Partyajánlók – Pulzar

Pulzar


Kövess minket!

Partyajánlók

 • [2018-08-18] Sun & Soda
  @ Akvárium Klub

  A Heineken és a Sun & Soda Official bemutatja: HOSH // YokoO // Gorje Hewek & Izhevski
  Bővebben
 • [2018-08-18] Contra Mundum pres. Around the Clock
  @ Dürer Kert

  A Contra Mundum pres. Barac, Cab Drivers at Vituki után meglovagoljuk és ki is maxoljuk a szabadtéri buliztatás hullámait, egy olyan line uppal, amitől tuti keresztbe áll a szemetek! Ezúttal a megszokott 24 órás limitet 30-ra állítjuk és a Dürer Kert zöldjében kezdünk már reggel tízkor: ping-pong, főzés és 4/4, ahogy csak mi tudjuk... Visszatér Ion Ludwig aki tavaly a teraszon már bizonyította az agilitását egy hat órás jammeléssel, mellette DeWalta és Digby . Gyere el, vagy ne, mi mind ott leszünk!
  Bővebben
 • [2018-08-18] NEU Meetup #2
   

  Zenei disputa hasonszőrű barátainkkal.
  Szeretjük, ha valakinek van ízlése és nem csak a pizzák terén. Vendégeink a pofátlanul fiatal Pizza Amore srácok akikről hisszük, hogy iszonyat nagyot fognak menni a következő években. More Pizza!
  Bővebben
 • [2018-08-18] We Need Underground
   

  A We need Underground leginkább azokat szólítja meg akiknek elegük van a hétről-hétre agyon hallgatott mainstream zenékből. Szeretnénk egy olyan közösséget, partysorozatot létrehozni ahol igen is számít az, hogy milyen zene szól.
  Bővebben
 • [2018-08-18] CityMatiné s07e06 AfterParty
   

  Ha végigvitted a vizes pályát, aztán továbbcsúsztál a következő világba, de az sem jelentett komolyabb kihívást, a SuperMatiné Bros. folytatásaként egy újabb világba nyerhetsz beengedést.
  Bővebben
 • [2018-08-18] CityMatiné s07e06 - Super Matiné Bros.
   

  Matibá, az olasz származású magyar vízvezeték szerelő egy reggel egy csövön keresztül feljut a varázslatos Napozó Királyságba, ahol komoly kalandokba keveredik.
  Bővebben
 • [2018-08-18] Sun & Soda After Party
   

  Augusztus 18-án a Sun & Soda w/ HOSH, YokoO, Gorje Hewek & Izhevski buli után sem megyünk haza!
  Bővebben
 • [2018-08-18] Die Antwoord - Budapest Park
   

  A konvencionális dolgokat élből elutasító dél-afrikai Die Antwoord az őskáoszt idézi meg a Budapest Parkban. Egészen biztosan magukkal hozzák antislágereiket (Enter The Ninja, Baby’s On Fire), amiket bár sosem játszott rádió, mégis ezrek üvöltik teli torokból, mintha nem lenne holnap!
  Bővebben
 • [2018-08-18] DreamHouse « Summer Edition »
   

  Budapest elsőszámú szabadtéri klubja éjszakai színházzá alakul...

  A RIO-ban az alkalomhoz illő felturbózott #DREAMHOUSE-os dekoráció mellett effektek tömkelege kalauzol Bennünket a varázslatos utazás során!
  Bővebben
 • [2018-08-18] Be Massive Daytime x Kabin
   

  A nyár elején már jeleztük, hogy találkozni fogunk a Kabinban.
  Írtátok, mennyire várjátok és szeretitek a helyet.
  Nos kérem: Augusztus 18.
  Déltől Massive szeretettel várunk mindenkit egy nappali örömzenélésre!
  Bővebben
 • [2018-08-18] raqpart x Nigel Stately vol4. x Nieder
   

  Aki lemaradt a múltkori Nigel Stately bulinkról annak jó hírünk van! A mester újra a parton alkot majd, a legnagyobb deep partyt dobja össze nekünk!
  Várunk!
  Bővebben
 • [2018-08-18] Warm Up to Beat Safari
   

  Talán sokan emlékeztek, hogy 2016 nyarának végén vendégül láttuk első külföldi fellépönket PROLIX-ot a szebb napokat megélt R33-ban. Azóta sok minden történt: új helyszínre költöztünk, nem kevés bulit rendeztünk, elindítottuk a Tiloson rádióadásunkat, és végül, de nem utolsó sorban rengeteg barátságot kötöttünk. Két év elteltével az a megtiszteltetés ért minket, hogy meghívásunkra újra hazánkba látogat Prolix, aki szintén nem tétlenkedett az elmúlt időszakban!
  Bővebben
 • [2018-08-18] Lick The Click! Sunburst #143
   

  A múlt heti enyhébb idő megmutatta, milyen is, mikor kellően elszabadulnak az energiák a hajó orrán. Ezt a lelkesedést és önfeledt táncot várjuk most szombaton is. Rajtunk csak a jó zenék múlnak, a többi már rajtatok áll. Mi ott leszünk és kettőkor kezdünk!
  Bővebben
 • [2018-08-18] Made Inn Da House
   

  A Made Inn csapat egészen biztosan megfordul a nyár folyamán minden valamirevaló budapesti helyen és minden valamirevaló fesztiválon is.
  Bővebben
 • [2018-08-19] Y-Production & Dürer Kert birthday party
   

  9.szülinapunk és a Dürer kert 10.szülinapja alkalmából ismét olyan dologba vágtuk a fejszénket amilyen dolgot még nem csináltunk.
  Egy egész napos open air & indoor buli részesei lehettek ha velünk ünnepeltek ezen a napon.
  Bővebben
 • [2018-08-19] Breakbeat Massive x Old School Break Party
   

  Breakbeat Massive pres:
  Old School breakbeat Party

  Kizárólag 2006 előtti tört és tech-funk megjelenéseket fogunk játszani :)
  Bővebben
 • [2018-08-19] MaxDnB :: Macky Gee
   

  Nyár? Szabadtér? Drum & bass? Igen!
  Idén nyáron rendszeresen, nagyjából kéthetente szabadtéri bulikkal jelentkezünk a Barba Negra Trackben. A bulik nem ragadnak le egyetlen irányzatnál, egy este több stílusirányzat is képviselteti magát. Reméljük mindenki talál magának kedvére valót a külföldi és hazai felhozatalból.
  Bővebben
 • [2018-08-20] Budapest in the dark - Varázsnap techno special
   

  Augusztus 20-án Kanadából érkezik vendégünk, akit a szerencsések hallhattak már az Ozora fesztivál nulladik napján, ahol a stílusteremtő Zenon records művészei is felléptek. A nyári fesztiválszezonban Európában turnézó Florian MSK érkezik majd a Valyo kikötő szinpadára, hogy egy ingyenes open air buli keretien belül prezentálja mit is jelent számára a techno!
  Bővebben
 • [2018-08-20] Sky & Sand #Daytime
   

  Fritz és Paul elképzelte, mi húztunk rá egy lapot, formáltunk rajta egy kicsit és elhoztuk nektek az első Sky & Sand partyt, amelynek a Raktár Beach nappali alteregója, a Part ad otthont. Egy utazásra invitálunk titeket, ahol a Deep House, a House és a Funky egy új szintjére kísérnek el a házigazdák, akik a budapesti éjszakában már több színben is biztosítottak minket afelől, hogy itt igenis komoly lesz a hidegrázas. Egy nyár, egy hely egy szigeten. Budapest hív. Tudom, hogy itt leszel.
  Hogy kikről is beszélünk?
  Bővebben
 • [2018-08-20] 360Bar Big Birthday Weekend
   

  Készüljetek, jön a szülinapi hétvégénk zárónapja, ami az idei nyár második Secret Garden bulijával koronázunk meg! Szívd magadba a nyár utolsó napsugarait, merülj el a vibráló Budapest látképében és töltődj fel a város felett elterülő titkos, varázslatos zöld oázisunkban.
  Bővebben

© 2001–2018 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó