Pulzar

Művész

Zack Marullo

Zack Marullo

Első fellépése 1997-ben volt a budapesti High Life-ban, ekkor még Dj Experte néven mutatkozott be. 1998-ban a Ramszesz Music Club és a Supersonic Technicum állandó vendége lett, majd ezen klubokban próbálkozott először saját estekkel. A Sonic-ban ismerkedik meg Andy Slate -el, akivel hamar jóbarátokká válnak. Andy ekkor underground partikat szervez budapesten, melyeknek gyakori vendég DJ-je és később szervezője is. Itt nyílt lehetősége együtt zenélni olyan emberekkel, mint: Marshall Jefferson, Tim Taylor, Alexander Koning, Dj Duke, Misjah, James Fierce, Johann Bacto, Hardcell ...

2000-re az underground zenei élet fontos résztvevőjévé vált, ekkor kapta első külföldi meghívását Szlovákiába, ahol visszajáró vendég lett. 2002-ben Németországban az Ohrensausen Open Air fesztiválon vendégeskedik, ahol nagy sikert aratott. Ekkoriban fogalmazódott meg benne a zenekészítés gondolata, és elkezdte írni saját trekkjeit. Két évre visszavonult, csak a stúdiótechnika tanulmányozására és zeneszerkesztésre fordította idejét.

2005-ben nevet változtatott, megszületett a Zack Marullo alias. A produceri munkássága meghozta az első sikereket és Moonline, Schiipman, Dandy, stb. szettjeiben hallhatta a közönség saját szerzeményeit. 2006 augusztusában jelent meg első saját EP-je a kanadai Morrisons recordings-nál, mellyel később olyan zenei oldalakon is találkozhattunk, mint pl. a judgejules.net, Plastic Fantastic, Frisky és a Proton Radio

2006 októberében készült el a remix, amit az Inner City egyik kiemelkedő munkájára készített, ez Behrouz, Demi és Desyn Masiello szettjeiben is felfedezhető darab volt. Második EP-je a Magic Island 2006 novemberében jelent meg a New York-i Sensual records-nál, melyet szintén számos külföldi és magyar lemezlovas pörgetett már.

A 2006-os évben meghatározó szerepet töltött be jó barátja, Schiipman által futtatott Bonus Track című rádióműsor klubestjében, ahol állandó vendégként szerepelt, illetve a számos közös fellépésük volt az ország több táján.
2007-re az együttműködés egy közös rendezvénysorozatban, a Compact Disco-ban teljesedett ki, mely Dandy, Schiipman és Zack triumvirátusával indult hódító útjára, majd a leglátogatottabb hétköznapi rendezvények közé nőtte ki magát Budapesten. Ez év áprilisában kérték fel Magyarország egyik legnépszerűbb mixsorozata, a Synthetic Session 18. darabja elkészítésére, aminek nagyon jó visszhangja volt. Októberben indult el saját rádióműsora Sanatorium címmel a www.discreetfm.hu - n, mely a leghallgatottabb műsorok közé tartozott. Szintén e hónaphoz kapcsolódik saját rendezvénye, a Fusion elindítása, melyet a Stigmatech csapat alapítójával, Ramone-nal szerveztek a Barokko Clubban.

2008 februárjában elindult a Basys Hungary álltal szponzorált DJ versenyen, ahol több mint 100 induló közül első helyezést ért el. Nyáron kivált a discreet.fm-ből és a www.globalparty.hu -n indított új műsort Centro Música címen, mely minden vasárnap 18-20 óra között jelentkezett.

Az együttműködés 2009 márciusáig tartott,mikor felkérést kapott egy műsor indítására a nemzetközileg is elismert www.justmusic.fm internetes rádiónál. Az új műsor, az Audio Control, minden hétfőn este 10 és éjfél között jelentkezik. A stúdióban hétről-hétre élőben játszanak a vendég DJ-k, valamint havi egy alkalommal maga a házigazda, azaz Zack Marullo. A rádió egyik különlegessége,hogy a live műsorokat nézhetik is a látogatók,ugyanis a stúdió történéseit több kameraállásból közvetíti az oldal. 2009 nyarán meghívást kapott a budapesti Mayday-re. Itt olyanokkal játszott, mint Dubfire, Timo Maas, Christian Smith, Lützenkirchen, John Acquaviva, Robert Babicz, Guy Gerber,Ian Ossia, Roger Jordan,de együtt pörgetett már Anthony Pappával is. A produceri munka is beérni látszik.Tavasszal jelent meg See the life című EP-je az Amerikai Nightshade Music-nál, mely több internetes szakmai oldalon is elsöprő sikert aratott,hosszú ideig a népszerűségi listák csúcsait döngette. Augusztus 7-én jelent meg a Carneval EP,melyre már a megjelenés elött elképesztően sok elismerő visszajelzés érkezett szakmai és rajongói körökből egyaránt és a népszerű tesztoldalon a www.Promopool.com-on az előkelő 4. helyig jutott.

Klubok és partik ahol játszott:

Ramszesz Music Club, High Life, Supersonic Technikum, Bedrock, Planet Globe, Excalibur - Érd, Club Gravital - Esztergom,Dorog - Open air, Royal café, Kashmir, Hill café, Blade café, Roulett café, Jail house, Club Colosseum, Royal 2000 , Budapest Parádé 2002 /Stigmatech/, Öko park - Szeged, West Side - Székesfehérvár, Industry (Complex) - Orange room - Szentendre,Etyek - Katlan party 2000, Club Rage (Patex), E-klub - Underhouse, Bank dance hall - Planet globe, Olof Palme ház, Laguna - Ráckeve, Extreme - Zsámbék, Pepsi Sziget 2000, Livingroom - resident, P3 - Budapest, Club Fönix - Balatonszárszó, Kultiplex, Cha-Cha-Cha Café - Margit sziget, Madách Mozi - Balassagyarmat, Fashion Café, Club Nagypince - Kóka, Dokkoló hajó, Nap Hall-Hajógyári sziget 2003, Radical Club - Kassa, club Cool, Szilvuplé,Djinn bár,Barokko, Y Bar - Jászberény, Y Café - Bp., Club Corner, Vox Café, Viper Room, Belaggio Terasz, Moulin Rouge - Bp. Sunny Lounge, Mayday - Massive Moment - Hajógyári sziget '09, Club President - Hajdúnánás, Club Coronita…

Megjelenések

 • 2006.08.22. - Snowin EP - Morrisons Recordings 015 - CAN
 • 2006.10.17. - Inner City - Good life - Zack Marullo remix - CDR
 • 2006.11.22. - Magic Island EP - Sensual records - USA
 • 2009.05.06. - See The Life EP - Nightshade Music.rec. - USA
 • 2009.08.07. - Carneval EP - Soundtribe rec. - USA
 • 2009.10.07. - Cave Sedem feat. Rabeca Williems - Third World - Zack Marullo Remix - Follow Mix rec. - FR

Médiaszereplések

Fix.tv, Gyarmati Televízió, Logic Rádio, Rádio Dj, Rádio café 98.6, Másik rádio, Trio rádio, www.justmusic.fm, Freee Magazin, Pesti Est, Flyers, Untitled radio show - www.tribalmixes.org, Sanatorium radio show, Sound & Delight radio show, Soundtribe Session radio show, www.privatebeat.fm - Voyager Show , Match Scratch radio show, www.friskyradio.com

Archív partyajánlók

Ajánlott lemezek

 • Csak a címe nem százas Zack Marullo 99 EP-jének

  Akár a szüreti szőlődöngöléshez is kiváló EP-vel tér vissza Zack Marullo a Soundtribe Rekordshoz. A 99 EP-nek csak a címe nem százas, a zenék mindegyike maradéktalanul jól sikerült.
 • Mindenkinek ízlik Zack Marullo méze

  A napokban megjelent Honey EP egyértelműen Zack Marullo eddigi produceri munkájának egyik kiemelkedő darabja. A tavaly ősszel elkészült muzsikáról már frissiben a magyar élvonal több képviselője is elismerően nyilatkozott. A dallamos house muzsika sorban kapta a dicséreteket, bárhol is került lejátszásra.
 • Beindultak: Zack Marullo & Black Diamond - Go EP (Soundtribe Rekords)

  Még szinte fel sem ocsúdtunk a hírből, hogy Zack Marullo nyerte meg Tommyboy remixversenyét, máris itt az újabb jó hír. Az alkalmi kooperációra lépés Black Diamonddal gyorsan meghozta gyümölcsét, egy zamatos EP-t, a Go-t. A maxi az amerikai-magyar érdekeltségű Soundtribe Rekords égisze alatt jelent meg, s gyakorlatilag azonnal ellepték a kiadót az elismerő visszajelzések itthonról és külföldről egyaránt.
 • Irány a tengerpart! Zack Marullo - Beach House EP

  A Nightshade Music újraéledése után sorban érkeznek a rég várt kiadványok – ide tartozik Zack Marullo önálló EP-je, a Beach House is. A három trekkből álló „maxi” az eredetin kívül két remixet tartalmaz.
 • Zack Marullo mixlemeze : Moments of Soundtribe Vol. 3.!

  Egy pörgős nyár után finom fülbevalóval rukkol elő Zack Marullo: 2010. szeptember 20-án elérhetővé vált a floridai Soundtribe Rekords kiadó legújabb mixalbuma, a Moments of Soundtribe Vol. 3., melynek 15 felvételét a kiváló magyar DJ/producer válogatott és mixelt össze.
 • Megjelent Zack Marullo Pumpydum EP-je a Soundtribe Rekords-nál!

  Amióta tavaly decemberben napvilágot látott Chris Drifter Soundtribe-válogatása, mindenki teljesen rágerjedt a "Zack-pumpára".
 • Karneváli hangulat Zack Marullótól

  A kanadai Morrisons Recordings és az amerikai Nightshade Music után ezúttal a másik angolajkú kiadó, a Soundtribe Records is a magyar DJ-producer zászlaját ékesíti. A fiatal zenész egyre több klubbert győz meg arról, hogy nemcsak a DJ-pultban van keresnivalója.
 • Zack Marullo - See The Life EP

  Zack Marullo új zenéje Nick Warren ajánlásával!

Kapcsolódó cikkek

 • Audio Control: újratöltve!

  A show-nak folytatódnia kell – Freddie Mercury örökérvényű refrénje most az Audio Control Radio Show esetében is értelmet nyert, hiszen a lassan négy éve életre hívott elektronikus zenei projekt újabb reinkarnáció után a megszokott koncepcióval és minőséggel, de természetesen a lehető legfrissebb tartalmakkal ezen túl a Lounge Radio felhozatalát erősíti minden szerdán éjjel, 24h-tól kerek egy órán keresztül.
 • Audio Control: újratöltve

  A show-nak folytatódnia kell – Freddie Mercury örökérvényű refrénje most az Audio Control Radio Show esetében is értelmet nyert, hiszen a lassan négy éve életre hívott elektronikus zenei projekt újabb reinkarnáció után a megszokott koncepcióval és minőséggel, de természetesen a lehető legfrissebb tartalmakkal ezen túl a Lounge Radio felhozatalát erősíti minden szerdán éjjel, 24h-tól kerek egy órán keresztül.
 • Trombitás a house-tetőn - interjú Zack Marullóval

  Zack Marullo 2010-ben több nagy lépést is tett, legutóbb pedig Tommyboy remixversenyén indulva aratott győzelmet. A nemzetközi mezőny erős volt, a bírák szigorúak, így az izgalom is szinte tapintható volt. Egy fordulatokban gazdag év végén a versenyről, a zeneírásról és még sok egyébről faggattuk a győztes remixert…
 • Zack Marullo nyerte Tommyboy és a Findremix.com pályázatát

  Több mint 130 induló közül, erős nemzetközi mezőnyben győzött Zack Marullo a Pornostar és a Findremix közös remixversenyén. A feldolgozásra meghirdetett felvétel Tommyboy-tól a Paradise House volt…
 • Terry Granttel egy EP-n: újabb Zack Marullo zene bizsergeti a füleket

  Éppen egy hónapja jelent meg a Nightshade Music jóvoltából Keen Snake-től a Did I Know EP. Akkor még nem is csináltunk ebből nagy ügyet, bár a szakma és a jó barátok többen megjegyezték, hogy Terry Granttel klassz dolog egy EP-re kerülni… Zack Marullo remixe is felkerült ugyanis erre a kiadványra.
 • Zenebűvészek a változatosság jegyében az októberi Audio Controlban

  Izgalmas felhozatallal kecsegtet ebben a hónapban is a Nugen Fm-en hallható Audio Control Radio Show.
 • Pokolian jó bulik a minőségi zenék jegyében: Club Hell, Siófok

  Végre beindult valami igazán minőségi kezdeményezés Siófokon: Zack Marullo, Black Diamond és Luie a CLUB HELLben! Az utóbbi időben visszaszorult az igényes zenék színtere nyári partik fellegvárának tartott balatoni városban.
 • Audio Control Zack Marullo & friends

  Az Audio Control sikersztorija másfél éve kezdődött. Zack Marullo rádiós műsora azóta a minőség szimbólumává vált a hazai palettán.
 • Beindul kelet Magyarország is?

  A keleti régióban legalábbis bolondnak nézik azt, aki elektronikus zenében bármit is el akar érni.

Ajánlott letöltések

 • [2012-01-16] Collective Machine - January 2012

   Collective Machine January 20121.Jose M & Taco Man-From Apes To Humans (Original Mix) The Room 2.Kenny Ground-Sugar (Dj Max Remix) Elegant Bit 3.Smoke Sykes-Full Of Life (Hollen Remix) Variante Music 4.DJ Wld-For Your Play (Original Mix) Jonk Records 5.Alex Gori-Arumba (Original Mix) Diva Records 6.Todd Terry and Davide Benedetti-You Can't Do This (Original Mix) Cadenza 7.Ron Costa-Crackhouz (Original Mix) Monique Spéciale 8.Hollen-Cuano El Ritmo (Maximiljan Remix) Prospect Records 9.Matt Klast & Sebastian Diossa-Malecom (Original Mix) Attary Records 10.DJ Wld-For Your Play (Danny Serrano Remix) Jonk Records 11.Ahautzab-Dance Everybody (David Glass Midnight Remix) Prospect Records 12.Filsonik-Tamur (Original Mix) Desolat 13.Hollen-Frankus (Collective Machine Remix) Potobolo Records 14.Jairo Delli-BB Music (Dubtechie Remix) Six Sound Records 15.Hollen & Collective Machine-Junction (Original Mix) Unsigned 16.Collective Machine-Mr X (Original Mix) Monique Spéciale 17.Collective Machine-Rollercoaster (Original Mix) Monique Spécialewww.facebook.com/Collectivemachine
 • [2004-01-20] 2003.05.09. Beszélgetés #3

  23 perc, 14 Mb

Biográfiák

 • Busti Grub

  A még csak 27 éves frankfurti producer meglehetősen korán közeli kapcsolatba került az elektronikus zenével. 14 évesen szüleitől megkapta élete első analóg szintetizátorát, egy Roland MC303-ast. Azóta az elektronikus hangszerek bűvöletében él, s az évek során egy sajátos, összetéveszthetetlen zenei hangzást alakított ki.
 • Mirko Loko

  A mai, aktív közönség nagy része a Lazy Fat People duóból ismerte meg Mirko Lokot, hiszen a páros, melyet Rippertonnal közösen alkotott, óriási sikereket ért el az évtized közepén.
 • Martin Buttrich

  Martin Buttrich egy varázsló, aki a hétköznapokban egy csendes, szerény fickó. Buttrich sokáig csendestársként alkotott a stúdióban olyanoknak gyártva a slágereit, mint a popcicákból álló Sugarbabes formáció vagy éppen a német elektronikus ikonnak kikiáltott Timo Maas. Érdekesség, hogy írt anno italo house darabokat is.
 • Lank

 • Sanfranciscobeat

  A SanFranciscoBeat (aka Egér) név mögött álló Kovács Krisztián tizennégy évesen, 1996-ban kezdett összebarátkozni a lemezjátszókkal.
 • James Cole

  A szakma körében sokan csak úgy emlegetik, hogy a “Tanár Úr” - eredeti foglalkozására nézve ugyanis tanár. A szegedi egyetemen végzett történelem-szociológia szakon ez utóbbi kapcsán – mint kutatási tárgy – mélyült el a technokultúrában. Ilyen módon került a Check Magazinhoz, ahol 2001-2002 között szerkesztő volt.
 • Pat Duff

 • Shabaam

 • Anthony Pappa

  A melbournei születésű Anthony Pappa néhány éve 21 évesen Angliába tette át székhelyét. Miután 16 évesen már több ezer ember előtt játszott ...
 • Air

  Habár elég gyorsan berobbantak az elekronikus zene világába, az igazi áttörést 1998-ban megjelent debüt albumuk, a Moon Safari hozta meg számukra. Zenei hangzásvilágukra jellemző ...
 • Ray Mcphoney

 • Benny

Ajánlott videók

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó