Pulzar

Style Wars Epizod I. flyer

Belépő
Mindenkinek2 500 Ft
Elővételben 2011. május 6.-ig2 000 Ft

Partyajánló

Style Wars Epizod I. @ Garancsi tó

Fellépők
Style Wars Epizod I.Az év első szabadtéri fesztiválja egy legendás helyszínen, a Garancsi-tónál! 2011. május 7-én a Masters Production és a Y-Production jóvoltából kerül megrendezésre az 5 színpados STYLE WARS EPIZOD I.Garancsi tó
Az esemény résztvevői:
3 vendég igazolt vissza, például: engi_ sayyes bogesz88
összes résztvevő megtekintése

Style Wars Epizod I. @ Garancsi tó

Az év első szabadtéri fesztiválja egy legendás helyszínen, a Garancsi-tónál! 2011. május 7-én a Masters Production és a Y-Production jóvoltából kerül megrendezésre az 5 színpados STYLE WARS EPIZOD I.

A 21 órakor kezdődő elektronikus zenei happening a stílusok ismert szereplőit és feltörekvő tehetségeit vonultatja fel öt különböző stage köré csoportosítva a közönséget. A mondás szerint a májusi eső aranyat ér, s ez esetben is igaz lesz ez, legalább is a tekintetben, hogy a május 7-i fesztiválra megváltott jegyek szakadó esőben is érvényesek, méghozzá a közeli tinnyei rakétakilövő állomás hangárjainak köszönhetően, ahová gond nélkül bevackolhatja magát a teljes rendezvény.

A szabad téren szabad lesz a tánc, a móka, a kacagás, s adott lesz ehhez minden, mi szem-szájnak ingere. Lesz a helyszínen party-kellék árus és party-szerviz, hatalmas parkoló, valamint minden helyszínen - az egyedi díszletek mellett - külön VJ-k vetítenek majd. A mentőató azonban nem díszlet lesz, de megijedni sem kell tőle, hiszen ilyen nagyszabású rendezvénynél ez az előírt kötelessége a szervezőknek, így effelől csak még inkább biztonságban tudhatjuk magunkat. A rutinos partiarcok már tudják ezt, az újak pedig megtanulják. Nem árt felkészülni legszebbik mosolyunkkal, hiszen egész éjszaka saját partifotós dolgozik majd a legemlékezetesebb pillanatok, partiszerkók és táncmozdulatok megörökítésén, sőt a rendezvényről videofelvétel is készül.

A fellépők sorát végignézve, a talpalávaló tekintetében máris nyugodtan elkönyvelhetjük: lesz mire ropni minden színpadnál minimum reggel hétig. Kivételt csupán a Goa-tisztás és a Techno Tánctér képez, előbbi esetében 13h-ig, utóbbinál pedig délelőtt 10-ig tart majd a lendület. A techno rajongói számára külön jó hír, hogy ott klasszikus, igazi igényes hangzású techno szól majd, amit egy különleges, 3 órás Palotai szett zár. A Goa tisztás közepén hatalmas tábortűz melengeti pluszban a hangulatot, valamint feltűnnek a szabadtéri rendezvényekről mostanában hiányolt tűzzsonglőrök is. (A „szükség” esetére pedig ToiToi fülkék állnak majd csatasorban.)

Hogy könnyebb legyen odajutni – ahol, sokan nem is tudják, Rudolf Péter híres filmtrilógiája, az Üvegtigris is készült - , ingyenes partibuszok indulnak a budapesti Nyugati térről, illetve az esztergomi Bástya parkolóból 21órától egészen hajnali 2 óráig. Emellett Volán-buszok is közlekednek a budapesti Árpád-hídtól és a Széna térről Tinnyére, sőt a Nyugatiból vonattal is megközelíthető a helyszín Esztergom irányába, ez esetben Piliscsabánál kell leszállni. Visszafelé is indul majd partibusz, igaz, már csak korlátozott számban és 500 Ft-ért fejenként.

A STYLE WARS EPIZOD I. matricáit keressétek Budapesten és Komárom-Esztergom megyében mindenfelé!

Jegyek elővételben:
Bp: Akt records, Bazis Store, Psybaba Cafe
Esztergom: Wilkinson Pub, 2500 Esztergom Bajcsy Zs. u. 25.

Árak:
Elővétel: 2000 HUF,
Helyszínen: 2500 HUF

Infoline: 06206138610

FIGYELEM!

A rendezvény korhatáros, csak 16 éven felüliek számára látogatható, ezért kérjük, mindenki hozzon magával személyazonosságot igazoló iratot! 

AKCIÓ!

A Komárom-Esztergom megyeieknek a belépő csak 2000 HUF a helyszínen is. Itt is felhívjuk a szíves figyelmet, hogy személyi igazolványt, lakcímkártyát hozzon mindenki magával, hogy az adatokat ellenőrzni lehessen!

Facebook oldal: http://www.facebook.com/masters.production

Techno Tánctér
Kühl
Stamp
Sunny Junkie
Dj Newl
Golyo (MP)
Grey (MP)
kisB&mesterbandi
/// PALOTAI SPECIAL 3H 4/4 AFTER SET

Goa-tisztás - hosted by Y -Production
IrgumBurgum (Psybaba)
Transabi (Goaguru)
Hruscsov (Y-Production)
Osiris (MP/Analog Pinchy)
Tsubi
Cifra
Oleg (Deepsmile)

D'n'b Cirkusz
Savage "Therapy Session Set" (Subculture Re.)
SP
Nasty b2b Siet (Mameluk Sys.)
Sickboy (Weekendbass)
Mc Blu-id
Tnb (MP)
Secon (GOB)
Valent b2b motiv (GOB)

Minimal/Tech-House Terasz
Dr Zoidberg (NVC)
Subotage (NVC)
Ioda (NVC)
Army
Zack Marullo (Audio Control; Pornostar)
Ace Tatsu (USA - San Fransisco)
Lephant (MP)
Chrom (Lick The Click)

New Wave Őrület
Stereokillaz (Trasher party)
Manipulator dj's
NighShift
Analog Pinchy (MP)
Avoided Noises
Beatrockerz 


Flyer

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó