Pulzar

Művész

Nigel Snorter

Nigel Snorter

A 90-es évek elején, mint műkedvelő és egyben az elektronikus tánczene híve, egyre erősödő elkötelezettséget érzett a diszkósvilág felé. 1995-ben megkapta elsö lemezjátszóját és megvásárolta elsö bakelit lemezét. Innentől fogva a lemezlovasi ambíciók vezették.

A folyamatos lemezvadászatot követően, az akkoriban tomboló rave bulik rendszeres látogatójává vált a Maydeytől a Rave Olimpiáig. Egyre növekvőbb vágya a szakma legmélyebb rejtelmeinek megismerése iránt, arra késztette, hogy 1997-ben beiratkozzon a DJ Schulz által megálmodott, első magyar dj iskolába . A tanfolyamon olyan mára már ismerté vált nevek koptatták vele együtt a padokat, mint Randall, Blackman vagy éppen Soneec. A megszerzett szakmai ismeretekre alapozva, saját rendezvényeket szervezett, amely mellett - a lehetőségekkel élve- , tehetsége bemutatására számos mára már legendaszámba menő klubban, illetve rendezvényen képviseltette magát, mint például a Supersonic, Bedrock, Calypso, Colosseum, Power Horse, Planet Globe Diszkószínház....
    
2001-töl a gödöllői székhelyű Másik Rádió  - Pulzár c. mixműsorának aktív tagjává vált. A rádióműsorban, műsorvezető feladatai mellett a lemezlovasok leszervezésével is foglalkozott, melynek eredményeként olyan nevek fordultak meg, mint Carl Kennedy, a Lexicon Avenue, Trendroid, Afrika Islam, Joan Bacto vagy épp Dj Misjah...
A Pulzár mint jól csengő hazai márkanév az éter hullámain túl az internetet is meglovagolta, így a rádióstúdió munkálatai lemezajánlók készítésével, és különféle dj-k által készített mixek webes szelekciójával egészültek ki.
A Pulzarral párhuzamosan, a havi 10.000 példányszámban megjelenő, zenei programajánló magazin, a From hasábjain is képviseltette magát interjúk és kritikák formájában.

Zenei stílusát leginkább a house jellemzi. Ezen belül jártasan mozog annak minden vállfajában. Talán ennek is köszönhetően eddigi pályája során több rezidenciával is büszkélkedhet. 2006 tavaszától a mendei Club Prince (ex-Wild West) rezidens gárdájának tagja. A klub fennállásának tizenhárom éve alatt olyan külföldi lemezolvasok szettjeire bulizhatott a közönség, mint, Tiesto, Peace Division, Francesco Farfa, Paolo Mojo, Rene Amesz, Sultan, Speedy J, …
    
Megfordult már az ország kisebb-nagyobb klubjaiban, különböző rendezvényeken, amely bizonyosan ismerősen cseng mindenki számára. (Home, Dokk, Korona, E-Play, Bedrock, Fönix, Bling-Bling, Jailhouse, Mono, Complex, Debut, AAD, Jóképü Klub, Sputnik, Secret Sound, Deep-Laid, Admirable Night, Parádé, Balaton Sound...)
A fellépések sokaságának és kifinomult zenei világának köszönhetően, a közönség is kitüntette, mégpedig a 2007-es Soundhead.hu szervezésében zajló best of közönségszavazáson, ahol is az év felfedezettje kategóriában második helyet szerzett.

A közelmúltban az állandó rezidenciája mellett a Hairy csapatát erősíti, ami a hazai elektronikus zenei élet egyik legmeghatározóbb formációja, olyan vendégszereplőket prezentálva eddig, mint Magda, Loco Dice, Dritte Raum, SCSI-9, Oxia...stb. A csapat égisze alá tartozó, több mint 10 éves múltra visszatekintő Ablak A Dubra az egyetlen Magyarországon ekkora életkort megélt szerdai club night. A mindig az előremutatásról, útmutatásról elhíresült éjszakák fellépői között szerepelt már többek között: Jamie Anderson, Radio Slave, Anja Schneider, Elite Force, Jimpster, Dub Taylor, Samim, Paul Woolford, John Tejeda...stb. A 2009-es évet egy újabb rezidenciával indította, mégpedig a hazánkban méltán dicsőített I Love Deep rendezvénysorozat, amellyel, a budapesti Privé klub mellett számos egyéb állomáson is találkozhat a nagyérdemű, melynek eseményeit túlnyomórészt egy nemzetközi híresség fellépése is fűszerez, úgy mint The Timewriter, Terry Lee Brown Jr, Kevin Yost vagy Ian Pooley.
   
A sűrű hétvégék mellett, ideje jó részét produceri munkálatokkal és annak fejlesztésével tölti, több neves hazai producerrel együttműködve, melynek keretében jelenleg is folynak a studio fejlesztések. Első hivatalos megjelenése a francia Tocca Recordsnál látott napvilágot Source Of Sound néven.

Archív partyajánlók

 • [2016-02-13] ★ Corvin Club pres. MATADOR ★
  @ Corvin Club

  2016. február 13-a igazi techno örömünnep lesz a Corvin Club-ban, ugyanis Írországból érkezik live produkcióval, a Minus és Plus 8 kiadók egyik meghatározó figurája, Matador! Zenei karrierjét szinte rögtön a Perc Trax és Cocoon gondozásában megjelent anyagaival indította, így idejekorán felfigyelt rá Richie Hawtin. Miután szárnyai alá vette a dublini zenészt, Gavin Lynch állandó tagjává vált az óriási érdeklődés övezte Minus rendezvények felhozatalának. 2012-ben kezdett bele live projektjébe, melynek köszönhetően hangzásvilága még egyedibbé és kiforrottabbá vált. Az elmúlt három évben állandó rezidense volt az ibizai Enter rendezvényeknek, illetve a stúdióban is folyamatosan hozta a tőle elvárt magas szintet.
 • [2016-01-15] ★ Corvin Club x Longtrack pres. ROBERT BABICZ ★
  @ Corvin Club

  A hazánkat már több ízben megjárt, lengyel származású zenei producer, label tulajdonos BabiczStyle, mastering guru, sound designer, és lelkes fotós az első nehézsúlyú, legendás techno-figura, aki 2016 januárjában meghódítja Budapestet. A 42 éves Robert Babicz immár negyed évszázados karrierje a német hardcore techno szcénából indult, eleinte Rob Acid néven cseppentett roppant sajátos ízű savat az arra fogékony fülekbe, melynek köszönhetően hamar ismertté és elismertté vált. „A hangok és érzelmek küldetése” –ahogyan a művész fogalmaz- polgári neve mellett számos további alteregó (Dicabor / Sontec / Atlon Inc. / Department of Dance / Acid Warrior / Pumpgun Pro / Colone / Origin / Tannenhof / Twirl / Church Window) mentén folyt tovább és folyik a mind mai napig.
 • [2015-12-31] Cinema Hall & The Debut All Inclusive NYE
  @ Cinema Hall

  12/31 Cinema Hall & The Debut All Inclusive NYE
 • [2015-11-27] Bedroom
  @ Corvintető, Budapest

  November végén ismét birtokba vesszük a Corvintető hangulatos kis Bisztróját, amely a Move és a Corvin közös együttműködésének köszönhetően teljesen új arculatot és egy pazar Mogul Audio hangrendszert kapott.
 • [2015-11-22] ARRIVALS x Corvintető: Afterparty
  @ Corvintető, Budapest

  November 22-én ARRIVALS címmel egy kivételes afterpartira invitál a Corvintető. A hazai krémből válogatva kínálunk alternatívát egy egész napos vasárnapi mókára, olyan neveket bedobva a közösbe mint DJ Budai, Dandy aka Peter Makto, Poli, Zvezda Beta, Nora Matisse és Nigel Snorter. Reggel 6-tól délután 4-ig Tiétek a Corvintető!
 • [2015-09-09] HouseTető
   

  Kis-szombat a város felett, avagy munka utáni lazulás a nyári napnak alkonyulatánál szerda és péntek délutánonként a Corvintető teraszán.
 • [2015-08-26] HouseTető
   

  Ha egy szupercella vagy sivatagi hőhullám nem szól közbe, akkor szerdán lesz a következő HouseTető rendezvény. Csodás napra virradunk majd, hiszen Kecskemétről érkezik hozzánk a Jóképű Klub atyja, Balakrishnan, aki a deepház egyik hazai nagymestere. Nigel Snorter pedig a kedvenc house lemezeit pörgeti majd.
 • [2015-08-22] Deep Summer Open Air #03
  @ Holdudvar, Budapest

  Summer Calling pres. Deep Summer Open Air #03 (day & night edition)
 • [2015-08-15] CultUs x Contra Mundum x Corvintető: CXCM
   

  Összeáll a CultUs és a Contra Mundum egy maroknyi csapata egy rendhagyó eseményre: Augusztus 15-én a két brigád egy NAPPALI party keretein belül invitálja a nagyérdeműt a Corvintetőre.
 • [2015-07-29] HouseTető
   

  Kis-szombat a város felett, avagy munka utáni lazulás a nyári napnak alkonyulatánál szerda és péntek délutánonként a Corvintető teraszán.
 • [2015-07-04] BEDROOM [day&night#02]
  @ WNDRLND

  A júniusi nyárindító bulink remek hangulatban és sok új élménnyel gazdagodva telt, ezért júliusban Meseország kapui újra kitárulnak előttünk, hogy ismét egy délutántól hajnalig tartó szeánsz részesei lehessünk. A hely továbbra is kutyabarát, jöhettek bringával és ismét lesznek koktél akciók, amelyek elég jól beváltak, csak úgy mint a Zsombi féle Bedroom Shot. A hely varázslatos atmoszféráját ismét a kézműves house és techno szelek járják majd át, melyek szelektorait gondosan megválogattuk.
 • [2015-06-20] CultUs
  @ Corvintető, Budapest

  Keresel egy oázist a város közepén? Spanok lehúztak Balcsira, de te inkább a füled után mennél és egy tetőbuliba csobbannál?
 • [2015-06-13] Astronaut goes to Gozsdu Sky Terrace
  @ Gozsdu Sky Terrace

  Indítsd a hétvégét velünk, csillagos ég alatt, 5 csillagos zene mellett. Koktélok, open air, jóféle 4/4, összenézések & mosolyok, kulináris örömök, és densz! Utóbbiról gondoskodnak : Obrotka aka Goodspeed, Nigel Snorter, Minich
 • [2015-05-30] HouseTető Special
  @ Corvintető, Budapest

  Kellemes, nyári délutáni pezsgés Budapest legnagyobb teraszán, ahol szabad a tér, szabad az érzés és szabad a tánc!
 • [2015-05-27] Late CheckOut
  @ Gozsdu Sky Terrace

  Gozsdu Sky Terrace: Late CheckOut
 • [2015-05-16] Contra Mundum: Around the Clock Birthday Edition
  @ Corvin Club

  Napra pontosan egy évre az első szülinapi Contra Mundum maraton után itt a második életévünk kezdetét ünneplő esemény!
 • [2015-05-02] CultUs
  @ Corvintető, Budapest

  A hosszú téli szezon után, vigalmi negyedünk kedvelt teraszán május 2-án a friss tavaszi napsütésben túráztatjuk magunkat. Fülkostoló tudatos szelekciók különböző évjárataiból, avagy variációk egy érzésre. A tőkék diszkóval oltva, jegyedet kérd szó nélkül, vagy szódával! Gyere nézd meg, hogy a Tetőnek van e még fedele!
 • [2015-04-18] CultUs
  @ Corvintető, Budapest

  2015 tavaszán egy csapatnyi hasonló gondolkodású szervező, és néhány jól ismert DJ/Producer úgy gondolta, hogy lényegénél ragadja meg azt a kultuszt, amely oly sok embert mozgat meg a világban, s vonzza be őket a klubokba. E lényeg pedig a közösségi élmény, amit az elektronikus zene kezdetektől fogva magában hordoz.
 • [2014-08-02] Go with the Flow 2.0.
  @ Track Terrace

  08/02 Go with the Flow [ b2b version ]
 • [2014-07-26] The FriendSHiP
   

  Július 26-án tartunk egy The Debut Family napot! Nappal limitált létszámú hajókázás a Dunán, este party a Track Terracon Robert Dietz-el és Sascha Dive-al!
 • [2014-07-05] Go with the Flow
  @ Track Terrace

  07/05 Go with the Flow
 • [2014-06-27] SWITCH
  @ ZIPPP Club

  Kapcsold be a füled! Minden péntek este a Margitszigeten a legfrissebb 4/4-ek!
 • [2014-06-11] Night / Life @ A38 Tetőterasz
  @ A38 tetőterasz, Budapest

  Felpörgető mélybasszusok, pengepontosan telibe találó ritmusok, elképesztő és mosolyogtató váltások, bemozdulás, tánc, öröm és buli a house és a techno nagymesterei jóvoltából.
 • [2014-05-31] The Debut Exclusive Yacht
  @ Hunyadi Hajó

  05/31 The Debut Exclusive Yacht
 • [2014-05-14] A38 Night/Life Wednesdays
  @ A38, Budapest

  A nyár érkeztének egyik legbiztosabb jele, amikor a Duna horizontjából diszkréten felszólalnak az igényes midtempos house ütemek, a délutáni és esti hőmérséklet kellemessé válik, megnyitnak a teraszok, Budapest pedig teljes egészében átlényegül a korszellem könnyed hullámainak.
 • [2013-11-16] Hi!Fly 4th Birthday with Kölsch / Concorde Pres. Roberto Capuano
   

  2013 novemberében már a negyedik HI!FLY születésnapot ünnepeljük együtt! Karotte, Reboot és Monika Kruse után ezúttal a régen várt KÖLSCH lesz a csapat vendége. A CINEMA HALL Green Roomját pedig a CONCORDE dj-i és ROBERTO CAPUANO veszik birtokba.
 • [2013-10-31] 12th The Debut Birthday & Halloween Party
  @ Cinema Hall, Budapest

  12th The Debut Birthday & Halloween Party
 • [2013-09-27] Freqvent
   

  09.27. szombat Freqvent Gozsdu Manó Klub, Budapest
 • [2013-09-07] The Debut Exclusive Yacht
   

  09/07 The Debut Exclusive Yacht
 • [2012-12-31] 2013. A BAGLYOK ÉVE (az Instant szilveszteri és after party műsora)
  @ Instant, Budapest

  A feltételezés miszerint a maják naptári fejezetének vége azonos a világ végével - téves, ezt már tudjuk. 2012 decemberében azonban valóban véget ér valami – vége az ember uralmának e bolygón. A következő időszak 2013-ban kezdődik, beköszönt 2013 A BAGLYOK ÉVE!

Kapcsolódó cikkek

 • CrossNineTroll interjú

  CrossNineTroll? Vajon mit is jelent ez? Egy viszonylag frissnek számító társulást két, már jól ismert hazai lemezlovas között. Hozzávalók: 1 rész Collins, azaz Némethy Gábor, és 1 rész Nigel Snorter, azaz Tóth Norbert. Egyikük sem ma kezdte már a pályafutását, és igen sok mindent letettek az évek során az elektronikus zene asztalára. Gábor nevéhez kapcsolhatjuk többek között a 2009-ben alapított Groovejack Studio-t, és a 2003-tól közelmúltig futó Collins & Behnam formációt. Emellett több hazai lemezlovas produceri munkáiban is részt vállalt. Ha pedig Norbit nézzük talán sokak fejében rögtön a Hairy és az I Love Deep csapat ugrik be, és persze a mendei Club Prince. Továbbá jelen volt a Pulzar megalakulásánál, évekig vezette a rádióműsort. Nos, nézzük mit is mondtak nekünk a srácok az új projektjükről.
 • CrossNineTroll

  A 2011-es év kellemes meglepetéssel szolgált az elektronikus zene rajongóinak. Két szívünkhöz igen közel álló lemezlovas-producer, Collins és NigelSnorter döntött úgy, hogy tehetségüket közös útra terelik, sokat ígérő színfolttal gazdagítva így a itthoni felhozatalt.
 • Torta, lufi, Terry Lee, és Timewriter a természeti csapás ellenére is!!!!

  Timewritert és Terry Lee-t utolérte a végzetük, a kialakult légi helyzet miatt kénytelenek felszállni a Frankfurt – Bécs Deep Train járatra!
 • I Love Deep Television

  Videó beszámoló az I Love Deep múlt heti bulijáról Babak Shayannal...
 • I Love Deep

  Rúgd a homokot Te is pénteken a Coke Clubon!
 • Kánikula és I Love Deep a hétvégén!

  Az előrejelzések szerint napos, igen meleg idő várható a hétvégén, így az időjárás már biztosan garantált a pénteken megrendezésre kerülő I Love Deepre a siófoki Coke Clubon.
 • Nigel Snorter interjú

  A Dél-pest megyei térség egyik legmeghatározóbb zenei ízlés formáló lemezlovasával készítettük következő interjúnk. Kibontakozó produceri énéről is esett szó és a szakmáról is lerántott pár vizes lepedőt… Jó olvasást hozzá!
 • Új letöltések!

  A mendei Club Prince és a Pulzár egyik kedvenc lemezlovasának, a house zene hű képviselőjének Nigel Snorternek legfrissebb, két részből álló mixét szedhetitek le most!

Ajánlott lemezek

Zenei stílusok

 • Deep House

  A house zene egyik alfaja. Lassabb ütemek és lágyabb hangzás jellemzi, gyakran fordul elő férfi vokál a stílus klasszikusai között.
 • Jazzy House

 • Progressive House

  A progressive-house eredetileg Nagy-Britanniából indult hódító útjára a korai 90-es években az amerikai és az európai house stílusok keveredésével, olyan születendő alirányzatok mellett, mint az italo house, az experimentális techno, vagy az ambient house. Jelenleg a legsikeresebb elektronikus tánczenei kiadványok e stílusból kerülnek ki, ha mindenképpen címkézni szeretnénk, bár ez egyre nagyobb kihívást jelent.
 • Chill Out

 • Electro

 • Tech-house

 • Minimal

  A klasszikus techno mellett egyre nagyobb teret hódított magának a minimal hangzás, a minimal techno.
 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó