Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 000 Ft
Elővételben 2010. szeptember 11.-ig2 000 Ft

Partyajánló

Sebastien Leger @ Beat, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. szeptember 11.
Helyszín Beat, Budapest, Lurdy ház. IX., Könyves K. krt. 12-14.
Stílus House
Sebastien LegerHa valami, akkor a Beat The Club szezonnyitó partija elegendő indok arra, hogy már alig várjuk a szeptembert. A májusban indult vadonatúj budapesti klub minden várakozást felülmúlt.Beat, Budapest, Lurdy ház. IX., Könyves K. krt. 12-14.
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: curtisj
összes résztvevő megtekintése

Sebastien Leger @ Beat, Budapest

Ha valami, akkor a Beat The Club szezonnyitó partija elegendő indok arra, hogy már alig várjuk a szeptembert. A májusban indult vadonatúj budapesti klub minden várakozást felülmúlt.

A visszajelzések is azt mutatják, hogy a minőségorientált zenei felhozatal, technikai háttér és belső dizájn mindenkit meggyőzött arról, hogy érdemes volt belevágni. Nem is kell sokáig nélkülöznünk a kedvenc új rezidenciánkat: 2010. szeptember 11-én startol az őszi idény, méghozzá nem kisebb zenei ikon vendégszereplésével, mint a francia Sebastien Leger!
Sebastienről sokan nem is gondolnák, mekkora átalakuláson ment át 2010-ben. Jóllehet, eddig sem volt okunk panaszra, de a mostanában világjárvánnyá duzzadt tech house-őrülettől már monsieur Leger is 36 fokos lázban ég. Mistakes nevű kiadója is tovább izmosodott az idén, alaposan bebiztosítva magának Európa underground techno szcénájában a helyet… Mostanra ez az egyik legjobb eladási mutatókkal büszkélkedő label a Beatporton! Az eddigi sikerei és a mostani bravúros váltás persze nem a véletlen műve, hanem a tehetség melletti mérhetetlen sok munkaóra, elhivatottság, s még néhány „apró tényező” együttes eredménye. Az ifjú Sebastien ízlését már pályafutása kezdetén olyan klasszisok formálták, mint Laurent Garnier, a Daft Punk vagy Etienne De Crecy. Később, amikor a lemezjátszók mellett már a zenekészítés is foglalkoztatta, óriási hatást gyakoroltak rá a tengerentúli nagy mágusok, olyanok, mint az Underground Resistance, Derrick May és Juan Atkins. A techno gyökereket sosem hagyta ugyan el, de a saját szájízére formálva egyedi hangzást alakított ki DJ-szettjeiben és szerzeményeiben egyaránt, a 21. század egyik meghatározó alakjává válva ezzel. Már nem csak őt formálják a nagyok, hiszen ő is naggyá vált időközben, ízlésformálóvá, akinek neve hallatán ezrek, sőt százezrek szíve dobban meg örömében a föld minden szegletében. Elég, ha csak olyan trekkcímeket említünk tőle, mint a Binola, a The White Island vagy a The Rhythm, vagy a minden idők egyik legnagyobb klubhimnuszának a Jaguarnak a Leger-féle remixére, és máris haptákba vágják a hátunkon magukat a vezérhangyák. Valamennyi zseniális szerzemény maradandó nyomot hagyott az emlékeinkben és a nemzetközi ezenei sztoriban. Több mint 50 EP-je jelent meg eddig olyan kiadóknál, mint a Black Jack, az Ovum, az Intec vagy a Pryda. Legutóbbi bombáját akkor dobta a világ partiközönsége közé, amikor Cirez D-nek csinált remixet az On/Off című nótájára. Ezek után nem csoda, hogy a turnénaptárába tele van a világ legjobb klubjainak nevével Ibizától Ázsián át Amerikáig. A kis hazánkban még nem látott Sebastian Leger szereplése a Beat The Club „étlapján” éppen ezért igazi ínyencfogásnak számít.
A Clickaholics DJ-i - mint a hely házigazdái - szintén sajátos, mégis rendkívül ínycsiklandó stílust teremtettek, ami nehezen körülírható, de annál könnyebben megszerethető. A négyfős brigád két DJ-je, Ramone és Christian Cardwell már a Beat falain belül is minden kétkedőt meggyőzött arról, hogy képesek bármilyen kihívást brilliánsan megoldani, legyen szó a bemelegítésről Guy J előtt vagy egy levezetésről Henry Saiz után. Korábban pl. a főidőben is sikerült lenyűgözniük egy-egy teltházas mulatságot, így a hazai közönség előtt is alátámasztva a tényt, hogy bármikor, bárhol, bármilyen körülmények között képesek a legtöbbet kihozni a táncparketten állókból. Persze ők sem most kezdték űzni az ipart, hiszen Ramone alapította az évekig sikerrel futó Stigmatech bulikat, Christian Cardwell pedig már 13 évesen zenéket írt, s egyike azon kevés magyarnak, akinek saját (Tommy Nash-sel közös) zenéje jelent meg a Global Undergroundnál. Ahogy Ramone-nak a Stigmatech, neki a Mystery jelentette az önálló projektet. Míg Ramone többek közt Marshall Jeffersont hozta el elsőként Magyarországra, addig Christian pl. Menno De Jongot. Ma már mindketten impozáns házi stúdióban dolgozzák ki a legújabb zenei ötleteiket, s a Clickaholics név alatt is elkészült legelső, Nostromo című trekkjük. A Clickaholcs üstökösként tűnt fel a magyar elektronikus zene egén, s máris beragyogja az életünket.
Gyere és váltsd meg a jegyed elővételben a Woodoo üzleteiben és nyerj egy Lcd tv-t és érkezz éjfél elött és nyerj hozzá egy házimozit is.
Jegyárak: 2000/3000Huf
Jegyáriusító helyek: A Woodoo üzletekben Westend, Árkád, Mamut
Jegyek kaphatók augusztus 27.-től
Vackoljuk be a teljes szezonra magunkat a Beat The Clubba!
 

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2011-03-12] Solid Color's The Beginning
    @ Beat, Budapest

  • [2011-02-26] techON vol 2. - Let's go techno!
    @ Beat, Budapest

    Február 26-án, szombaton a Beat Club falain belül folytatódik a hamisítatlan techno ütemek rajongóinak szánt partisorozat, a TechON. Az új esztendő első számottevő techno klubrendezvényére a szervezőcsapatnak a kiváló hazai felhozatal mellett ERIC SNEO, és a Magyarországon először fellépő INDUSTRIALYZER személyében két igazi nemzetközi nagyágyút is sikerült elcsábítania.
  • [2011-02-19] N4S Pres: Future Signal
    @ Beat, Budapest

    Az évindító Cause 4 Concern buli után tovább robog a N4S partysorozata, februárban a Future Signal formáció egy képviselője érkezik fővárosunkba...
  • [2011-02-18] Nina Kraviz
    @ Beat, Budapest

    Nina Kraviz egy fiatal és rendkívül tehetséges énekes, dalszerző és DJ, aki mostanában Moszkvában futtatja a péntek éjszakai partikat az orosz főváros egyik legfelkapottabb klubjában, a Propagandában. Hamarosan a magyarországi partiarcok is elmerülhetnek a jégről pattant menyecske egyedien vibráló zenei világában egy remekbe szabott Made Inn est keretében…
  • [2011-02-12] Bang To The Future
    @ Beat, Budapest

    A hardtechno szerelem csak nem múlik. Mindannyiunk dédelgetett álma válik valóra Budapest egyik kiváló klubjában 2011.02.12-n.
  • [2011-02-11] Oldschool Beats
    @ Beat, Budapest

    Még mielőtt bárki is jókorát legyintene, gyorsan előre kell bocsátanunk: ez nem egy klasszikus értelemben vett „classic” buli! A Beat Clubban február 11-én azokat várják, akik az ezredforduló tájékán szárnyra kapott, és azóta klasszikussá vált, de örökzöld progressive house, deep és egyéb oldschool zenei csemegékbe örömmel belekóstolnának – akár először, akár újra.
  • [2011-01-22] Alex Niggemann
    @ Beat, Budapest

    A szívós, a konok, a megállíthatatlan. Talán ez a három jelző az, amivel leginkább jellemezhetjük a germán tech-house-nindzsát. Alex Niggemann egy sajátos tünemény, impulzív és mégis kíméletlen önkritikus.
  • [2010-12-31] Beat NYE Party
    @ Beat, Budapest

    2010 végén parádés DJ-felhozatallal kíván boldog új évet a Club Beat: MAETRIK, KING UNIQUE és az after party-n SHONKY neve a garancia rá, hogy tökéletesen el leszünk kényeztetve zeneileg a 2010/11-es év szilveszterén! Az ominózus éjszakán a rezidens Clickaholics, majd az after party-n Yvel & Tristan képviseli a magyar színeket.
  • [2010-12-25] techON
    @ Beat, Budapest

    Elmúlik a szenteste, és minden bizonnyal nem csak e sorok írója próbál majd kicsit kiszakadni az ünnepi forgatagból. Újdonsült esttel jelentkezik a BEAT CLUB, mellyel kifejezetten a TECHNO szerelmeseit szeretné elvarázsolni.
  • [2010-12-02] Bols Presents: Showroom Nights
    @ Beat, Budapest

    A Showroom Nights újra megédesíti a csütörtökünket! A Beat Club falai között életre keltett csütörtök esti szeánsz újabb felvonásához érkeztünk. A Showroom Nights azonban nem pusztán az éjszakai baglyoknak kedvez, hiszen a keverőpultot már este hatkor izzítják a srácok…
  • [2010-11-25] Showroom Night
    @ Beat, Budapest

    …Mert a shownak folytatódnia kell! Bols Presetns: Showroom Nights a Club Beatben!
  • [2010-10-09] Beat Surfing with Kruse & Nürnberg
    @ Beat, Budapest

    Nem csak ígéret maradt az igényesség és a különlegesség a Beat The Club részéről, ezt már eddig is tapasztalhattuk.
  • [2010-09-25] Consonance
    @ Beat, Budapest

    A budapesti elektromosság legújabb gyűjtőpontja szeptember 25-én valódi erősáramú klubestnek ad otthont: erre az éjszakára ugyanis a Consonance vibráló atmoszférája járja át a táncteret.
  • [2010-09-18] Fast Distance (B)
    @ Beat, Budapest

    A Lurdy ház második emeletén csak úgy repkednek majd a lézerfények és senkit sem kímélnek a dinamikus ütemek ezen a kora őszi estén. Budapest legújabb klubja megnyitja kapuit a TRANCE kedvelői előtt is.
  • [2010-06-18] Mike Shiver
    @ Beat, Budapest

    A svéd trance és house mágus először Magyarországon.Ezúton szeretnénk meginvitálni minden kedves trance és house rajongót Budapest legújabb szórakozóhelyének soron következő mega partyjára!
  • [2010-06-12] A Beat The Club bemutatja: Renaissance vs. Cocoon
    @ Beat, Budapest

    Budapest legújabb klubja már bizonyította a nyitóbulin, hogy igenis van létjogosultsága egy olyan helynek, ahol fel merik vállalni az újdonságot, ahol nem a megszokott képletekkel operálva tartják lassú körforgásban a partikultúrát.
  • [2010-05-22] Club Beat Opening Party
    @ Beat, Budapest

    Új, izgalmas, friss, előremutató, elegáns, igényes, profi, mégis olyan emberközeli, vendégbarát, szeretetreméltó, OTTHONOS…

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó