Pulzar

REPLAY & Triumph Fashion Show - MIX - FRI.05.OCT. flyer

Partyajánló

REPLAY & Triumph Fashion Show - MIX - FRI.05.OCT. @ Teréz Restaurant - Dabas

Fellépők
Dátum 2012. október 5.
Helyszín Teréz Restaurant - Dabas
Stílus House
REPLAY & Triumph Fashion Show - MIX - FRI.05.OCT.Fashion Friday a MIXben!Teréz Restaurant - Dabas

REPLAY & Triumph Fashion Show - MIX - FRI.05.OCT. @ Teréz Restaurant - Dabas

Fashion Friday a MIXben!

Fashion Friday a MIXben!

A REPLAY és Triumph által prezentált egyedi és nagyon látványos bemutatóval egybekötött péntek esti parti vár TÉGED Budapest belvárosának legszebb klubjában!

Érkezés: 22.00

Replay bemutató- MIX BAR 23.00

Triumph bemutató- MIX CLUB 23.30

Gyönyörű enteriőr - parádés line-up - felejthetetlen hangulat!

Line up

Club: Rony Breaker - Danny L

Bar: Christian Cardwell

FASHION FRIDAY október 5-én a MIX Club Bar Restaurantban!

 

 

Impozáns  éjszakai divatbemutatókkal és partival csábít a MIX az első októberi péntek éjszakába: a „Fashion Friday” eseménysorozat ezentúl minden hónap első péntek estéjén kerül megrendezésre. Első alkalommal a REPLAY és a TRIUMPH őszi-téli kollekciója  mutatkozik be, amely így nemcsak a zene, hanem a látvány szempontjából is első osztályú élménynek ígérkezik. A klub lemezjátszói mögött Rony Breaker és Danny L, a bárban pedig Christian Cardwell áll majd, miközben a szemeinket a két  márka őszi kollekcióján legeltethetjük.   

 

Az Eiffel téri MIX Club Bar Restaurant egy fantasztikusra sikerült teraszos nyári szezon után végre ismét nyitva áll az igényes közönség előtt. Az elmúlt hónapokban felfrissültek, megújultak, és kissé átalakultak a belső terek. A zenei arculat tovább finomodott, amit már az első néhány parti fellépőiből  is sejteni lehetett. Ami azonban ebben a szezonban is változatlan: az elegáns környezet, minőségi italok széles választéka, profi és udvarias személyzet és természetesen a kifogástalan, forró hangulat egész éjszaka.

 

A Fashion Friday partin felvonuló két divatmárka ragyogóan tükrözi a MIX új hitvallását és arculatát: a Replay dögös vagánysága, lazasága és kiváló minősége, valamint a Triumph kifinomultsága, klasszikus eleganciája, exkluzivitása és erotikus kisugárzása éppen olyan tökéletesen megfér egymás mellett, ahogyan a MIX-ben is benne rejlenek ezek a tulajdonságok – akár együtt is, egyszerre… Akár egy igazi ínyencfogás…

 

Esemény a Facebookon:

https:/​/​www.facebook.com/​events/​407013886018741/​

 

http://www.mix3.hu   

https://www.facebook.com/mix.hungary


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó