Pulzar

techON flyer

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

techON @ Beat, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. december 25.
Helyszín Beat, Budapest, Lurdy ház. IX., Könyves K. krt. 12-14.
Stílus Hard Techno, Techno
techONElmúlik a szenteste, és minden bizonnyal nem csak e sorok írója próbál majd kicsit kiszakadni az ünnepi forgatagból. Újdonsült esttel jelentkezik a BEAT CLUB, mellyel kifejezetten a TECHNO szerelmeseit szeretné elvarázsolni.Beat, Budapest, Lurdy ház. IX., Könyves K. krt. 12-14.

techON @ Beat, Budapest

Elmúlik a szenteste, és minden bizonnyal nem csak e sorok írója próbál majd kicsit kiszakadni az ünnepi forgatagból. Újdonsült esttel jelentkezik a BEAT CLUB, mellyel kifejezetten a TECHNO szerelmeseit szeretné elvarázsolni.

 A techno mint az e-zene aggastyánja hétvégenként több ezer klubbernek biztosít megfelelő táptalajt a minőségi kikapcsolódáshoz. Beszéljünk akármelyik alfajáról is, a 4/4-ek világa sokunkat magával ragad a mai napig. Ezen a remélhetőleg felejthetetlen, egyben jeles napon egy új sorozat veszi kezdetét. A hamisítatlan hazai techno estére vágyók többségének szívében nagy űr tátong manapság az ilyen jellegű klubok, partik megfogyatkozása miatt… Gigafesztiválok ide, megarendezvények oda, sokan a kisebb bulikat érezték igazán magunkénak. 

 

A helyszín volt a legnagyobb probléma az új sorozat elindításához. Egészen addig a pillanatig, amíg be nem léptünk a techno fanok előtt ez idáig ismeretlen Club Beatbe. A hely tökéletes minőséget képes nyújtani NEKTEK, a KÖZÖNSÉGNEK: a hangrendszer, az igazán európai normáknak megfelelő kiszolgálás, a berendezési tárgyak, a fénytechnika, a mosdó mind-mind azt mondatta velünk, és egyszerre súgtuk-búgtuk: EZ AZ!! A hely szinte kívánja a keményebb ritmusokat, az elrendezése kiváló, a kényelmes tánctéren felül pedig CHILL részleg is várja majd az egybegyűlteket… Ezt mindenkinek látnia kell! 

 

Mi kell még a tökéletes karácsony éjjelhez szerintünk? Íme! 

 

Reményteljesen várjuk a NEW GENERATION OF HARDTECHNOS srácok újbóli eljövetelét. Ráadásul nem csak, hogy újra eljönnek a fiúk, és áldoznak a hardtechno oltárán, hanem teljesen eredeti felállásban kedveskednek a közönségnek. MORISON, KILLSWITCH, RESET és NILUX egy estén fog tökéletes karácsonyi meglepetéssel szolgálni. Az NGOHT lemezlovasai is változtattak kicsit zenei repertoárjukon, de az ígéretek szerint mind a 4 srác próbálja majd megidézni az egyik legjelentősebb magyarországi techno sorozat legszebb pillanatait.

 

Már önmagában ez is elég csábító, de gondolnunk kell azokra, akik a kevésbé „kemény”  tech vonal kedvelői. Hosszas egyeztetés után a régi nagy kedvenc, NEWL is magáénak érezte a kezdeményezést, ezért ő is a CLUB BEAT falait fogja döngetni 25-én. 

M47 Sáránd… Mindenki, aki e sorokat örömmel olvassa, egyszer biztosan belépett már a „A TECHNO KLUB”-ba. A sárándi rezidens srácok, SCHMIDT és ZSIROS pontban éjfélre érkeznek a BEAT-be, és hamarosan a techno legmélyebb bugyraiba kalauzolnak bennünket… Tapasztalatuk egyedülálló, a felsorolás igen hosszú lenne, milyen nemzetközi fellépők mellett okoztak már felejthetetlen éjjeleket.

 

Egy Budapesten méltatlanul nélkülözött lemezpörgető is a családi estéjét szenteli ezen sorozatnak, alárendelve a töménytelen zabálást egy kis össznépi zenélésre. A Békés megyeieknek és országos szinten is nagy elismertségnek örvendő SZEKA is a pultba áll, bizton állíthatjuk, már az ő személye biztosíték a minőségi estére. A szintén rezidens lemezlovaglótól egyszerűen nem várhatunk mást, csak azt, hogy szívét-lelkét adja a közönségért.

 

Messze még a sor vége, hiszen a rendezvény nem zár be 5 vagy 6 órakor. ZACK MARULLO az újkori techno fanatikusok előtt talán új arcnak tekinthető, pedig EXPERTE-ként a Supersonic Technicumban évekig gyalázta porig a fáradtság és az unalom címszavakat… Az újak kedvéért majd egy-két friss mixével is be fogjuk mutatni, hogy nem rozsdásodtak el az ujjpercei. ZACK ígérete szerint gondoskodni fog arról, hogy ne legyen kedvünk ülőhelyet keresni, mialatt játszik.

 

Az est folyamán fellép még NILS, ki több éve állandó fellépője a hazai techno klubesteknek, jelenleg pedig PLANET RADIO SHOW néven saját műsoruk van NILUX-szal a JUSTMUSICON.

 

Hasonlóan lehetne aposztrofálni ANDREAS B Warm Upját és munkásságát is, biztosan tökéletes felvezetést teker az első másfél órában.

 

SVETEC egyedi stílusával és több sikeres projekt levezénylése után a hazai szcéna egyik nagy kedvence. Kevés olyan sorozat van, ami a mai napig is piacképes maradt, Ádi azonban bárhol, bármikor megállja a helyét, így erős izgalommal várhatjuk az ő szettjét is.

 

Nincs több duma, lássuk, hogy vélekedik a lényeg, a KÖZÖNSÉG a kis karácsonyi megmozdulásról!

 

Várnak a régi barátok, és ne feledd: nálunk a körülötted álló emberek mindig visszamosolyognak! 

 

Jelöld az eseményt FACEBOOK-n és nyerj belépőt!

 

http:/​/​www.facebook.com/​event.php?eid=179513865392536

 

Beat Club 2010.12.25 – techON

Kezdés: 20.00 End: 08.00

 

Schmidt

Zsiros

Newl

Szeka

Zack Marullo

Andreas B

 

Az NGOHT a régi felállásban!

 

Nilux aka Boncsair

Killswitch

Morison

Reset

------------------------------

Svetec

Nils

Belépő: 1000HUF


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2011-03-12] Solid Color's The Beginning
    @ Beat, Budapest

  • [2011-02-26] techON vol 2. - Let's go techno!
    @ Beat, Budapest

    Február 26-án, szombaton a Beat Club falain belül folytatódik a hamisítatlan techno ütemek rajongóinak szánt partisorozat, a TechON. Az új esztendő első számottevő techno klubrendezvényére a szervezőcsapatnak a kiváló hazai felhozatal mellett ERIC SNEO, és a Magyarországon először fellépő INDUSTRIALYZER személyében két igazi nemzetközi nagyágyút is sikerült elcsábítania.
  • [2011-02-19] N4S Pres: Future Signal
    @ Beat, Budapest

    Az évindító Cause 4 Concern buli után tovább robog a N4S partysorozata, februárban a Future Signal formáció egy képviselője érkezik fővárosunkba...
  • [2011-02-18] Nina Kraviz
    @ Beat, Budapest

    Nina Kraviz egy fiatal és rendkívül tehetséges énekes, dalszerző és DJ, aki mostanában Moszkvában futtatja a péntek éjszakai partikat az orosz főváros egyik legfelkapottabb klubjában, a Propagandában. Hamarosan a magyarországi partiarcok is elmerülhetnek a jégről pattant menyecske egyedien vibráló zenei világában egy remekbe szabott Made Inn est keretében…
  • [2011-02-12] Bang To The Future
    @ Beat, Budapest

    A hardtechno szerelem csak nem múlik. Mindannyiunk dédelgetett álma válik valóra Budapest egyik kiváló klubjában 2011.02.12-n.
  • [2011-02-11] Oldschool Beats
    @ Beat, Budapest

    Még mielőtt bárki is jókorát legyintene, gyorsan előre kell bocsátanunk: ez nem egy klasszikus értelemben vett „classic” buli! A Beat Clubban február 11-én azokat várják, akik az ezredforduló tájékán szárnyra kapott, és azóta klasszikussá vált, de örökzöld progressive house, deep és egyéb oldschool zenei csemegékbe örömmel belekóstolnának – akár először, akár újra.
  • [2011-01-22] Alex Niggemann
    @ Beat, Budapest

    A szívós, a konok, a megállíthatatlan. Talán ez a három jelző az, amivel leginkább jellemezhetjük a germán tech-house-nindzsát. Alex Niggemann egy sajátos tünemény, impulzív és mégis kíméletlen önkritikus.
  • [2010-12-31] Beat NYE Party
    @ Beat, Budapest

    2010 végén parádés DJ-felhozatallal kíván boldog új évet a Club Beat: MAETRIK, KING UNIQUE és az after party-n SHONKY neve a garancia rá, hogy tökéletesen el leszünk kényeztetve zeneileg a 2010/11-es év szilveszterén! Az ominózus éjszakán a rezidens Clickaholics, majd az after party-n Yvel & Tristan képviseli a magyar színeket.
  • [2010-12-02] Bols Presents: Showroom Nights
    @ Beat, Budapest

    A Showroom Nights újra megédesíti a csütörtökünket! A Beat Club falai között életre keltett csütörtök esti szeánsz újabb felvonásához érkeztünk. A Showroom Nights azonban nem pusztán az éjszakai baglyoknak kedvez, hiszen a keverőpultot már este hatkor izzítják a srácok…
  • [2010-11-25] Showroom Night
    @ Beat, Budapest

    …Mert a shownak folytatódnia kell! Bols Presetns: Showroom Nights a Club Beatben!
  • [2010-10-09] Beat Surfing with Kruse & Nürnberg
    @ Beat, Budapest

    Nem csak ígéret maradt az igényesség és a különlegesség a Beat The Club részéről, ezt már eddig is tapasztalhattuk.
  • [2010-09-25] Consonance
    @ Beat, Budapest

    A budapesti elektromosság legújabb gyűjtőpontja szeptember 25-én valódi erősáramú klubestnek ad otthont: erre az éjszakára ugyanis a Consonance vibráló atmoszférája járja át a táncteret.
  • [2010-09-18] Fast Distance (B)
    @ Beat, Budapest

    A Lurdy ház második emeletén csak úgy repkednek majd a lézerfények és senkit sem kímélnek a dinamikus ütemek ezen a kora őszi estén. Budapest legújabb klubja megnyitja kapuit a TRANCE kedvelői előtt is.
  • [2010-09-11] Sebastien Leger
    @ Beat, Budapest

    Ha valami, akkor a Beat The Club szezonnyitó partija elegendő indok arra, hogy már alig várjuk a szeptembert. A májusban indult vadonatúj budapesti klub minden várakozást felülmúlt.
  • [2010-06-18] Mike Shiver
    @ Beat, Budapest

    A svéd trance és house mágus először Magyarországon.Ezúton szeretnénk meginvitálni minden kedves trance és house rajongót Budapest legújabb szórakozóhelyének soron következő mega partyjára!
  • [2010-06-12] A Beat The Club bemutatja: Renaissance vs. Cocoon
    @ Beat, Budapest

    Budapest legújabb klubja már bizonyította a nyitóbulin, hogy igenis van létjogosultsága egy olyan helynek, ahol fel merik vállalni az újdonságot, ahol nem a megszokott képletekkel operálva tartják lassú körforgásban a partikultúrát.
  • [2010-05-22] Club Beat Opening Party
    @ Beat, Budapest

    Új, izgalmas, friss, előremutató, elegáns, igényes, profi, mégis olyan emberközeli, vendégbarát, szeretetreméltó, OTTHONOS…

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó