Pulzar

DJ Camp 2011 - A Visszaszámlálás megkezdődött!


Augusztus elsején kezdődik a DJ Camp, ahol jóformán hazánk valamennyi ismert lemezlovasa fellép a tábor ideje alatt. A nappali partikat este tábortüzes beszélgetések,  szabad formájú oktatások, happy hours a Jaegermeister és a Bomba jóvoltából, valamint a fellépőkkel eltöltött közös programok követik.

 Este aztán irány a Balaton legjobb klubjának tartott Palace - minden táborozónak ingyenes a belépés! Az egész hetes hepajt szombat este a Coronita DJ-k bulija zárná, ha nem lenne még vasárnap is egy kellemes kis nappali búcsúbuli a palettán.

 A lineup és a programok magukért beszélnek: kedvenc dj-ink mellett például nyereményjátékok is várják a résztvevőket. Budapesti buszos- és hajós városnézés, DJ Szövetség által rendezett hivatalos tanfolyam, 2012-es DJ Szövetségi tagság, MY77 utalványok, fellépési- és interjúlehetőség várja mindazokat, akik a tábor legjobbjaiként zárják a hetet!

Légy akár hobby-dj, akár kezdő producer, vagy szimplán partyarc, ha jól érzed magad a party-életben és a zeneiparban, akkor a DJ Camp a Te táborod!

www.djcamp.hu
/ 06305327166
Hetijegy szállással és teljes ellátással: 55.000/45.000HUF
Napijegy szállással és teljes ellátással: 9.000 HUF
Belépő csak a nappali party-ra: 1500HUF (10.00-18.00. Esti programokat, ellátást és Palace belépőt nem tartalmaz!!)
Belépő a szombat esti Coronita party-ra: 1500HUF


Archív partyajánlók

Kapcsolódó cikkek

  • United Soul interjú

    Jazz+diszkó és napjaink house dallamai+soulful és a deep ez röviden a United Soul. Igazi múlt jelen jövő interjú és persze letölthető Mix, hogy ne csak olvassuk halljuk is.

Ajánlott videók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó