Pulzar

Cikkek

1 2 3 4 5 »
 • Francia Saláta December 8., csütörtök 21h A38

  Franciasaláta, amelybe a magyar Anima Sound System is belekerült.
  Kóstoljátok meg ma este az A38-n!
  Anima Sound System, Löbe Radiant DUB System (F), Lennon-diszkó: Ben2 (A38) &
  DJ Cor S (NL)
  Bővebben
 • Magyar remix Carl Cox új, That's The Bass című kislemezén!

  A CLS Records nagy örömmel tudatja, hogy Januárban jelenik meg Carl Cox -
  2nd Sign című albumának második kislemeze a That's The Bass, melyet King
  Carl nem mással, mint Norman Cook-kal, azaz Fatboy Slimmel készített. A dal
  érdekessége, hogy a Tim Deluxe és Touche remixek mellett, a harmadik remixet
  a Sequence 11 azaz DJ Sterbinszky és Borsos Gábor készítette.
  Bővebben
 • Cinetrip kívánságmĹąsor

  A Cinetrip bulikat Nektek nem kell külön bemutatnunk, hiszen mindannyiotoknak volt már alkalma átbulizni velünk egy-egy éjszakát. Jól ismeritek azt a nem mindennapi zenei és vizuális élményvilágot, amelyet minden egyes Cinetrip rendezvényünk alkalmával igyekszünk a lehető legmagasabb színvonalon elétek tárni.
  Bővebben
 • COLLABS 3000 ! INYENES PARTIBUSZ A HOME-BA !

  A november 11-én megrendezésre kerülő, CHRIS LIEBING és SPEEDY J által fémjelzett, Home-ban tartandó Collabs 3000-re ingyenes partibusz fog közlekedni . A busz a Mammut-al szemben lévő megállóból indul, ezután a West End-nél található Volvo szalonnal, szintén szemben lévő megállóban is megáll, ahonnan tovább indul a célállomásra, a Home Club-ba. Aki szeretne a busszal utazni, este 22.00h-tól reggel 06.00h-ig megteheti, minden órában. Természetesen a visszafelé való utazás is biztosított, este 22.30h-tól reggel 06.30h-ig, minden félórában.

  Bővebben
 • DJ BRUCKMANN FÉLSZERELME MINDENHOL HÓDÍT!

  Alig néhány hete készült el DJ Bruckmann "Félszerelem" című aktuális dala, amelyhez egy vidám hangulatú videoklip és számos jól sikerült remix is készült. A dal egyre jobb eredményeket ér el a MAHASZ Dance Top 40 slágerlistán, a VIVA-n, valamint a rádiók műsorán.
  Bővebben
 • -CLUB- NIGHT a Club Playben D.J. Kühllel

  Nézegettük csak nézegettük, hogy is zajlik körülöttünk a partyélet…Történt ugyanis, hogy egy hirtelen ötletből kifolyólag úgy gondoltuk klubbunk alkalmas arra, hogy elektronikus tánczenei rendezvények otthona legyen…
  Bővebben
 • -Nem volt sikeres a Kendermag első lépése-

  -Kudarcba fulladt az első kendermag tüntetés-
  Bővebben
 • ! HYPERSPACE a VOLT fesztiválon !

  A Hyperspace 2002-óta minden évben egyszer hazalátogat szülővárosába. Teszi ezt a Volt Fesztivál keretein belül, aminek a Lovér Campingbe költözése óta elmaradhatatlan záró programja Magyarország legnagyobb technoparti sorozata a Hyperspace. Nem lesz ez másképpen idén sem. Közvetlenül a DEPECHE MODE tag Andy Fletcher által menedzselt Client koncertje után, nem sokkal éjfél előtt a techno veszi át az uralmat a soproni éjszakában. Pontosabban Funk D'Void, Patrick Pulsinger, valamint a deadcode dj-k: Hot X , Igor Do'urden, Jay Cortez és Coyote.
  Bővebben
 • ...

  [Friss] .....
  Bővebben
 • ...

  A pulzar.hu csapata megdöbbenéssel értesült a Noise Night Life with Noize Generation (Westbalkán) rendezvényen történt tragédiáról.
  Bővebben
 • ...::Psychoactive Mafia::...

  Időpont: 2005. november 12.
  Fellépők: LIVE:
  Dominator(Deja Vu Records/RUS)
  Equilibrium(Inpsyde Media/RUS)
  Candy Power(Discovalley records/RUS)
  Acid Goblins(Independent Hungary)
  Phazy m'ulator(Independent Hungary)

  DJ'S:
  Dolphin(Futurefolk productions)
  Jirzij(Psybaba Recordstore)
  Obi vs. Funghi(Cybermoon)
  Kicsi(Psychoactive Mafia)  Bővebben
 • ''Egy cseppnyi élvezet'' 2003. május 09.

  Mellesleg Play Mix Party

  Resident: dj. Tégla
  Bővebben
 • ''Nemzetgyalázó drum and bass''

  Elmaradhat a Balkán legnagyobb zenei fesztiválja, mivel a kezdés előtt letartóztatták a hivatali visszaéléssel gyanúsított szervezőket. A Sziget kaliberĹą Exitfest vezetői állítják, a kormány keménykezĹąségét akarja bizonyítani a választási kampány finisében azzal, hogy fellép a szerb értékek meggyalázói ellen.
  Bővebben
 • ''Virgácsot mindenkinek!''

  Death Disco Budapest - különkiadás.
  December 3-án kerül sor az idei utolsó Death Disco Budapest bulira. A
  szeptemberi indulás óta ez a havi klubest a főváros egyik
  legfelkapottabb eseményévé nőtte ki magát. Az évbúcsúztatón különleges
  Mikulás-ajándék várja a közönséget: a Client zenekar dj-fellépése.
  Bővebben
 • ’Workparty Five’ EP - Keinemusik 5. születésnapi kiadás

  [Friss] A berlini Keinemusik az 5. évfordulóját a vadiúj ’Workparty five’ című EP kiadásával ünnepli, mely november 17-én jelenik majd meg. A lemez tartalmához Adam Port, David Mayer, Rampa és &ME járult hozzá egy-egy spéci track-el. Az EP egyfajta rezüméje az elmúlt 5 évnek, csodás bemutatója az eredeti és kötetlen Keinemusik hangzásnak.
  Bővebben
 • "A 2022-es Szigetet úgy várjuk, mint fesztivált még soha"

  [Fesztivál hír] Európa egyik legnagyobb fesztiválja, amely Magyarország legfontosabb turisztikai rendezvénye is egyben, nagy visszatérést tervez 2022-ben.
  Bővebben
 • "A Sziget bebizonyította, hogy korlátok csak a fejünkben léteznek"

  [Fesztivál hír] "A Sziget megváltoztatta az életemet, ez a kedvenc fesztiválom és kedvenc helyem a Földön" – mondja Gal Mizrachi. A kerekesszékes fiatalember akkor vált világhírűvé, amikor az idei Sziget Nagyszínpadán – a zenekar bíztatására - a földhöz vágta a Foo Fighters frontemberének gitárját.
  Bővebben
 • "Készen állsz az év leghosszabb naplementéjére?"

  [Friss] Idén immáron ötödik alkalommal kerül megrendezésre a hazai elektronikus zenei szcéna egyik legmarkánsabb nyári szabadtéri mini fesztiválja. A Sun Goes Down ezúttal rendhagyó módon minden energiáját egyetlen felejthetetlen éjszakába sűríti, és egy eddig nem látott MONUMENTÁLIS élményre invitálja vendégeit. A nagyszínpad és a két extra helyszín felhozatala kétséget kizáróan sokak álmait váltotta valóra a Booka Shade élő showjával, a várva várt Klangkarussell párossal, Dominik Eulberg-el, a szintén live act-jével debütáló Lank-al, Naga & Betával és a hazai underground kedvenceivel.
  Bővebben
 • "Lazy Life" - Új single és videoklip Blank & Jones-tól

  [Friss] Még szinte le sem került a tánczenei chartokról és az eladási toplistákról Blank & Jones-ék legutóbbi klub-bombája a "Relax Your Mind", máris itt van újabb slágervárományos felvételük, a "Lazy Life".
  Bővebben
 • "Upcoming at ENTER."

  [Friss] Mint azt már sokan tudják, a Richie Hawtin neve által fémjelzett ENTER 14 héten át csütörtökönként uralja a Space Ibizát.
  Bővebben
1 2 3 4 5 »

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó