Pulzar

Badgirls 10 éves születésnap és Christmas Feszt flyer

Belépő
Mindenkinek éjfélig2 000 Ft
Mindenkinek éjfél után3 000 Ft

Partyajánló

Badgirls 10 éves születésnap és Christmas Feszt @ Club Korona, Kecel

Fellépők
Dátum 2010. december 25.
Helyszín Club Korona, Kecel
Stílus Minimal, House, Progressive House, Tech-house,
Techno
Badgirls 10 éves születésnap és Christmas FesztA Keceli Korona úgy tűnik a kényszerszünet után, ha lehet még komolyabb évet zár, mint az eddigiek! A név kötelez címszóval szinte egyedüli nagyágyúként állta és állja a sarat a honi klubok közt, ahol rendszeresen minőségi, előremutató, vagy éppen a világ élvonalába tartozó lemezlovasok pörgetnek. Dubfire, John Digweed, Marco Carola, vagy éppen az itt debütáló Seth Troxler, Carlo Lio, Masomenos, Lauhaus, Delete, a visszatérő Matthias Tanzmann, Lee Burridge, Guy Gerber, Nic Fanciulli, Livio & Roby, csak néhány név a 2010-es felhozatalból, és az év végére íme két újabb közönség-kedvenc: RAMON TAPIA és ROBERT DIETZ személyében!Club Korona, Kecel,
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: Szancsu
összes résztvevő megtekintése

Badgirls 10 éves születésnap és Christmas Feszt @ Club Korona, Kecel

A Keceli Korona úgy tűnik a kényszerszünet után, ha lehet még komolyabb évet zár, mint az eddigiek! A név kötelez címszóval szinte egyedüli nagyágyúként állta és állja a sarat a honi klubok közt, ahol rendszeresen minőségi, előremutató, vagy éppen a világ élvonalába tartozó lemezlovasok pörgetnek. Dubfire, John Digweed, Marco Carola, vagy éppen az itt debütáló Seth Troxler, Carlo Lio, Masomenos, Lauhaus, Delete, a visszatérő Matthias Tanzmann, Lee Burridge, Guy Gerber, Nic Fanciulli, Livio & Roby, csak néhány név a 2010-es felhozatalból, és az év végére íme két újabb közönség-kedvenc: RAMON TAPIA és ROBERT DIETZ személyében!

 A tradícionális Karácsonyi bulinál a szervezők semmit nem bíznak a véletlenre, olyan line upot, és extrákat vonultatnak fel egy este, mely akár hónapokra elegendő programmal látna el bármely más klubot! Vegyük akkor sorra:

CHRISTMAS FESZT: a tavaly már nagysikerrel bemutatkozott új klubest 2 külföldi sztár lemezlovassal akik a 2010-es évben talán a legmaradandóbb szetteket produkálták az új bemutatkozó fellépők közül, 10 magyar lemezlovassal 2 teremben valódi fesztivál hangulatot ígérnek! Ramon Tapia a nyári fesztiválon lopta be magát a keceli nagyérdemű szívébe energikus, házdöngető szetjével, míg a Luciano-féle Cadenza Records üdvöskéje - Robert Dietz klubszetjével nyerte el mindenki tiszteletét még februári fellépése alkalmából.

10. BADGIRLS SZÜLETÉSNAP:

A BADGIRLS klubest az idén éppen 10 éve indult útjára Kecskeméten. Az alapítók (James Cole és Pat Duff) szülővárosuk egy kis kocsmájából, ma az ország egyik legrégebbi és egyben legsikeresebb klubestjévé avanzsálták az egykori kezdeményezést. A Badgirls legendája Kecelen teljesedett ki, ahol Shabaam csatlakozásával alakult trióvá a csapat. Ezért is választották a Koronát hivatalos szülinapi partijuk helyszínéül, ahol minden egykori és jelenlegi barátjukat, szaktársukat szeretettel várnak!

BADGIRLS DVD:

A 10 éves szülinap apropóján a srácok nem is adhatnának szebb ajándékot közönségüknek, mint a közelmúlt élő felvételeit összefoglaló mozi-t, melyet egy exklúzív DVD-formában kaphat meg az első 500 vendég a buli alkalmával.

A keceli, dtd-beli, djfesztes, szegedi, kalocsai, és archív felvételek mellett egy - a sajtófotózást megörökítő werkfilmet is találunk majd a disken, melynek hanganyaga is külön meglepetés lesz nem csak a nagyérdemű, de a szakma részére is! A BADGIRLS-től megszokott extrém és világszínvonalú külcsíny ezúttal is megmutatkozik a piacon abszolut különlegesnek és egyedinek számító dvd-tok, benne egy emlékfüzet és a sajtófotózás formájában. A vizuális benyomás mellett az audio élményről maga a csapat gondoskodik majd önálló szerzeményeivel.

AZ 1. BADGIRLS SZERZŐI ALBUM:

Több mint 15 év djzés, 10év önálló klubest-szervezés után a trió végre megmutatja produceri énjét is! Az első szerzői albumra ugyan 10 évet kellett tőlük várni, de végre valami olyannal rukkoltak elő, mely világszerte is komoly visszhangot válthat majd ki! A 7 önálló felvétel a rácok munkája melynek masteringjében egy régi barátjuk Duel működött közre. A klubokban játszott szetjeikhez hasonlóan a deep-tech-click house hangulatában íródott felvételeket most először hallhatja majd a nagyérdemű. Valódi táncparkett orientált felvételek, melyekre hamarosan remixek is készülnek a szakma külhonban is elismert képviselőitől…

Mindezt ráadásul nevetségesen olcsón kaphatja meg, aki ellátogat a Christmas Fesztre – Karácsonyi Ajándék gyanánt – a Korona managementjétől!

Belépőjegy: 24.00-ig CSAK! 2000 Ft Dvd-vel: 2500ft (az első 500 jegyhez ajándékba!) utána: 3000 Ft

Infoline:+ 36.70 933 18 93

Web: www.clubkorona.hu ; www.djbadgirls.hu 

Djk: RAMON TAPIA (D); ROBERT DIETZ (D); Pat Duff, James Cole, Shabaam; James Grow, Neck, 313ktro Groove; Banny, Joshic, Aky


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • MNML november

    Szerda estéink lényegében új fénytörésbe kerültek, mióta a Stayfly csapata MNML rendezvényeivel szabotálja a hétköznapi pihenőinket. Az új Eiffel téri klubhelyiségben az októberi bemelegítés után tovább forrósodik a hangulat .

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó