Pulzar

Művész

Danny L

Danny L

Dalmady Dániel (Danny L.) 1979. április 24-én született Budapesten. 1996-tol a Nevada Disco rezidenseként dolgozott. 1997-töl az Uderground Records-hoz kerül.

Már elég fiatalon számos hazai és külföldi klubba jutott el, ahol olyan nemzetközi sztárokkal együtt lépett fel, mint Armand Van Helden, Deep Dish, Roger Sanchez, Bob Sinclar, Desyn Masiello, Sultan, Dean Colman, Timewriter, Laidback Luke, stb..

2001-től a Roxy-nál, majd 2005-töl a Radio1-nél dolgozott, ahol a Discoshit esti műsorának a müsorvezetöje DJ Soneec-kal. E mellett saját élő műsoruk, a Muzzaik Productions Radio Show a Justmusic.fm-en. Danny L. stílusát tekintve egyaránt magáénak érzi a lágy és keményebb house zenét (deep, vocal, tribal).

Jelentosebb fellépései: 1997-től rendszeres vendége a Szigetnek, ez évben alkalma nyílt a Ministry of Sound csapatával együtt dolgozni, 1998-ban Tommyboy House* Matic Classics turné vendég dj-je. Dolgozott, a Park Café rezidenseként, és Ministry of Sound warm-upjaként is, olyan nevek elott, mint DJ. Heaven, Sharp-Boys, Dave Chambers. 1999-ben a Siotour rezidense. 2001-ben Ibizán az Esparadisban is felléphetett.

2002-ben megalakítja a Muzzaik Productions-t dj/barátjával Sullivan-nel. Több produkciójuk is megjelenik szerte a világban, többek közt a spanyol stereo recordsnál, vagy Roger Sanchez saját kiadójánál a Stealth Recordsnál. Mára számtalan külföldi kiadóval dolgoznak együtt. (Seamles, Pepermint Jam - Progcity, Harlem, Stereo, Sfp..). 2006-ban alkalmuk nyílt a legendás Turnmills Gallery-ben Londonban játszani.

A Muzzaik zenéket olyan dj-k pörgetik mint pl: Roger Sanchez, Pete Heller, Deep Dish, Danny Tenaglia, Chus & Ceballos vagy Steve Lawler.

2005. decembere óta a Rádió 1-nél minden vasárnap Soneec-kal és Bárány Attilával vezeti a Disco*s Hit c. műsort.

Archív partyajánlók

Kapcsolódó cikkek

 • Kettőn áll a vásár – Muzzaik a Sensationön

  A hazai house újgenerációjának egyik legnagyobbja, a tavaly az Év Dj-producere díjat elnyerő Muzzaik lesz a budapesti Sensation White magyar fellépője. A közönség igényelte a frissítést, meg is kapja.
 • Teljes gőzzel pörög a Muzzaik turné!

  A Muzzaik Productions (Muzzaik, Belocca, Soneec, Gary Blade) „2 Years of Lip Recordings” albumának turnéja a hétvégén a balatonfüredi Colombus Dance Clubba érkezik!

Zenei stílusok

 • Tech-house

 • Minimal

  A klasszikus techno mellett egyre nagyobb teret hódított magának a minimal hangzás, a minimal techno.
 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Biográfiák

 • Subotage

 • Felix Kröcher

  FELIX KRÖCHER neve a német techno fogalmának szinonimája. Mixei sebészeti pontosságúak, energiái a zenét folytonos mozgássá alakítják. Hangzásának különlegessége, hogy a lehető legfinomabb és legészrevétlenebb módon táncoltatja meg a tömegeket.

Adatbázis hiba! Próbáld újra később! Ha tartósan fennáll a probléma, vedd fel velünk a kapcsolatot!

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó