Pulzar

Badgirls presents Shabaam Birthday Party flyer

Belépő
23.00-ig2 000 Ft
01.00-ig2 500 Ft
Utána3 000 Ft

Partyajánló

Badgirls presents Shabaam Birthday Party @ Club Korona, Kecel

Fellépők
Dátum 2011. január 21.
Helyszín Club Korona, Kecel
Stílus Tech-house, Progressive House, House
Badgirls presents Shabaam Birthday PartyHa van olyan visszatérő vendég a koronában, aki közönségkedvencként megtestesíti mindazt, amitől olyan szerethető lesz egy lemezlovas, akkor az az Audiofly duója!Club Korona, Kecel,
Az esemény résztvevői:
2 vendég igazolt vissza, például: rodolfo Szancsu
összes résztvevő megtekintése

Badgirls presents Shabaam Birthday Party @ Club Korona, Kecel

Ha van olyan visszatérő vendég a koronában, aki közönségkedvencként megtestesíti mindazt, amitől olyan szerethető lesz egy lemezlovas, akkor az az Audiofly duója!

 Mit is tartalmaz az ő különleges receptjük?

  • Világszínvonalú produceri munkákat, seggrázós törzsi alapokon, megújjítva a deep-tech house hangzást,
  • A csajok bugyiját és a srácok lábát megmozgató energikus és kirobbanó dj-szetteket,
  • Csajozós, közönséggel táncizós, örült olasz-angol géneket és temperamentumot

Mind-mind olyan összetevőket és sajátosan egyedi fűszerezést, ami csak a legnagyobbak sajátja! A recept összetevőit ugyan mindenki ismeri, de a főztjük mégis egyedi és megismételhetetlen! Több, mint 2,5 év után a duót Luca fogja képviselni újra a koronában!

DAVIDE SQUILLACE

Végre! Többünk régóta dédelgetett alma válik valóra azzal, hogy a CIRCOLOCO egyik legkomolyabb rezidensét, a Loco Dice-féle DESOLAT kiadó talán leginkább respektált vendégművészét, azt a Davide Squillace-t lássa vendégül a Korona, akit ma szerte a világon az egyik legátütőbb dj-és produceri teljesítményt nyújtó fenoménnak tart ma a szakma!


Barátunk az olaszországi Sienában látta meg a napvilágot, de Nápolyban nőtt fel! Innen viszonylag hamar London felé vette az irányt, hogy az ottani mozgalmas és igen inspiráló zenei életből merítve megtalálja saját hangzását. Miután 1999-ben hazatérve Nápolyba elkezdett egy hangmérnöki iskolát, végleg eldöntötte, hogy az e-zenei kultúrába fekteti jövőjét! Így promoterként is kipróbálta magát, majd a saját zenékre sem kellett már sokat várni. A Primate Records-on megjelent trackjei sokak tetszését elnyerték szakmai körökben. És ahogy az lenni szokott, innentől már egyre jobban felgyorsultak az események. 2004-ben Nápolyból Barcelonába tette át székhelyét, ahol újabb inspirációk és hatások érték. Innentől datálható Davide új korszaka dj és produceri életében, mely egybe esett a minimal, a house és a techno fúziójának forradalmával. Zenéi olyan neves kiadóknál jelentek meg, mint az Ovum, Morris Audio, Tuning Spark, Viva, Nervous, Saved vagy éppen a Sci + Tec Records, de időközben megalakította saját kiadóit is, minta Sketch, a Minisketch vagy éppen a Titbit Records.


2007-től a Circoloco egyik rezidense, Dubfire, Loco Dice vagy éppen Marco Carola nagy kedvence. És, ha már Loco Dice is szóba került akkor említsük meg, hogy idén nyáron talán az év egyik legjobb EP-jét jelentették meg a Desolat Records-nál Davide jóvoltából. Szóval emberünk mára már igazi nagyágyúvű nőtte ki magát! Nincs egy szabad perce sem, egész évre be van táblázva. Ha éppen ráérne akkor meg zenéket ír illetve saját labeljei ügyes-bajos dolgait intézi. Jelen korunk egyik legkomolyabb figurája, zenei világa messze túl mutat a sablonos én unalmassá vált nagy átlagtól! Januárban tehát a hónap egyik legkomolyabb fellépője érkezik hazánkba, aki először játszik kecelen! Ő Shabaam szülinapjának díszajándéka, akt már évek óta szeretnénk a legendás falak közt meghallgatni!

More info:

www.myspace.com/​davidesquillace

www.residentadvisor.net/​dj/​davidesquillace 

www.soundcloud.com/​davide-squillace 

www.myspace.com/​audioflymuzik 

www.residentadvisor.net/​dj/​audiofly 


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó