Pulzar

Partyajánló

Dátum 2013. január 26.
Helyszín Mix Club, Budapest, 1065 Teréz körút 55-57 (Eiffel tér)
Stílus House, Deep-House, Minimal

Fellépők 
Richard Dinsdale, Rony Breaker, Nigel Stately
Richard Dinsdale a MIX-benJanuár 26-án zöld utat enged a MIX az igényes brit mainstream house-nak Richard Dinsdale jóvoltából. A vezető európai klubok egyik legnagyobb kedvence, aki egyben a Tanzanite Records alapítója is, először jön Magyarországra. Fellépését a trendi fővárosi klub két rezidense, Rony Breaker és Nigel Stately vezeti fel-, illetve le a szokásos kifogástalan minőségű DJ-szettel.Mix Club, Budapest, 1065 Teréz körút 55-57 (Eiffel tér)

Richard Dinsdale a MIX-ben @ Mix Club, Budapest

Január 26-án zöld utat enged a MIX az igényes brit mainstream house-nak Richard Dinsdale jóvoltából. A vezető európai klubok egyik legnagyobb kedvence, aki egyben a Tanzanite Records alapítója is, először jön Magyarországra. Fellépését a trendi fővárosi klub két rezidense, Rony Breaker és Nigel Stately vezeti fel-, illetve le a szokásos kifogástalan minőségű DJ-szettel.

Sokan mondhatnák, hogy olyan támogatókkal a háta mögött, mint Seb Fontaine, Mark Knight vagy Fatboy Slim, nem volt nehéz a csúcsra törni, de azért az is elgondolkodtató, hogy akárkit nem szupportálnak ezek az etalonok. Seb Fontaine fedezte fel anno és hívta meg magához Londonba, hogy zenéljen vele az egykori legendás The Cross-ban. Innen egyenesen a legendás Ministry Of Soundba vezetett az útja, ahol maga Mark Knight, a Toolroom Records atyja vette szárnyai alá. Alig két év elteltével már a Kinky Vinylnél volt. Ekkor figyelt fel rá Fatboy Slim is…

 

Később aztán bőven bizonyította, hogy nem véletlenül vette körül kezdőként ekkora „rajongás”: mostanra a prémiumkategóriás DJ/producer elitben emlegetjük a nevét. 2011 tavaszán robbant a DJ You Got My Love című zenéje, majd folyamatosan kezdte ontani magából az ilyen és ehhez hasonló kaliberű zenéket, remixeket pl. a Strictly Rhythm, a Spinnin’ és a Toolroom égisze alatt. A legújabb babérokat pedig olyan további híres kiadóknál aratja, mint a Hotfingers, a 303 Lovers vagy a Flamingo – a Tanzanite-ról nem is beszélve.

                                                 

A fenti tények is igazolják, hogy tökéletes választás lesz a tél kellős közepén a 100%-ig táncparkettre termett zenék mesterének fellépése a MIX-ben. Ne csússzatok le róla! 

 

https:/​/​www.facebook.com/​events/​217414508396145/​

 

http:/​/​www.richarddinsdale.com

http:/​/​www.facebook.com/​mix.hungary

www.mix3.hu


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó