Pulzar

Ingyenes open-air club a Balatonnál

2005-óta Bob Café néven muködik a Balaton északi partjának egyetlen szabadtéri diszkója Balatonfűzfon, a Balatoni Bob pálya teraszán. A 2006-os szezontól újdonság a népszerű klub életében, hogy az eddigi ingyenes szombati funky és r'n'b rendezvények mellé minden pénteken az elektronikus zene rajongóinak szervez programot a balatoni szórakozóhely.

A három alappillér, a house, progressive és techno mellé goa és elektro partyk is bekerültek a buli-naptárba. A fővárosban már nem újdonság, ám itt, a Balatonon igazi kuriózumnak számít, hogy a belépés az összes pénteki rendezvényre is ingyenes marad, olyan fellépők mellett, mint Budai, NewL, Dandy, Kühl vagy Geri da Pig. Megújult a belső is: fedett mediterrán, pálmafás teraszon csúcsminoségű CerwinVega hangtechnikával és látványos fénykavalkáddal vár mindenkit szeretettel a Bob Café Balatonfuzfon.
Aktuális 'elektronikus" programunk: június 30. péntek Eeelektro Party, DJ-ék: NewL, Geri da Pig, R-Zsolt
www.bobcafe.hu

Archív partyajánlók

  • [2005-12-10] Debut 4. Születésnap
    @ Inside, Budapest

    Ünnep van készülőben. Ünnep, méghozzá piros betűs, tudnillik a sokunkat felnevelő Debut est negyedik születésnapjához érkezett idén amit nagy bulival dukál megünnepelni. Egy fergeteges Zabiela szett elég nagy dolog.

Ajánlott letöltések

  • [2011-05-31] Dandy - Ikrek elötti TSapongas

    Dandy immár a 7. Ikrek éjszakájára készülve a szokásos nagy trackválogatás közepette kapott ihletet, hogy ezzel a remek kis mix-szel lepjen meg minket és Titeket! A mixben a rá jellemző korszakok és stílusok kavalkádja jelenik meg, ami egy tökéletes egységet alkot.      

Ajánlott videók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó