Pulzar

Partyajánló

Dátum 2012. augusztus 8.
Helyszín Mix Club, Budapest, 1065 Teréz körút 55-57 (Eiffel tér)
Stílus Electronic, House
Black & White NightBuli és olimpia augusztus második hetében is a MIX Teraszon! A MIX Teraszon augusztus második hetében is szinte minden éjjel hajnalig tartó parti és minden nap folyamatos olimpiai láz lesz a jellemző. Különös élménynek ígérkezik az új, színek jegyében zajló szerdai sorozat legújabb, immár harmadik felvonása, a BLACK & WHITE NIGHT! A belépés ingyenes, a dress code pedig most a fekete-fehér öltözék lesz.Mix Club, Budapest, 1065 Teréz körút 55-57 (Eiffel tér)

Black & White Night @ Mix Club, Budapest

Buli és olimpia augusztus második hetében is a MIX Teraszon!
A MIX Teraszon augusztus második hetében is szinte minden éjjel hajnalig tartó parti és minden nap folyamatos olimpiai láz lesz a jellemző. Különös élménynek ígérkezik az új, színek jegyében zajló szerdai sorozat legújabb, immár harmadik felvonása, a BLACK & WHITE NIGHT! A belépés ingyenes, a dress code pedig most a fekete-fehér öltözék lesz.

Íme, a heti kínálat részletei! A hét első éjszakáján, hétfőn LATINO’S Nights & SALSA Party várja az Eiffel téri open air klub közönségét. A lemezjátszókat a stílus szakértője, DJ Adalberto kezeli. A buli már este nyolckor indul, 21 és 23 óra között pedig stílszerűen Happy Hours Karibi Koktél Akció vehető igénybe.
 
Augusztus 8-án, szerdán este 10-től már csak fekete-fehérben szabad a belépés, hiszen kezdődik a BLACK & WHITE NIGHT Kauferrel, Antonyoval és Rony Breakerrel a lemezjátszók mögött. A legizgalmasabb talán az lesz ebben az estében, hogy ki hogyan érzi majd magáénak a dress code-ban feltüntetett két színt. Valószínűleg nem csak a klasszikus fekete alsó (nadrág/szoknya) és fehér felső (blúz/ing) kombinációkkal találkozhatunk majd a tánctéren!
 
Csütörtökön FLAVA PARTY lesz hajnalig DJ Kordával, pénteken a szintén nagyon felkapott POPTIMISTYC PARTY várja a táncolni vágyókat Newtone és Richardson lemezeivel, másnap pedig a SATURDAY MIX PARTY zárja a bulisorozatot Rony Breakerrel és Richardsonnal.
 
A vasárnap teljes egészében a londoni olimpiájé lesz, ahogyan a hét többi részében is a nappalok: a hatalmas led kivetítőn folyamatosan figyelemmel kísérhetők a közvetítések, érdemes asztalt foglaltatni, ha teljes kényelemben szeretné valaki végigszurkolni az izgalmas megmérettetéseket. Rossz idő esetén sem maradnak el a programok, sőt a versenyek is kifogástalan minőségben élvezhetők a MIX Club nagyképernyős plazma TV-in.
                                                   
www.mix3.hu
 
https:/​/​www.facebook.com/​mix.hungary
 


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó