Pulzar


Kövess minket!

Cikkek

1 2 3 4 5 »
 • EXIT fesztivál – No sleep

  [Fesztivál hír] Az EXIT fesztivál nulladik napi No Sleep line up-jának headlinere Jeff Mills lett.
  Bővebben
 • Nagy SZIN kedvezmény Szegeden

  [Fesztivál hír] Óriási engedménnyel vásárolhat a Szegedi Ifjúsági Napokra jegyet, aki a Szeged Napi ünnepségsorozat alatt május 19-től a szegedi Dóm téren ellátogat a SZIN standjához.
  Bővebben
 • B My Lake kombinált bérletek

  [Fesztivál hír] Már elérhetőek a B My Lake kombinált bérletek. Három fajta kombináció közül lehet választani:
  Bővebben
 • Amsterdam Dance Event újdonságok

  [Fesztivál hír] Az Amsterdam Dance Event (ADE) korábbi helyszínéül szolgáló Felix Meritis felújítása miatt idén a fesztivál új helyszínre költözik október 18. és 22. között.
  Bővebben
 • Májusban újabb különleges remixszel jelentkezik Bernáthy Zsiga

  [Friss] Amikor egymástól függetlenül fejlődő zenei műfajok keresztezik egymást, abból jellemzően különleges dolgok szoktak születni. A szaknyelv ezt crossoverként definiálja, amelynek ugyan voltak megdöbbentő pillanatai, a zenéhez értő és a zenét érző kezekben mindez mégis a kortárs popkultúra egy-egy gyöngyszemévé válhat.
  Bővebben
 • EGYETEM, SZÍNHÁZ, PRODIGY – A TIZEDIK CAMPUSON

  [Fesztivál hír] Az Artisjus-díjas, és a nemrég rangos európai EFFE minősítéssel kitüntetett debreceni Campus Fesztivál idén lesz tíz éves. A kezdetek óta vállaltan zenei sokszínűséget képviselő fesztivál, fontos védjegye, hogy nem csak koncertprogramokban bővelkedik. Ez a 2017-es évre kifejezetten igaz, ugyanis minden napra sok kulturális és szórakoztató program jut majd. Ezek a programok öt helyszínen összpontosulnak július 19-23. között. Borfalu Színpad, KULter.hu-Dub Székház Összművészeti Pont, Víztoronykert, Csokonai Színház Pódium és Egyetem Tér. Az Egyetem Tér a harmadik legnagyobb programhelyszínen várja a fesztiválozókat, jelentősége évről évre nagyobb, lévén a Debreceni Egyetem az egyetlen olyan hazai felsőoktatási intézmény, amelyhez egy - elsősorban - fiatalokat megszólító fesztivál ilyen szervesen kötődik. A Campus Fesztivál a Nagyerdei Stadionban és környékén, egyedülálló infrastruktúrával várja a látogatókat. A szervezők a megnövekedett látogatói számmal arányosan folyamatosan fejlesztenek, a környezetkímélés érdekében a fesztiválhelyszínen ezer férőhelyes kerékpártárolót alakítanak ki, a városi közlekedési társaság pedig éjszakai villamos és buszjáratokat közlekedtet a Nagyerdő és a város különböző pontjai között.
  Bővebben
 • Kész a Sound, jöhet a balatoni nyár

  [Fesztivál hír] Néhány frissen bejelentett névvel immár teljesnek mondható a Balaton Sound idei programja. Európa legmenőbb vízparti buliján majd' 20 helyszínen, több mint 300 fellépő fordul meg az 5 nap alatt, köztük mintegy 100 nemzetközi sztár, nem beszélve arról, hogy a világ top 20-as élbolyából idén 7 DJ-t is sikerült leigazolni.
  Bővebben
 • Exit fesztivál - Dance Arena

  [Fesztivál hír] A közelgő Exit fesztivál lassan kiteljesedő line up-ja újabb húzó nevekkel egészült ki.
  Bővebben
 • Istenem! Ez már a huszonötödik?

  [Fesztivál hír] Hát igen. Immár 25. alkalommal indulunk hosszú tömött sorokban a Hajógyári-sziget felé, hogy aztán egy hétre magunk mögött hagyjuk a szürke hétköznapokat és egy valószerűtlenül színes világba csöppenjünk. A „Szabadság Szigetén" bár nagyon sok minden megnőtt és megváltozott, még mindig érvényesek az 1993-ban meghirdetett szlogenek: „itt mindent szabad, de semmit nem muszáj", mert idén is „kell egy hét együttlét", augusztus 9-16 között.
  Bővebben
 • B My Lake 2017 – 4. line up frissítés

  [Fesztivál hír] A mai napon 4. körben frissítették az idei B My Lake fesztivál line up-ját.
  Bővebben
 • Bréking: Elrow Színpad a Soundon

  [Fesztivál hír] Ibiza, Madrid, London, Amsterdam és a földkerekség legnagyobb fesztiváljai, így például a Tomorrowland, és legismertebb klubjai után végre Magyarországra, pontosabban a Balaton Soundra is ellátogat a világ egyik legismertebb partisorozata, az Elrow.
  Bővebben
 • Oasis Fesztivál 2017

  [Fesztivál hír] A marokkói Oasis Fesztivál immáron a harmadik alkalommal kerül megrendezésre szeptember 14. és 17. között Marrákesben.
  Bővebben
 • Nemzetközi elismerés a Campusnak

  [Friss] Nemzetközi szintű elismerést kapott az idén tíz éves debreceni Campus Fesztivál, a legkomolyabb európai minősítő szervezet, az EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe) a legmagasabb szintű minősítést adta a debreceni rendezvénynek. Az értékelésnél fontos szempont volt, hogy a Campus kulcsszereplő a kelet-magyarországi fiatalok elérésében és minőségi időtöltést biztosít zenei felhozatalával és a fesztivál kísérőprogramjaival.
  Bővebben
 • A Szigetre tart a The Chainsmokers

  [Fesztivál hír] Az EDM műfaj legújabb trónkövetelőjének áprilisban megjelent debütalbuma 62 országban nyitott a listák első helyén és további 17 országban a Top 5-ben. A The Chainsmokers augusztusban a Szigetre érkezik.
  Bővebben
 • Csakazértis FESZT!Eger!

  [Friss] Budapest-Eger és vissza fesztiváljáratot is indít az évadnyitó FESZT!Eger, ami június 1-én rajtol majd a Music Hungary zenei-szakmai konferenciával.
  Bővebben
 • B My Lake 2017 - Ismét frissült a line-up

  [Fesztivál hír] Ismét új nevekkel bővült az idei B My Lake line-up.
  Bővebben
 • Új helyszínekkel éled újjá a Budapest Park

  [Friss] Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye, a Budapest Park április 27-én nyitja újra a kapuit teljesen új, az urbánus világot megidéző dekorációval, egy vadonatúj, a hétköznapokat is különlegessé tevő helyszínnel és természetesen kedvenc hazai és a legmenőbb külföldi előadókkal.
  Bővebben
 • Újra PLÁZS – Dobd le magad idén is!

  [Friss] Június 17-től újra Siófokra csábít a balatoni nyár, nyit a PLÁZS, ahonnan nem is érdemes kimozdulni egészen augusztus végéig. Napközben pihi, este buli, jön a hazai élvonal a Halott Pénztől, a Wellhellon át, a Punnanyig, és egy szép júliusi napra ide költözik majd Ibiza is...
  Bővebben
 • Dance Valley 2017

  [Fesztivál hír] 2017. augusztus 12-én kerül megrendezésre a Dance Valley fesztivál a hollandiai Spaarnwoude-ban.
  Bővebben
 • Jött újabb 10 szigetes név

  Több mint 150 fellépőt jelentettek be eddig a jubileumi, 25. Szigetre, benne műfajok széles tárháza, nagy visszatérők, kurrens nevek, feltörekvő csemegék, mindenkinek kedve szerint. Most már tíz névvel többől válogathatunk. Íme, a friss bejelentés.
  Bővebben
1 2 3 4 5 »

© 2001–2017 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó