Pulzar

Manuel De La Mare a MIX-ben flyer

Partyajánló

Manuel De La Mare a MIX-ben @ Teréz Restaurant - Dabas

Fellépők
Dátum 2013. január 19.
Helyszín Teréz Restaurant - Dabas
Stílus House
Manuel De La Mare a MIX-benManuel De La Mare neve hallatán ezrek szíve dobban meg egyszerre. Január 19. a magyarországi rajongók számára ígérkezik pirosbetűs ünnepnek, ugyanis az itáliai szívtipró zenemágus Budapestre érkezik, a belváros legmenőbb klubja, a MIX jóvoltából. Manuel masszív, táncoltatós zenei szettjéhez a méltó körítést a két rezidens, Rony Breaker és Nigel Stately szolgáltatja.Teréz Restaurant - Dabas

Manuel De La Mare a MIX-ben @ Teréz Restaurant - Dabas

Manuel De La Mare neve hallatán ezrek szíve dobban meg egyszerre. Január 19. a magyarországi rajongók számára ígérkezik pirosbetűs ünnepnek, ugyanis az itáliai szívtipró zenemágus Budapestre érkezik, a belváros legmenőbb klubja, a MIX jóvoltából. Manuel masszív, táncoltatós zenei szettjéhez a méltó körítést a két rezidens, Rony Breaker és Nigel Stately szolgáltatja.

Manuel De La Mare dinamikusan felfelé ívelő karrierjének csúcsán érkezik a magyar fővárosba: mostanra olyan kollégák veszik körül a mindennapokban, mint Mark Knight, John Acquaviva vagy éppen Feddle Le Grand. 2011-ben elnyerte a Beatport ‘Best Remixer’ díját, 2010-ben pedig a‘Best Deep House and Techno Artist’ címet zsebelte be. Az egy-két éve még underground berkekben új reneszánszát élő, s mostanra ismét egyre nagyobb teret nyerő chicago house és garage Manuelnek úgyszólván a kisujjában van, és ahogy e stílusok is mind népszerűbbek a mainstream klubok táncparkettjein, úgy duzzad Manuel sikere is. Itt azonban fontos megjegyezni, hogy ő is az a fajta zenész, aki stílusoktól független zenei nyitottsággal rendelkezik, és könnyedén lavíroz a különféle irányzatok között a deeptől a house-on át a technóig.

A közönség mindenütt imádja, mert olyan forró hangulatot korbácsol a bulikban, amire csak a legnagyobbak képesek. Tudományát a stúdióban is tökéletesen kamatoztatja: főidős szerzeményei, remixei kiválóan működnek a legfinnyásabb közönség előtt is. Nem véletlen, hogy olyan világhírű partihelyszínekre hívják vissza menetrendszerűen, mint a londoni Ministry of Sound, a tokiói Womb, a madridi Fabrik, az ibizai Space, a miami Amnesia és az Ultra Music Festival vagy a Global Gathering. A 303Lovers és a Hotfingers nevű kiadókat Alex Kenjivel és Luigi Roccával futtatta csúcsra, a kiadványaikat Richie Hawtintól UMEK-en át Pete Tongig és Roger Sanchezig mindenki örömmel pörgeti. Saját kiadói mellett ráadásul a labelóriás Toolroom Recordsnál is rendszeresen jelennek meg zenéi…

E tények tükrében aligha marad kétség afelől, hogy őrületes buli vár arra, akik január 19-én este a MIX Clubot választja!


Flyer

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó