Pulzar

Partyajánló

Discos Hit Nights

Fellépők
Dátum 2008. október 22.
Stílus ismeretlen
Discos Hit NightsA buli folytatódik! Sorrendben ötödször gyűlnek össze a DISCO*S HIT NIGHT lemezlovasai, hogy alágyújtsanak a hangulatnak az ország legnagyobb partihelyszínein. Október 22-én a veszprémi sportarénában csap a lovak közé a DISCO*S HIT teljes legénysége - név szerint Bárány Attila, Hamvai PG, DJ Junior, Antonyo, Lauer, Danny L és Soneec - hogy egy grandiózus rendezvényen Veletek együtt ünnepeljük a house uralkodását!

Discos Hit Nights

A buli folytatódik! Sorrendben ötödször gyűlnek össze a DISCO*S HIT NIGHT lemezlovasai, hogy alágyújtsanak a hangulatnak az ország legnagyobb partihelyszínein. Október 22-én a veszprémi sportarénában csap a lovak közé a DISCO*S HIT teljes legénysége - név szerint Bárány Attila, Hamvai PG, DJ Junior, Antonyo, Lauer, Danny L és Soneec - hogy egy grandiózus rendezvényen Veletek együtt ünnepeljük a house uralkodását!

A műsor

A mindent elsöprő audiovizuális élményt a hazai klubélet legnépszerűbb lemezpörgetőin túl egész estés performanszok, több projektoros vizuál, jelmezes táncosok, tűzzsonglőrök és artisták garantálják. A korán érkezőknek rendkívüli élményben lesz részük a LIVE WARMUP-nak köszönhetően, amiben élő, egzotikus hangszerek diktálják a bemelegítő ritmusokat.

Érezd otthon magad!

Az ötödik DISCO*S HIT NIGHT alkalmából fekete/arany színű ünnepi díszbe öltözik a veszprémi aréna. A VIP és PRIVE teraszokon a legmagasabb színvonalú vendéglátásban lehet részed, a belváros különböző pontjairől pedig rendszeres partibuszok indulnak majd a helyszínre. Ami pedig a technikát illeti: ezen a partin olyan mennyiségű felszerelést vetünk be, hogy azt megemlegetitek! Részletes információ: VIP/PRIVE jegyek

Csatlakozz a Családhoz!

Ezen az éjjelen áthat majd az az egyedülálló DISCO*S HIT érzés, az a feledhetetlen, gyógyíthatatlan, fertőző pszhiedelikus élmény, amelyet oly sokezer ember élt már át! Csatlakozz a DISCO*S HIT CSALÁDHOZ! Ne félj belépni egy másik dimenzióba, nem leszel egyedül, sok-sok barátod vár már Téged!

Gyere el és ámulj!

Tudod milyen az, amikor a sejtjeid, a belső szerveid, a szemeid, a füleid, a tested, a tudatod együtt rezzen meg ezernyi lélek révületbe esett szellemével, hogy mit jelent egynek lenni egy nagy multi-organizmussal? Gyere velünk, megmutatjuk!

Megközelítés

Ha nem vagy veszprémi, de szeretnél részt venni a bulin és nem akarsz vezetni vagy fáradtan várótermekben ácsorogni - várva a tömegközlekedési eszközöket -, akkor gyere PARTYBUSZ -szal! A kényelmes, légkondicionált PARTYBUSZok az ország nagyvárosaiból indulnak. Részletes információ: PARTYBUSZ

Jegyek

A hatalmas érdeklődés miatt tanácsoljuk, hogy jegyedet mindenképp elővételben szerezd meg! A DISCO*S HIT COMMUNITY tagjainak hatalmas kedvezmények! Részletes információ: JEGYEK


DISCO*S HIT NIGHT
2008. október 22.
Veszprém Aréna (www.veszpremarena.hu)
Cím: 8200 Veszprém, Külső-kádártai út
Google térkép


Line-up:

Bárány Attila (www.baranyattila.hu
Hamvai PG (www.hamvaipg.hu)
DJ Junior (www.djjunior.hu)
Antonyo (www.antonyo.hu)
Lauer (www.myspace.com/lauerandcanard)
Danny L (www.myspace.com/muzzaik)
Soneec (www.myspace.com/djsoneec)

www.discoshit.hu



DISCO'S HIT NIGHTS GYŐR


DISCOSHIT NIGHT DEBRECEN 2008,03,23-OFFICIAL VIDEO


Ajánlott lemezek

  • Renaissance – The Masters Series: Satoshi Tomiie

    Satoshi Tomiie mixeli a Renaissance kiadó Masters Series-sorozatának a legújabb részét. A japán-amerikai lemezlovas az aktuális kedvencei mellett kiadója, a Saw Recordings hamarosan megjelenő felvételeiből is bemutat párat.

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó