Pulzar


Kövess minket!

Cikkek

1 2 3 4 5 »
 • Hï Ibiza szezonzárás

  [Friss] A szezon végének közeledtével, Ibiza új gyöngyszeme, a Hï Ibiza klub bejelentette az első hivatalos záró partyját, mely október 8-án kerül megrendezésre.
  Bővebben
 • Punnany Massif koncerttel búcsúztatja a nyarat a Park

  [Friss] Legalábbis május elejéig téli álmot alszik Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye, a Budapest Park, de addig is, ezen a hétvégén méltóképpen búcsút vehetünk kedvenc nyári koncerthelyünktől, a legnyáribb zenekarok prezentálásában.
  Bővebben
 • Erős szezonba kezd hétvégén a Cinema Hall – KASINO

  [Friss] Szeptember 16-án a Global Underground bulival kezdődik a széles stílusokat felölelő szezon, ahol ismét nagy nevek szettjeire szórakozhatunk egész ősszel és télen.
  Bővebben
 • Sétáló Kazinczy utca

  [Friss] A Szalonképes Bulinegyed fesztiválja.

  Szeptember 16-án ismét egy különleges utcafesztivál vár mindenkit, aki a Kazinczy utcába ellátogat.
  Bővebben
 • Idén lesz a legnagyobb a Budapest Music Expo

  [Friss] Bár eddig is gigarendezvénynek számított, az idei lesz az eddigi legnagyobb Budapest Music Expo. A zenei kiállítás immáron 18.000 négyzetméteren várja az érdeklődőket október 6-tól 8-ig a Hungexpo területén. Külön öröm lehet a klasszikus zene kedvelőinek, hogy a billentyűs, ütős, pengetős hangszerek mellett a fúvós és vonós hangszerek is kipróbálhatók a három nap alatt. Az expo ezúttal is ingyenesen látogatható.
  Bővebben
 • ADE 2017 - lassan teljes a line-up

  [Fesztivál hír] Azért mert lassan véget ér a nyár, ki mondta, hogy a fesztivál szezonnak is befellegzett?
  Bővebben
 • Hiába az ősz, a Track Terrace két hétvégén még biztos kitart

  [Friss] Kihasználva a nyár utolsó erejét, de már átlépve a szeptemberbe, a Track Terrace még két különleges elektronikus zenei eseménnyel vár.
  Bővebben
 • 80 nap alatt a PLÁZS körül

  [Friss] Nyolcvan nap, hatvan party és koncert, összesen 162 ezer látogató: ez a siófoki PLÁZS idei mérlege, számokban.
  Bővebben
 • Jackmaster - Circoloco dj szett

  [Friss] Jackmaster szakmai pályája most egyértelműen a szárnyaló szakaszában van, melyet a számtalan elért sikere mellett jól bizonyít legutóbbi 10 hetes rezidens munkássága a legendás ibizai DC10 klub Circoloco nappali party sorozatában.
  Bővebben
 • Fantasztikus sikerrel zártak a STRAND és a B.my.Lake fesztiválok

  [Fesztivál hír] Az ötödik éve zajló MOL Nagyon Balaton sorozat azzal a céllal indult, hogy a hazai és a nemzetközi turistáknak egy ernyő alatt kínálja és mutassa meg a Balaton legszínvonalasabb, legizgalmasabb eseményeit és új programok, fesztiválok születésére is ösztönözze a kulturális vállalkozások vezetőit.
  Bővebben
 • Michael Jackson nap a 89.5 Music FM-en

  [Friss] Kedden ünnepelné 59. születésnapját minden idők egyik legnagyobb popsztárja, Michael Jackson. A 89.5 Music FM augusztus 29-én, méltó módon tiszteleg a legendás előadó előtt: mindegyik műsorban felidézik a popkirály munkásságának egy-egy fontos állomását. A tematikus Michael Jackson napot a hallgatók is irányíthatják, hiszen reggel ők szavazzák meg, hogy az Önindító legvégén a popkirály mely dala forogjon Bonus Trackként.
  Bővebben
 • Ma indul a STRAND és a B.my.Lake Zamárdiban

  [Fesztivál hír] Szerda délben indul és vasárnap hajnalig tart a Balatoni nyár és az idei fesztiválszezon két záróeseménye. A STRAND és a B.my.Lake fesztiválok azonos helyen, Zamárdi szabadstrandján várják közönségüket.
  Bővebben
 • Jay Lumen ismét a Dancetrippin TV csatornáján

  [Friss] Jay Lumen egyedüli magyarként szerepel mindkét nagy party TV csatornáján. Ő az egyetlen, aki mind a BE-AT TV, mind a Dancetrippin TV égisze alatt látható és hallható volt már egy-egy élő mixszel. Ezúttal összességében immár negyedszer kattinthatunk Jay szettjére a Dancetrippin TV-n, videó formájában pedig másodszor.
  Bővebben
 • A nyár legjobb napjai még csak most jönnek: indul a SZIN

  [Fesztivál hír] Egy hét és vége a nyárnak, azonban még mielőtt szomorkodni kezdenénk ne feledjük, a java még hátra van, ugyanis augusztus 23-án indul a Szegedi Ifjúsági Napok, a legjobb módja annak, hogy emlékezetesen zárjuk a nyarat.
  Bővebben
 • B My Lake hasznos infók

  [Fesztivál hír] A jövő héten szerdán startoló B My Lake fesztivál szervezői néhány hasznos infóval látták el fesztiválozni indulókat.
  Bővebben
 • Újabb negyedszázad kezdődik

  [Fesztivál hír] Százhárom országból jöttek látogatók, hollywoodi filmsztárok sora érkezett a fesztiválra, egy 11 hónapos hongkongi csecsemő is itt szórakozott szüleivel, köszöntötték minden idők 8 milliomodik látogatóját, és két nap is ki kellett tenni a "megtelt" táblát. A 25. Szigeten 452 ezer látogató szórakozott békében, boldogságban, szeretetben.
  Bővebben
 • HÏ IBIZA & Vagabundos

  [Friss] Luciano legendás ’Vagabundos’ elnevezésű party sorozata egy estére birtokba veszi a HÏ IBIZA klubot szeptember 5-én.
  Bővebben
 • Most aztán tényleg megünnepeljük a 25-öt!

  [Fesztivál hír] Teltházat hozott a Sziget szombatja, és vasárnap sincs pihenés, továbbra is világsztárok adják egymásnak a Nagyszínpadot a Szigeten. Sőt, ma a 25. Szigetet is megünnepeljük, a „boldog születésnapot" helyett pedig a Hurts, majd a The Chainsmokers játszik.
  Bővebben
 • PJ Harvey végre Magyarországon

  [Fesztivál hír] Ma először hallhatjuk Magyarországon élőben PJ Harveyt, élő koncertet ad Rudimental és a Kasabian is új lemezével lép fel ma este. És még csak péntek van. Nézzük, mi a menü a hétvége első estéjére!
  Bővebben
 • Ez a nap más mint a többi: rajtol a 25. Sziget

  [Fesztivál hír] Ma végre elstartolt a Sziget, indul az egész héten át tartó, 25. jubileumi buli. A szigetlakók közül sokan már korábban beköltöztek, a házibuli hangulat mellé mától pedig beindulnak a programok is. Már délelőttől melegíthetünk a különféle táncos workshopokon vagy éppen a Colosseumban, az este főattrakciója azonban a vadóc énekesnő, P!nk koncertje lesz. De rajta kívül is bőven lesz program a mínusz egyedik napra. Lássuk!
  Bővebben
1 2 3 4 5 »

© 2001–2017 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó