Pulzar

Művész

Newl

Newl

1973-ban született, polgári neve Nyújtó Sándor. A zenével való ismerkedése még az általános iskolában indult dobolással, amit később egy punk zenekarban kamatoztatott.
Gimnáziumi évei alatt szeretett bele a diszkózásba, ahol is már szórakoztatta a közönséget zenéjével dj-ként és rádiósként.

 A gimnázium után Tanítóképző Főiskolára jár, utána pedig újságírást tanul. A Matáv Klub volt az első hely, ahol rendszeresen zenélt akkor még futó slágereket, emellett pedig a Radio 11-ben vezetett műsort, itt ismerte meg Hetényi Gábort /Smile-t/ aki felajánlotta neki, hogy zenéljen vele Mendén a Wild West-ben. Mendén akkoriban még slágerzene szólt, viszont később kezdett átállni a house-ra. Csatlakozott a csapathoz R.Robi és Mario. Meghatározó korszak volt életében ez az időszak, ugyanis a Wild West egyre sikeresebb lett és vele együtt ő is. Ezek mellett Nyuszi akkoriban még zenélt Kistarcsán a Club Nevada-ban igaz még Zajcsik néven, majd szép lassan az országot is elkezdte járni. 1995-ben Smile-lal elkészítenek egy felvételt, ami felkerül a Hungarian House Only válogatásra, amelyen a későbbiekben is jelennek meg szerzeményei. 1997-ben bekerül a Freee magazin csapatába, mint újságíró és dj, a magazin keretein belül indult turnék egyik fő lemezlovasa. 1999-ben a Planet Globe megválasztja az év lemezlovasának, megjelenik első mix (Weekend) és szerzői (Együtt) abuma, majd rádióműsort indít a Rádio 1-en: Freeetime címmel. 2000-ben jön a következő album a Beach Club, 2001-ben a Weekend 2, 2003-ban pedig a Tech-Noise. Newl Magyarország egyik legtehetségesebb lemezlovasa, bejárta már az ország talán összes fontos klubját és játszott minden rangos eseményen.

Archív partyajánlók

Kapcsolódó cikkek

 • DJ Camp 2011 - A Visszaszámlálás megkezdődött!


  Augusztus elsején kezdődik a DJ Camp, ahol jóformán hazánk valamennyi ismert lemezlovasa fellép a tábor ideje alatt. A nappali partikat este tábortüzes beszélgetések,  szabad formájú oktatások, happy hours a Jaegermeister és a Bomba jóvoltából, valamint a fellépőkkel eltöltött közös programok követik.
 • T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL 2010 LINE UP

  A 2010-es T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL line up-ja órára lebontva.
 • T-MOBILE BÓNUSZ FESTIVAL 2009 / AKCIÓS ONLINE JEGYELŐVÉTEL !

  Idén augusztus 29-én, szombaton kerül megrendezésre közép-Európa legnagyobb 1 napos elektronikus zenei fesztiválja, a T-MOBILE BÓNUSZ electronic music festival 2009.
 • Ingyenes open-air club a Balatonnál

  2005-óta Bob Café néven muködik a Balaton északi partjának egyetlen szabadtéri diszkója Balatonfűzfon, a Balatoni Bob pálya teraszán. A 2006-os szezontól újdonság a népszerű klub életében, hogy az eddigi ingyenes szombati funky és r'n'b rendezvények mellé minden pénteken az elektronikus zene rajongóinak szervez programot a balatoni szórakozóhely.
 • Ajándék Mayday CD

  Már csak pár nap és a zenefüggő közönség újra összegyülhet az idei év kétség kívül legnagyobb partiján, Magyarország legnagyobb fedett helyszínén, a Budapest Sportarénában. A Mayday szervezői pedig hangulatkeltővel izzítják a népet: 50 ezer darab ingyen CD-t dobtak a piacra, melyen az idei Mayday Himnusz mellett több mint hatvan perc zene dübörög a Mayday fellépőitől
 • Színtiszta magyar!

  Egy merőben új kezdeményezés szem- illetve fültanúja lehet a kedves olvasó a szeptemberi FREEE Magazin CD mellékletén keresztül. De előbb egy kis előtörténet.
 • Újból mixlemezzel jelenzkezik Dj Newl!

  A lemez ami merőben eltér az eddigi Nyuszis mixektől március 20.-án lát napvilágot.

Zenei stílusok

 • Hard Techno

  A kilencvenes évek közepén, Németországban kialakult stílus a korai, monoton techno hangzást vegyítette a hardcore producerek által alkalmazott technikákkal. Kialakulása erőteljesen összeköthető a Schranz alapjaival.
 • Electro

 • Tech-house

 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.
 • Techno

  Az első időszakban általában a Roland TB303/TR808 / TR909 dobhangmintákból egyszerű 4/4-es lábdobbal, és az első analóg szintetizátorokkal majd virtual analog hangszerekkel készítették a művészek ilyen stílusú zenét.

Ajánlott rádiók

© 2001–2019 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó