Pulzar

Művész

Christian Cardwell

Christian Cardwell

A fiatalember elképesztő sikersztorija 2001-ben, tehát 15 esztendős korában indult!

Azóta megfordult már Svédországban, Dániában, Lengyelországban és Ausztriában is. A pesti DJ és producer az elsők közt volt Magyarországon, akit a legendás Global Underground kiadó leszerződtetett magához, akkor még mint Christian Slatert. Mindemellett saját klubestjei számtalan kellemes pillanatot okoztak a közönségnek. A Mystery éjszakákon olyan neveket látott vendégül, mint pl. Niklas Harding, Kris O'Neil vagy Menno De Jong. 2007-ben önálló műsort kapott a Trancetream.fm online rádióban, mely Senses néven futott. A zeneírás sem hanyagolódott el, a már említett kiadó mellett olyanok gondozták a megjelenéseit, mint mondjuk a Radio City, a Lyon Echo, illetve a Cloud9. Mostanában is lázasan folynak a stúdiómunkák, Christian többedmagával közösen új projektbe fogott. Ám, hogy ez pontosan mit is takar, egyelőre titok övezi, hamarosan azonban erre is fény derül.

soundcloud.com/​christiancardwell

Archív partyajánlók

Zenei stílusok

  • Deep House

    A house zene egyik alfaja. Lassabb ütemek és lágyabb hangzás jellemzi, gyakran fordul elő férfi vokál a stílus klasszikusai között.
  • House

    A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó