Pulzar

Művész

James Grow

James Grow

 https://soundcloud.com/jamesgrow

Aktuális partyajánlók

 • [2019-06-01] Elevate - Festival of the Rave
   

  Raverek! Június elsején, a nyár első napján a hazai RAVE kultúra újjáéled. Nehéz küzdelmek árán, de egy új kalandra hívunk Titeket...Az előző eseményünket több, mint 3000 résztvevővel eltávolította egy rosszakaró, viszont nem adjuk fel, nem hagyjuk, hogy bárki az útjába álljon egy #forradalmi éjszakának!

Archív partyajánlók

 • [2019-05-18] After Dark x A38
   

  The season of deepness is finally approaching. And by deep, we don't only refer to the tasty basslines but also the depth of water.
 • [2019-01-19] Lock the House Budapest vol2
   

  Íme a Lock underground e-zeni sorozatának 2. felvonása! A novemberi debütálás olyan jól sikerült, hogy a tervek szerint havi rendszerességgel lesz lehetőség a legjobb hazai house előadókat meghallgatni a Lock falai közt, melyhez extra sound-system társul majd és olyan kiváló projektek emblematikus arcai, mint a Truesounds, Cre8Tion, Badgirls, Hi!Fly/Cruisin, vagy a Budapest Calling dj-i. Mi már nagyon várjuk, ne felejtsd 'LOCK THE HOUSE azaz HALLGASS HAZAIT!"
 • [2018-12-01] After Dark pres. POPOF (FR)
   

  We're proud to present our next guest straight from the city of love! Please welcome the French badass, POPOF!
 • [2018-09-22] Cruisin Season Closing powered by Roar
   

  2018-ban utoljára fut ki a Cruisin az Európa hajó fedélzetén! Az évben utoljára hajózunk a mozgó panorámában a legdögösebb house-sokra lépve, hogy tánccal köszönjük el gyönyörű fővárosunk lenyűgöző épületeitől és hídjaitól. A Cruisin rezidensei Yvel & Tristan, James Grow, Marco Grandi mellé ezúttal a Truesounds boss Peter Makto érkezik majd. Legyen tánc!
 • [2018-09-15] Summer Never Ends
   

  Az idei nyár egyik legszebb színfoltjának bizonyult a Kabin feltűnése a nappali bulik palettáján. Egy hely ahol egyszerre chillelhetünk az árnyék alatt, nézhetjük a naplementét vagy akár több száz társunkal együtt táncolhatjuk ki magunkból a hétköznapok fáradalmait. Több alkalommal is találkoztunk már a Dunapartnak ezen szinte még érintetlen, vadregényes szakaszán és most egy utolsó nagy táncra hívunk titeket néhány barátunkal vállvetve. Ne feledjétek, a nyárnak sosincs vége.
 • [2018-09-01] ELMARAD!! Kamaraerdő Open Air
  @ Kamaraerdei Ifjúsági Park

  A Kamaraerdő Open Air jelentős újításokkal vár Benneteket szeptember első napján a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban! A már megszokott éjszakai zenei és vizuális programokon kívül 4 nappali színpad is megrendezésre kerül a minifesztiválon, nevezetesen a HiFly! tech-house medence, a DNB fennsík és a Goa tisztás és az Agni Triom Játszó Sátor. A nappal családosan érkezők részére bohóc, játszótér, játszóház és tollas is lesz.
 • [2018-08-25] Before Dark at Vituki Beach
   

  "The end-of-summer winds make people restless." /Sebastian Faulks/
 • [2018-08-12] Sziget Cruisin 2018 w/ Eelke Kleijn
   

  A Partyhajón már második alkalommal fedezhetitek fel a lehető látványosabb és különlegesebb zenei program keretein belül Budapest belvárosát! Az elegáns Európa hajón mindenki megtalálhatja azt a programot, amit csak keres, legyen szó babzsákos lazulásról a Parlamenttel a háttérben vagy lüktető partyról a fedélközben! A Duna teljes fővárosi szakaszát végigbulizva csodálhatjuk meg Budapest világhírű panorámáját, a fejünk felett átívelő hidakat, vagy az utunkat szegélyező többszázéves épületeket!
 • [2018-07-28] Cruisin port
   

  Július 28-án az A38 tetőteraszán folytatódik a Cruisin!
 • [2018-07-28] Cruisin w/ Sébastien Léger
   

  A francia legenda, Sébastian Léger hosszú idő után a Cruisinon pörget újra Magyarországon és hozza magával majd régi klasszikusok mellett a legújabb underground house csodákat!
 • [2018-06-30] 360Bar presents: Secret Garden Daytime Party
   

  A tavaly először megrendezett Secret Garden partyval magasra tettük a mércét, de idén megpróbáljuk mindezt túlszárnyalni egy újabb egész napos rooftop party keretein belül!
 • [2018-06-23] Sun & Soda w/ Jan Blomqvist and Band
  @ Akvárium Klub

  Debütál a Sun & Soda elnevezésű NAPPALI bulisorozat, mely a belváros szívébe varázsolja a tengerparti strandok és a trópusi hangulatú partyk világát.
 • [2018-06-09] Cruisin w/ Karotte
   

  Hello Cruiserek! Kevés az állandó a négynegyedek gyorsan változó világában, ahol fellépők jönnek és trendek mennek. Van azonban egy valaki, aki évről évre visszatér hozzánk és fergeteges hangulatot hoz magával minden alkalommal. Június 9-én Karotte-ot immár hetedik alkalommal látjuk vendégül, ezúttal az Európa hajón fedélzetén és biztosak lehettek abban, hogy együtt táncoljuk át a délutánt!
 • [2018-05-20] Cruisin Boat Party
   

  Május 20-án pünkösdvasárnap visszatérünk Közép-Európa legnagyobb mozgó táncterére és megnyitjuk a 2018-as dunai táncot! Hosszú volt ez a 9 kilenc hónap nélkületek és nagyon várjuk az idei első találkozást! A szezonnyitóra a Cruisin legendás rezidensei, Yvel & Tristan és James Grow mellé Marco Grandi érkezik és lesz ezentúl gyakori szereplője a folyami mulatságnak.
 • [2018-05-20] Worakls live / N'to live / Hungry Music Boat
  @ Európa Hajó

  A tavaly novemberi Hungry Music buli után egyértelmű volt, hogy francia barátainkat, ahogy csak lehet vissza kell hozni. A különleges helyszín mellett szerettük volna, ha ez alkalommal közelebb is lehettek hozzájuk így a helyszínválasztás az Európa hajó nagy termére esett, ahol már több alkalommal is kitűnőre vizsgáztunk. Atom dekorral és olyan hanggal készülünk, hogy kilép a Duna a medréből. Május 20-án este veletek fut ki az Európa hajó!
 • [2018-05-11] We Are Cre8tion w/ Sean Doron
   

  Május 11-én tartjuk a 2017/18-as We Are Cre8tion - Aether bulik szezonzáró estjét, aztán pedig indul a parádés nyári szezon, melyről később tájékoztatunk Benneteket.
 • [2018-05-10] kispéntek szülinap #3 x Brklyn Spot
   

  Három éves lett a kispéntek sorozat! \o/ \o/ Május 10-én ezt ünnepeljük meg elég alaposan .. Másnapra vegyél ki szabadnapot, mert erős lesz ;)
 • [2018-05-05] After Dark pres. Rodriguez Jr. Live
  @ Corvin Club

  After Dark proudly presents Rodriguez Jr with a live set!
 • [2018-03-15] After Dark - Raveolution Day
  @ Esetleg Bisztró

  170 years after the Hungarian Revolution, freedom and love are still words that connect us, and these two words are the main principles of After Dark. Let’s make our own, musical revolution in front of the Statue of Liberty, next to the wonderful Danube, let our artists play revolutionary music, let’s dance through the night and watch the sunrise together!
 • [2018-01-20] We Are Cre8tion ( "first of the year" )
  @ AETHER

  20.01.2018. We Are Cre8tion ( "first of the year" )
 • [2017-11-25] Lost & Found: Guy J / Guy Mantzur / Chicola / Eli Nissan
  @ Akvárium Klub

  Családias pár száz fővel indult az első Hi!Fly est 8 évvel ezelőtt a Műcsarnok pincéjéből. Azóta rengeteg minden történt, sok fantasztikus bulin vagyunk túl és a város legjobb helyszínein sikerült táncba vinni benneteket nappal és éjszaka is. Közben megszületett a Cruisin, ami mára az egyik legnépszerűbb hajósbuli sorozattá nőtte ki magát. Képzeletbeli évfordulónkra egy különleges eseménnyel készülünk! Az Akvárium Klub mind 3 termét elfoglaljuk november 25-én, ahol fantasztikus fellépők kísérik majd a születésnapi szeánszot!
 • [2017-11-25] Snowattack before party w/ Gabriel Ananda
  @ Akvárium Klub

  Sziasztok! A Hi!Fly 8. születésnapi buli fúziónál a legcool-abb sítábor a Snowattack before bulijával. Az apropó pedig nem más mint, hogy a Hi!Fly és Cruisin rezidensei Yvel & Tristan és James Grow több alkalommal is megpörgetnek majd benneteket Les Orres-ben a Déli-Alpokban nappal és este is!
 • [2017-10-26] After Dark
   

  "Music expresses that which cannot be put into words and that which cannot remain silent" - Victor Hugo
 • [2017-09-23] Sequence 0923
  @ VOLT Lokál

  Sequence 0923
 • [2017-09-09] Cruisin after - Sequence 0909
  @ VOLT Lokál

  Szeptember 9-én a VOLT Lokál-ban folytatódik a @Cruisin!
 • [2017-09-09] Cruisin Daytime River Dance 0909
  @ Európa Hajó

  Szeptember 9-én utoljára kihajózunk, hogy elköszönjük erre az évre a hidaktól és mégegyszer utoljára elkapjuk a csillagokat a város felett! A Cruisin legénységének kiválóságai kísérnek majd utunkon és teszik felejthetetlenné 2017 utolsó dunai táncát. Fantasztikus nyár áll mögöttünk, méltóképpen fogjuk megünnepelni az Európa hajó fedélzetén! Várunk benneteket! Dunára fel!
 • [2017-08-05] After Dark pres. Artbat
  @ Corvin Club

  Our very first event at Corvin Club was magical, so we decided to continue this journey with the newcomers of DIYNAMIC MUSIC, straight from Ukraine: ARTBAT.
 • [2017-07-22] Cruisin w/ Serge Devant
  @ Európa Hajó

  Július 22-én újra kifutunk az Európa hajó fedélzetén, ahol ezúttal Serge Devant lesz a nemzetközi vendégünk! A 2016-os év egyik legnagyobb slágerét jegyző New York-i producer nyári, ibizai rezidenciájáról repül hozzánk, hogy elhozza a legfrissebb slágereket a tánc szigetéről a Cruisin fáradhatatlan közönségének! A napot James Grow indítja és repít majd át bennünket a város hídjai alatt. Őt követi Peter Makto, akit először köszönthetünk a hajón és várhatóan a legújabb és legdögösebb Truesounds kiadványokkal visz majd táncba mindenkit. A pontot pedig már jó előre bekészítettük, amit az Yvel & Tristan duó rak fel majd az i-re!
 • [2017-06-04] Cruisin Boat Party w/ Einmusik
  @ Európa Hajó

  Június 4-én régi álom válik valóra és a fedélzeten köszönthetjük a hamburgi Samuel Kindermann-t azaz EINMUSIK-ot! A német producer saját zenéivel és szettjeivel sok hazai zenerajongót nyert meg magának az évek során. Az elismert európai kiadókon történő megjelenések mellett saját kiadója az Einmusika Recordings is egyre növekvő népszerűségnek örvend. Varázslatos utazásra készüljetek a dunai panorámában! A város legnagyobb mozgó táncterére 1 év után tér vissza Thomas Borza és a Mariposas fáradhatatlan közönsége a Cruisin rezidensei James Grow és Yvel & Tristan mellé. Ezúttal sem ígérünk mást, mint hatalmas táncot!

Zenei stílusok

 • Deep House

  A house zene egyik alfaja. Lassabb ütemek és lágyabb hangzás jellemzi, gyakran fordul elő férfi vokál a stílus klasszikusai között.
 • Tech-house

 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2019 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó