Pulzar

Cikkek

1 2 3 4 5 »
 • Sziget 2023 - Újabb nevek

  [Fesztivál hír] A legnagyobb magyar fellépők bejelentésével a program még az eddiginél is színesebb és jobb lett.
  Bővebben
 • Cercle invites Folamour

  [Friss] A nem hétköznapi helyszínekre szervezett eseményeiről már jól ismert Cercle július elején Svájcba látogat.
  Bővebben
 • Beton.Hofi hétvégén beveszi a Plázst

  [Friss] Beindult az igazi nyár a siófoki Plázson, a fantasztikus nyitóhétvége után a Balaton buliközpontja egész nyáron jobbnál-jobb koncertekkel és bulikkal vár mindenkit. Ezen a hétvégén - június 3-án - Beton.Hofi és Pogány Induló veszi majd be a nagyszínpadot, akik mindketten most debütálnak a Plázson.
  Bővebben
 • Háromnapos időutazás Szegeden

  [Fesztivál hír] Ünnepi kiadással jelentkezik idén Magyarország legnagyobb retró fesztiválja. Az idén tíz éves szegedi Deja Vu Fesztivál tíz nemzetközi ikonikus sztárt és a '90-es és 2000-es évek legnagyobb hazai előadóit sorakoztatja fel. A négy helyszínen futó, háromnapos esemény egy lenyűgöző End Show-val zárul, méltóképpen megkoronázva a jubileumi bulifolyamot. A fergeteges retróláz egy hét múlva indul és június 1-3-ig izzítja a közönséget, az újszegedi partfürdőn.
  Bővebben
 • Balaton Sound VIP helyszínek

  [Fesztivál hír] A megújult VIP helyszínek csak arra várnak, hogy felfedezd őket és belehuppanj a luxusba és csillogásba a Soundon!
  Bővebben
 • Дeva és az Analog Balaton különleges videóban mutatja be, hogyan lesz élő az elektronikus zene

  [Friss] Május 25-én két igazi friss elektronikus zenei produkció veszi be a Budapest Park színpadát. Ennek apropóján készült egy kétrészes videó, aminek célja, hogy eloszlassa az elektronikus zenészek körül kialakult tévhiteket, és bemutassa azt, hogy nem kizárólag hangszerekkel lehet élőben zenélni. A kisfilmek és a koncert a Mastercard támogatásával valósul meg.
  Bővebben
 • Újra dübörög a nyár a siófoki Plázson

  [Friss] A pünkösdi hosszú hétvégén végre kezdetét veszi a „balatoni nyár". A siófoki Plázson ezt méltó módon, egy három napos bulisorozattal ünnepelhetjük meg. A nyitóhétvégén fellép ByeAlex és a Slepp, a szombati Grand Opening party sztárfellépője a Valmar lesz, míg éjjel több helyszínen, a legjobb haza dj-k váltják majd egymást, vasárnap pedig Szezonnyitó Fergeteg party Dj Dominique-kal, Republic nagykoncerttel és a Kozmix-szal.
  Bővebben
 • Sziget 2023 - Samsung Party Aréna nevek

  [Fesztivál hír] Véglegessé vált a Samsung Party Aréna csapata a lineuphoz csatlakozó óriásokkal, úgy mint a Tale Of Us, Diplo, Macky Gee és Mochakk.
  Bővebben
 • Balaton Sound - Beach Club

  [Fesztivál hír] Érkezik a Heineken Balaton Sound egyik legmenőbb új helyszíne, a Rádió 1 Heineken Silver Beach Club, ahol népszerű nemzetközi és Rádió 1 DJ-k tömkelege vár majd egetrengető zenével.
  Bővebben
 • Hamarosan indul a szezon a siófoki Plázson

  [Friss] A siófoki Plázs a Balaton buliközpontja, ahol nappal a felhőtlen strandolásé, este pedig a gondtalan bulizásé a terep és ez idén sem lesz másként: immáron a nyolcadik szezon veszi kezdetét a pünkösdi hétvégén. A Plázson ezen a nyáron is hétről hétre a legmenőbb előadók és partysorozatok váltják egymást. A pünkösdi nyitó hétvégén rögtön el is merülhetünk a bulik rengetegében, hiszen május 26-án fellép ByeAlex és a Slepp, másnap jön a Grand Opening, ahol a Valmar koncertezik, éjjel pedig több helyszínen a legjobb hazai dj-ké a főszerep, mindezt követően vasárnap pedig Szezonnyitó Fergetegparty Dj Dominique-kal, Republic nagykoncerttel és a Kozmix-szal!
  Bővebben
 • Nyit a Budapest Park

  [Friss] ”Az egyik legfontosabb tudásunk a fejlődés képessége” - rengeteg újítással vág neki tizenkettedik szezonjának a Budapest Park
  Bővebben
 • Sziget Colosseum line-up

  [Fesztivál hír] Itt a teljes TicketSwap Colosseum Line-up! Készülj a legmenőbb techno, house és tech house fellépőkre, akik a legvadabb bulikba repítenek a Colosseum épített Gladiátor-fején keresztül, dél és hajnali 5 között! Beszállsz?
  Bővebben
 • Hello Heineken Balaton Sound!

  [Fesztivál hír] Visszatér a Heineken a Balaton Soundra!
  Valamint nem csak a Heineken, hanem magyar nevek is érkeznek a Balaton partjára.
  Bővebben
 • Balaton Sound - Új nevek érkeznek

  [Fesztivál hír] Ahogy közeledik a Balaton Sound, úgy kezdi elérni a line-up is végleges állapotát.
  Bővebben
 • Sziget Fesztivál - Hajós buli line-up

  [Fesztivál hír] Itt a Hajós Buli Lineup!
  Megérkeztek a nevek az Európa Hajóra! Csekkold kik töltik meg a Dunát a legnagyobb ütemekkel.
  Bővebben
 • Bulizni biztonságtudatosan is lehet

  [Fesztivál hír] Erősödik a Balaton Sound a biztonságos fesztiválozást segítő szakértői csapata. Dr. Zacher Gábor toxikológus és Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus mellé - Safety First „nagykövetként” - csatlakozott Molnár István Jenő, jogász, bűnmegelőzési szakértő valamint a TITS Gang, DJ Yamina és DJ Metzker Viktória, a biztonságos bulizás aktív szószólói. A szakértő csapatot a fesztiválon önkéntesek segítik, ehhez már várják a fiatalok jelentkezését.
  Bővebben
 • Parov Stelar Debrecenben - Jön a Campus jubileum

  [Fesztivál hír] Immár a tizenötödik Campus Fesztiválra készül Debrecen. Ebből az alkalomból szinte napra pontosan 12 évvel az első látogatása után Marcus Füreder, azaz Parov Stelar visszatér a debreceni Nagyerdőre. Az 1920-as évek jazzhangzását elektronikus zenével vegyítő ‘electroswing’ stílus elsőszámú úttörője zenekarával, július 21-én érkezik a jubileumi Campusra.
  Bővebben
 • Rita Ora és Alok is fellép az idei SZIN-en

  [Fesztivál hír] Újabb világsztárokat jelentett be az idén 55. születésnapját ünneplő Szegedi Ifjúsági Napok. Eszerint, a korábban bejelentett Timmy Trumpet és Lukas Graham mellett Rita Ora és Alok is Szegeden zárja a fesztiválnyarat. A friss hír már sorol néhányat a hazai nagy kedvencek első neveiből is, akik augusztus 23-26 között lépnek fel Szegeden.
  Bővebben
 • Bréking! Billie Eilish is jön jövőre a Szigetre

  [Fesztivál hír] Hatalmas bejelentést tett a Sziget. Majd’ három tucat 2023-as fellépő nevét dobták be ízelítőként a köztudatba, de már a lista eleje nagyot durran: korunk egyik legnagyobb sztárja, az Oscar-, Golden Globe-, és sokszoros Grammy-díjas Billie Eilish lép fel jövőre a fesztivál Nagyszínpadán.
  Bővebben
 • Sziget 2023 - Jönnek a sztárok és mennek a toi-toi wc-k

  [Fesztivál hír] Az új bejelentéssel kiegészült a Nagyszínpad headlinereinek listája és számos további izgalmas név is érkezett. Jó hír, hogy újra éled az Art Of Freedom, színesítve a Sziget látványvilágát és a szervezők több fronton is hadat üzentek a tavalyi, szokatlan szárazság okozta porfelhőnek is.
  Bővebben
1 2 3 4 5 »

© 2001–2023 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó