Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig1 500 Ft
Mindenkinek éjfél után2 000 Ft

Partyajánló

Badgirls 8. Birthday @ Club Korona, Kecel

Fellépők
Dátum 2007. március 21.
Helyszín Club Korona, Kecel
Stílus House, Progressive House
Badgirls 8. BirthdayA ma már legendás klubest 2000-ben indult útjára James és Pat szülővárosában Kecskeméten. A névválasztás alapjául - az akkori epic és tribal house darabok „csajos zenéi” szolgáltak – így esett a választás a BADGILRS névre. A kis 150-200 fős bulik James szülinapjával majd 500 fősre növekedtek, és a legendás keceli Korona bárjába tették át székhelyüket.Club Korona, Kecel,

Badgirls 8. Birthday @ Club Korona, Kecel

A ma már legendás klubest 2000-ben indult útjára James és Pat szülővárosában Kecskeméten. A névválasztás alapjául - az akkori epic és tribal house darabok „csajos zenéi” szolgáltak – így esett a választás a BADGILRS névre. A kis 150-200 fős bulik James szülinapjával majd 500 fősre növekedtek, és a legendás keceli Korona bárjába tették át székhelyüket.

A környékbeli srácokkal spanolva itt alakult ki az igazi Badgirls rezidencia, ahol a BPM-es nagy bulik mellett a ’Rosszlányok’ egyre népesebb tábort megmozgatva, egyre nagyobb hírnévre tettek szert. Kecel mellett egy másik legendás helyszín, az Akasztói – Stadler bár lett a másik pillére a klubestnek, ahol a Balkan Beat-es srácoktól átvéve a stafétabotot a dél-alföldi régió vezető klubestjévé nőtték ki magukat. 2003-ban a BPM távozásával így egyértelműen rájuk esett a választás, hogy a kisteremből a nagytermet is meghódítsák. James látta el innentől kezdve a promoteri szerepet, a Badgirls dj formáció pedig a keceli Shabaammal kiegészülve a rezidenciát. Ettől kezdve Kecel neve teljesen összefonódott a Badgirls hármasával.

Dj-ként szinte minden külhoni sztár mellett pörgettek már, Sashától, Digweeden át a Deep Dishig, programszervezőként oroszlánrészük van abban, hogy immáron 2 éve a Keceli Korona az ország legjobb klubja és a legjobb parti is évek óta a Kecel Fesztivál. A Dj és Music Konferencia megalapításában és útjára bocsátásában is tevékenyen részt vettek, de Kecel mellett tovább viszik rezidenciájukat a szülőföldön Kecskeméten a BlingBlingNightsban, illetve az országban, sőt a határokon túl is járva további meglepetésekkel is szolgálnak majd.

2008.03.21.péntek

Kecel Club Korona

BADGIRLS 8. Birthday 13 dj/2 terem

Djs: Badgirls/The Debut/Made Inn/Truesounds

Pat Duff, James Cole, Shabaam, Benny, Add2basket, Garay, Pöli, Dave Van N, Nigel Snorter, Mattan, Invoice, Kenny, Rocha

More info: www.clubkorona.hu, www.djbadgirls.hu

Tickets: 24.00.-ig 1500FT 24.00-tol: 2000 Ft

Tel: + 36 20 579 90 67


Hamarosan kijön első mix CD-DVD-jük a Keceli Korona 20. szülinapi ajándékaként.




Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó