Pulzar

Művész

Soneec

Soneec

Dörnyei István, azaz Soneec karrierje 1995-ben indult, ekkor az általa szervezett középiskolai zenei rendezvényeken lépett fel.

Elszántságának és tehetségének köszönhetően megismerkedett a budapesti DJ szakma elitjével, innentől lehetősége volt bizonyítania és az általuk szervezett rendezvényeken pörgethette a lemezeket. Kezdetben, mint warm-up DJ, későbbiekben már, mint az esték házigazdája szórakoztatta a közönséget. Magyarországon több klubban nemzetközi sztár DJ-kel is dolgozott együtt: Alfredo, John Da Silva, Michael de Hey, Guy Ornade. Rádiós munkája egy budapesti rádióban kezdődött, ahol hétvégenként egy órán keresztül mixelt hallgatóinak. 2005. decemberétől a Rádió 1-hez igazolt, ahol vasárnaponként Bárány Attilával és Danny L-lel a Disco*s Hit műsorban 21.00 órától vár mindenkit. 2000. decemberében jelent meg első mixalbuma House Night címmel. A nemzetközi kiadók is felfigyeltek rá, a spanyol Café Del Mar sorozat Chill House 4. című lemezén helyett kapott egy magyar érdekeltségű dal is, méghozzá a Muzzaik Productions állandó tagjainak, Soneec-nak és Sullivan a közös project-je, a YoYo 'Take it' cimű szám.

Archív partyajánlók

 • [2019-06-22] Corona Sunsets Sessions
   

  Tedd emlékezetessé Szentiván éj előestéjét a Coronával! Gyere el a Corona Sunset Sessions nyitóbulijára, és éljük át közösen a pillanatot, mikor a nappal átfordul éjszakába! Várunk a Lupa-tó partján a Corona Teraszon.
 • [2018-06-01] Brklyn Summer Opening
   

  Hivatalosan is megynyitjuk a nyarat a BRKLYN-ban!
 • [2018-05-19] Brklyn Room - Rooftop Opening
  @ BRKLYN

  Május 19-én nyitjuk a BRKLYN tetőteraszát, sőt: jönnek a BRKLYN Room rezidensei, úgyhogy most sem maradunk szárazon! Ami tehát lesz: sok Aperol, gintonic minden mennyiségben, Krausz Gábor fogásai, egy terasz lent, egy terasz fent és egy laza tavaszi buli!
 • [2017-05-13] House Classic
  @ BRKLYN

  House Classic a BRKLYN-ban!
 • [2017-05-06] Brklyn Bounce
  @ BRKLYN

  Hello BRKLYN Bounce! Május 6-án Soneec és Pure Mr G hozza vissza a BRKLYN Bounce-t! Érkeznek az idei legnagyobb slágerek és megint megyünk egy nagyot a Kazinczy utcában!
 • [2017-04-22] House Classic
  @ BRKLYN

  House Classic a BRKLYN-ban! Ugye senkinek sem kell bemutatni azokat a house és dance himnuszokat, amire 10 éve megőrültünk? Április 22-én a Jován, Soneec, Lauer trió elhozza nekünk a hamisítatlan House Classic bulit a BRKLYN-ba!
 • [2017-04-15] BRKLYN Compact Night
  @ BRKLYN

  Ahogyan azt már megszokhattátok, a BRKLYN-ban mindig igyekszünk a legszínesebb programokkal készülni, ennek örömére április 15-én megrendezzük a BRKLYN Compact Nigh-ot, ahol házigazdánk Walkó Csabi lesz!
 • [2017-04-08] Runway
  @ BRKLYN

  Hello Április! Hello RUNWAY! Április első hétvégéjét egy komoly Runway bulival kezdjük!
 • [2017-03-11] BRKLYN Bounce
  @ BRKLYN

  Márciusban is megyünk tovább a BRKLYN Bounce bulisorozatunkkal! Ezúttal kicsit felelevenítjük a legnagyobb disco slágereket, azaz jönnek a szexi feldolgozások és táncolunk egész este! Csajok, készítsétek a legújabb magassarkúkat és hajrá!
 • [2017-01-13] Friday 13 It's your lucky day!
  @ Ötkert

  Még hogy fáradt a január... Alig vagyunk túl a szilveszteri hacacárén, a durva másnaposságon...épp hogy belerázódtunk a munkába, erre itt van egy péntek 13, ezt a ziccert pedig nem hagyhatjuk ki.
 • [2016-10-07] Stereo // The new club night
   

  Egy kirobbannóan új klubest Budapest legigazibb klubjának falai között. Újra itt a STEREO, a TESLA Budapest exkluzív line-upjával. Egy dallam, ami elcsábít...a város legütősebb hangrendszerén.
 • [2016-06-24] Forever House
  @ Ötkert, Budapest

  Tovább bulizunk az örökzöldekért, ez alkalommal nem kisebb szcénát célzunk meg, mint a house zene szerelmeseit! Igen, ez nekünk is egy örök szerelem.
 • [2015-06-05] 5 ÉVES AZ ÖTKERT!
  @ Ötkert, Budapest

  Az ÖTKERT 2015. JÚNIUS 5-ÉN ÜNNEPLI AZ 5. SZÜLETÉSNAPJÁT! NAGYON KÉSZÜLÜNK, MERT EZ NEM EGY SIMA PÉNTEK, EZ AZ 5. SZÜLETÉSNAPUNK, AHOVA KÖZEL 100 FŐS STÁBBAL VÁRUNK TITEKET.
 • [2015-04-11] GRAND » SZEZONZÁRÓ PARTY
  @ GRAND

  A Bécsi út végleges lezárása előtt fejezzük be együtt Buda legújabb Clubjának első, elményekben gazdag szezonját!
 • [2015-01-30] Tesla Live Club
  @ Tesla Budapest

  Ismét egy nagypályás DJ veszíti el Tesla-szüzességét. Ezúttal Soneec ízlésén és tudásán a sor, hogy a Teslára hangolódva olyan zenéket szórjon a tánctérre, amik marionett madzagokként képesek mozgatni a lábakat. Soneec a ‘90-es évek óta aktív, szerte a világon olyan klubokat járt meg, mint a Turnmills (London), a Panama (Amsterdam) vagy az Es Paradis (Ibiza).
 • [2014-06-27] Holi Peace Budapest
  @ Barba Negra Track

  Június 27-én ★ PÉNTEKEN★ elhozzuk nektek a világ egyik legnagyobb sikerének örvendő fesztiválát a HOLI PEACE FESTIVAL-t!
 • [2013-09-28] Lauer 38!
   

  Lauer Krisztián betölti a 38-at, ennek örömére hozzánk hívja az összes barátját, hogy ünnepeljenek együtt vele!
 • [2012-11-02] GARAGE CLASSIC
  @ Mix Club, Budapest

  Az ezredforduló legendás belvárosi éjszakáinak meghatározó kult klubja ezen a péntek éjjelen újjáéled, méghozzá az eredeti lemezlovasokkal. Igen lemezlovasokkal, hiszen ők egytől egyig bakelitlemezeket pörgettek, ami ma már – sajnos - kuriózumnak számít.
 • [2012-06-30] BEACHBALL PARTY 2012
   

  Csobbanj bele újra a nyár legnagyobb medencés partyjába!
 • [2012-04-20] David Penn
  @ Symbol, Budapest

  Április 20-án ismét egy óriási buli bomba robban! A BANG! ENTERTAINMENT és a SYMBOL BUDAPEST szervezésében, először érkezik Magyarországra David Penn! A ’So Happy in Paris?’, a ’The New York Groove’ és a ’Flashback’ partik után, most a legnagyobb spanyol house DJ és producer zenéire remegnek majd meg még a 220 Éves Pinceétterem falai is! :)
 • [2011-12-03] Essential Producers
  @ Sunny Lounge, Budapest

  A név tökéletesen lefedi a budapesti éjszakában újonnan induló klubest arculatát. Ezeken az éjszakákon kizárólag olyan producerek állhatnak a lemezjátszók mögé, akik nemzetközi szinten is komoly sikereket könyvelhetnek el, és nemcsak zenéikkel, hanem DJ-ként is igazi őrületet képesek varázsolni a táncparketten. Mindig mondják, hogy „válasszunk magyar terméket”. Ideje hallgatni a jó szóra, és megnézni, mit főznek Magyarország legkiválóbb hangszakácsai!
 • [2011-10-15] Club D' Birthday Special
  @ D1, Budapest

 • [2011-10-07] Éjszakai Mozizás
  @ Cinema Hall, Budapest

  Rendhagyó ÉJSZAKAI MOZIZÁSra invitál az óbudai Cinema Hall október 7-én, AHOL A FŐSZEREPLŐ EZÚTTAL NEM A VÁSZNON NÉZHETŐ, HANEM TE MAGAD LEHETSZ! Három teremben három hamisítatlanul XXI. századi zenei kalandtúrán vehetnek részt mindazok, akik kellően nyitottak az újdonságra, a minőségre, és nem sajnálnak széttáncolni egy este alatt akár egy teljes cipőtalpat… A szerencsések meg is nyerhetik saját maguk és barátaik beugróját a buliba!
 • [2011-08-06] Double Ball
  @ Annagora Aquapark

  Először kerül megrendezésre Budapesten a medencés őrület, méghozzá nem is akárhogy, a budpesti Dagály Fürdő és a balatonfüredi Annagora Aquapark a technika segítségével, most egyetlen megabulivá olvad össze augusztus 6-án éjszaka, a DOUBLE BALL Party-n !
A híres svéd house iskola fenegyereke, Albin Myers asszisztálásával egyszerre két tánctéren rúghatunk ki a hámból az idei nyár legextravagánsabbnak ígérkező buliján. 

 • [2011-07-21] XXL Fest 2011
   

  XXL Fest 2011 háromnapos zenei-szórakoztató fesztivál, Magyarország határától mindössze 40km-re, a felvidéken, Szlovákián, Érsekújvárott (Nové Zámky) a reptéren, amely 2011 július 21-22-23.-án kerül megrendezésre.
 • [2011-04-27] Lipstick Night
  @ 4Bro Bisztró, Budapest

  Áprilistól fellélegezhetünk, hogy legyen mit kifújni a tánc hevében: beindul a Lipstick night a 4Bro-ban. Az igazi house végre tető alá kerül Budapesten, hiszen négy kiváló „ház”-mester gondoskodik az alapozásról, a falazásról és mindennek a tetejéről: a Muzzaik (Danny-L és Sullivan), Soneec és Lauer!
 • [2010-12-10] Definitely House
  @ U26, Budapest

 • [2010-11-27] House Heroes 1: Joey Negro (Z Records, UK)
  @ Szikra Cool Tour House, Budapest

  Joey Negro, Akabu, Sessomatto, Doug Willis, Sunburst Band, Masters of the Universe, Jakatta, AC Soul Symphony, Z Factor, Raw Essence. Nem, nem fesztivál készülődik, mindössze egy ember, polgári nevén Dave Lee érkezik hozzánk végre, a Szikra a house és testvérstílusainak nagyjait bemutató House Heroes sorozatának nyitóestjére.
 • [2010-05-01] Grand Opening Bora - Bora
  @ Bora-Bora, Hódmezővásárhely

  Egy új, üde színfolt Dél-Magyarország klubéletében
 • [2010-04-10] DPU – Definitely House
  @ Cha-Cha-Cha DPU, Budapest

Kapcsolódó cikkek

 • Belocca & Soneec lehengerelte a londoni Ministry Of Soundot

  Belocca és Soneec fergetes sikerrel képviselte kis hazánkat a legendás és nagy hírű londoni Ministry OF Soundban, ahol történetesen a Toolroom Knights bulin rakta rendbe a táncparketten állók séróját.
 • Belocca & Soneec mixalbum a legendás Toolroomnál

  Önálló válogatásalbumot készíthetett a Toolroomnak a nemzetközi babérokat sorban arató magyar páros: Belocca & Soneec! A Mark Knight által alapított brit kiadó elvitathatatlan érdemekkel bír: folyamatosan bitorolja az eladási és egyébb toplistákat szerte a világon, a beatport chartok pedig szinte csak Toolroom eresztésekkel van tele. Ez az egyik legsokrétűbb label, mely szinte teljesen lefedi az elektronikus zene valamennyi szegmensét a deeptől a techig, s csúcsra sikerült járatnia a megjelnéseit ügyesen lavírozva az underground és az igényes mainstream hangzás határmezsgyéjén úgy, hogy a nívót mindeközben képes volt megőrizni.
 • Kenterbe verték a külföldet: Belocca & Soneec

  Úgy látszik, Belocca és Soneec mostanában a stúdióban is nagyon megtalálta a közös nevezőt, bár a matekozás a legkevésbé sem jellemző a munkával (zeneírással) töltött időszakban. Most újabb két felvétellel körözték le a külföldi vetélytársakat, méghozzá több fronton is!
 • Bud Spencerrel kooperál Belocca & Soneec!

  Ha nem is szó szerint, de majdnem… Február 24-én újabb tektonikus mozgásokat előidéző merénylet áldozatai lettek a minőségi house rajongók.
 • Belocca & Soneec és Muzzaik a hollnadoknál zúz

  Az Amsterdam Dance Event egy minden év októberében megrendezett konferencia és fesztivál, ahol a világ számos pontjáról érkeznek DJ-k, producerek, kiadók, promóterek és partiarcok. Ilyenkor, október 21-től egészen 25-éig Amszterdam összes klubja dübörög olyan neves rendezvényekkel, kiadók bulijaival, mint pl.: Stealth, Defected, Sneakerz Muzik, Flamingo Night, Deepeath, CR2; számos DJ bulijával, így többek közt Dave Clarke, Richie Hawtin, David Guetta, John Digweed, Fatboy Slim, Deadmau5, stb.
 • Nincs megállás 2009-ben sem!

  Belocca, Soneec, Chris Lauer & Canard – Nincs megállás 2009-ben sem!
 • Teljes gőzzel pörög a Muzzaik turné!

  A Muzzaik Productions (Muzzaik, Belocca, Soneec, Gary Blade) „2 Years of Lip Recordings” albumának turnéja a hétvégén a balatonfüredi Colombus Dance Clubba érkezik!

Ajánlott lemezek

 • Toolroom Records V Leaders Of The New School - Best Of 2009

  Egy ütős 28 számos válogatás, melyre az idei év legjobban fogyó és legismertebb megjelenései kerültek fel a Toolroom Records-tól és a Leaders Of The New School-tól.
 • Summadayze 2010 CD – mixed by Shapeshifters

  Egy napos szilveszteri napon 1999-ben útban hazafelé, néhány ezer elszánt ember gyült össze a melbourne-i Sidney Myer Music Bowl-ban, hogy megünnepeljék egy új év kezdetét és a kezdetét annak a hamarosan világhíressé vált eseménynek a kezdetét, melyet Summadayze-nek hívtak.
 • Belocca, Soneec, Lauer & Canard a Toolroomnál

  Négy fej, egy gondolatmenet: a Belocca, Soneec, Chris Lauer & Canard négyesfogat nagy dobásai.
 • WHAT U DO? Muzzaik és Snake Sedrick módra

  2007 decemberében napvilágot látott a „BELOCCA – WHAT U DO?” a Noir Music jóvoltából. A muzsikára két remix készült: egy minimal-ba csúsztatott félig elektromos MUZZAIK remix, és egy igazi dübörgő, SNAKE SEDRICK remix, aki rendesen szétcsavarta.

Zenei stílusok

 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó