Pulzar

Kexx Feszt I. - Könnyűzenei Extrémsport Fesztivál flyer

Partyajánló

Kexx Feszt I. - Könnyűzenei Extrémsport Fesztivál

Fellépők
Kexx Feszt I. - Könnyűzenei Extrémsport FesztiválA Fürdőkert legendája idén nyáron újraéled, ráadásul egy hazai szinten teljesen egyedi elgondolás mentén…

Kexx Feszt I. - Könnyűzenei Extrémsport Fesztivál

A Fürdőkert legendája idén nyáron újraéled, ráadásul egy hazai szinten teljesen egyedi elgondolás mentén…

Hajdúböszörmény lehet az új „tömegnövelő-hely”, hiszen augusztusban első alkalommal kerül megrendezésre a KEXX Könnyűzenei Extrémsport Fesztivál. A 3 napos rendezvény az ország új nyári gyűjtőpontjává varázsolhatja az egykori KOTTA Fesztivál helyszínét!

A szervező Hajdúböszörményi Extrém Sportegyesület és a HBCity Inflames bőséges kínálattal gerjeszti a vágyakat. Az extrém sportok szerelmesei belefeledkezhetnek a gördeszkás és BMX-es versenyekbe és bemutatókba, mindemellett és mindvégig sűrűn váltják majd egymást a színpadokon a legkülönfélébb underground zenei előadók, együttesek, DJ-k a hiphoptól a drum and Bassen át egészen az electróig vagy a minimálig. A fellépők között országos hírű hazai sztárok, csapatok és lemezlovászok éppen úgy megtalálhatóak lesznek, mint feltörekvő környékbeli tehetségek. Érdemes lesz nyitva tartani a szemeket a versenyek és DJ-szettek között is, hiszen a fesztivál ideje alatt graffitisek ontják majd a festékes flakonok levét agyba-főbe, de leginkább a falra.

A helyszín maga a természet lágy öle és a vad urbánus környezet vagány ötvözete, a valaha volt napközis táborok meghitt otthona: a Fürdőkert. Hatalmas lombú fák nyújthatnak majd oltalmat a perszelő napsugarak ellen, s bőven akad placc a kempingezők sátrainak is. Itt nem csak a boldogságban, de közös zuhanyzókban – helyben - is fürödhetnek a fesztiválozók.  

További infók hamarosan!

Addig is látogassatok el a KEXX honlapjára:

www.kexxfeszt.hu


Flyer

Ajánlott videók a partyhoz

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó