Pulzar

GARAGE CLASSIC flyer

Partyajánló

GARAGE CLASSIC @ Mix Club, Budapest

Fellépők
Dátum 2012. november 2.
Helyszín Mix Club, Budapest, 1065 Teréz körút 55-57 (Eiffel tér)
Stílus Garage
GARAGE CLASSICAz ezredforduló legendás belvárosi éjszakáinak meghatározó kult klubja ezen a péntek éjjelen újjáéled, méghozzá az eredeti lemezlovasokkal. Igen lemezlovasokkal, hiszen ők egytől egyig bakelitlemezeket pörgettek, ami ma már – sajnos - kuriózumnak számít.Mix Club, Budapest, 1065 Teréz körút 55-57 (Eiffel tér)
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: vamp
összes résztvevő megtekintése

GARAGE CLASSIC @ Mix Club, Budapest

Az ezredforduló legendás belvárosi éjszakáinak meghatározó kult klubja ezen a péntek éjjelen újjáéled, méghozzá az eredeti lemezlovasokkal. Igen lemezlovasokkal, hiszen ők egytől egyig bakelitlemezeket pörgettek, ami ma már – sajnos - kuriózumnak számít.

A DJ-pultban a garage magyarországi úttörőit érhetjük újra tetten: Waxman (a.k.a. PEDRO), Randall és Soneec azok az ikonikus nevek, akik leporolják az akkori korszak legendás klubhimnuszait, hogy ezt a felejthetetlen korszakot egy egész éjszakás szeánsz keretében újra élhesse minden régi és új arc.
 
A garage a house mára örökzölddé vált irányzata a maga koszos, analóg, elementáris világával, hangzása összetéveszthetetlen, semmihez sem fogható energiákat áraszt. Éppen azért olyan erőteljes, mert úgy jó, ahogy anno kitalálták, s mindmáig nyomokban felfedezhető, időről időre visszatér díszítő elemként. 
 
Az Eiffel téri MIX-ben a három klasszis DJ olyan világsztár-kollégáik szerzeményei segítségével idézi meg e csodás hőskor szellemiségét, mint Groovejet, Chocolate Puma, Slamming Phrogz, Topazz, Billy Hendrix és megannyi ismert név és zeneszám.
 
Javasoljuk mindenkinek ezt az estét, aki annak idején lemaradt akár életkoránál, akár egyéb okból kifolyólag a néhai budapesti szerda estékből, s emiatt egy fontos e-zenei mérföldkő ismeretét kell bepótolnia, továbbá mindazoknak, akik egyszerűen csak a zene szárnyán örömmel átélnék újra ezeket a bulikat, és mindenki másnak is, aki kíváncsi, nyitott vagy csak egyszerűen nem tud magával mit kezdeni a hosszú hétvége kellős közepén.
 
A Millenium legszeretettebb klubja, és dj-i újból együtt: ONLY HOUSE MUSIC!
 
http:/​/​www.facebook.com/​events/​472498359461474/​
http:/​/​www.facebook.com/​mix.hungary
www.mix3.hu
                                                                                                                                                      


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

  • SUBFM

    SubFM.com are committed to giving you the best in online pirate soundz, playing: Dubstep, Grime, Dub, Garage and Breaks!

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó