    A trance az 1990-es évek kezdeti szakaszában kialakult zenei műfaj. Szülőhelyének Frankfurt tekinthető. Szerteágazó, és állandóan változó műfaj, melynek számos ágazata van.

Ajánlott rádiók

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó