Pulzar

Party

Fresh E.R. születésnap: John B

Fresh E.R. születésnap: John B
Party helye Budapest, A38
Készült 2005. december 10.

Fresh E.R. születésnap: John B

Kapcsolódó cikkek

  • DJ Camp 2011 - A Visszaszámlálás megkezdődött!


    Augusztus elsején kezdődik a DJ Camp, ahol jóformán hazánk valamennyi ismert lemezlovasa fellép a tábor ideje alatt. A nappali partikat este tábortüzes beszélgetések,  szabad formájú oktatások, happy hours a Jaegermeister és a Bomba jóvoltából, valamint a fellépőkkel eltöltött közös programok követik.
  • FeldwarFest - interjú a szervezővel

    2011. május 21-én kerül megrendezésre az ötödik FeldWarFest. A festői környezet és a jó társaság mellett a jó zene évről-évre mind több embert vonz Dunaföldvárra. A szervezőt kérdezve rá kellett jönnünk, hogy ez az egész – minden túlzás nélkül – a szolgálatról, s nem a pénzről szól. De mesélje el Nektek a történetet maga Radovics Milos, a FeldWarFest atyja!
  • Pozitív mérleggel zárt a Necromancy és a Glass House közös jótékonysági rendezvénye

    Ismét egy sikeres jótékonysági bulit tudhatunk magunk mögött, ugyanis péntek este közel 800 fiatal gondolta azt, hogy a bulizás mellett jótékony célokat is támogatna a belépőjével. Így nem kevesebb, mint 600.000 Ft.-ot sikerült összegyűjtenünk és ezzel támogatnunk a Kék Madár a beteg gyermekekért alapítványt, a Szegedi Gyermekklinikát és a hartai közbiztonságért felelős szervezetet. Szeretnék egy NAGY-NAGY köszönetet mondani a közönségnek, a lemezlovasoknak, a Glass House Club csapatának, a médiának és mindenkinek akik támogatták a rendezvényünket. Jó érzéssel tölt el bennünket, az a tény, hogy közös összefogással és szeretettel szinte bármit elérhetünk, és ez a mai világban igen nagy szó!
  • REBOOT interjú

    Frank Heinrich, azaz Reboot a jelenkor egyik legfelkapottabb előadóművésze, Luciano Cadenza családjának brilliáns ékköve. Egy hektikus 2009-es évvel a háta mögött nyilatkozik múltjáról, jelenéről és jövőbeni terveiről debütáló budapesti fellépése előtt, mely május 15-én kerül megrendezésre az A38 hajón, a Hi!Fly és Lick The Click! csapatok prezentálásában.
  • Andrewboyé az év legjobb hazai elektronikus zenei produkciója

    A kitűntetést a szakma ítéli oda.
  • A spanyol dj Logannn a Mission partyn ma este!!!

    Bombaként robbant a hír, hosszas tárgyalás után sikerült magyar földre csábítani Spanyolország egyik nemzeti ikonját az Eolica Fesztivál rezidensét Dj Logannn-t. Az előzetesen meghirdetett line up tehát kibővült a spanyol lemezlovassal.
  • I Love Deep Mix új vizeken

    Múlt pénteken, másfél év sikeres közös munkát követően véget ért az I Love Deep és a justmusic.fm együttműködése.
  • Hollywood helyett Budapestet választotta Junkie XL!

    Tom Holkenborg, vagy ahogy az elektronikus zenei világ ismeri, JUNKIE XL kis híján lemondta a nyár végén esedékes, budapesti Bónusz Fesztiválon történő fellépését egy hollywoodi megbízás miatt.
  • Áprilisban új JUNKIE XL album

    JUNKIE XL - polgári nevén Tom Holkenborg - manapság a zenei élet egyik legtöbbet foglalkoztatott művészei közé tartozik: saját dalokon kívül számos Hollywood-i filmhez komponált már zenét (The Animatrix, Team America, Kingdom of Heaven), de tucatnyi videójátéknak (Destroy All Humans, Xbox's Forza Motorsport) és reklámnak is ő jegyzi zenéjét.

Ajánlott lemezek

  • Junkie XL & Xbox

    A múlt évbet Junkie XL alias Tom Holkenborg a stúdióban töltötte, hogy elkészítse az Xbox legújabb autóverseny szimulátorának a Forza Motorsportnak a zenéjét, ami május 3.-ára van kiírva!
  • Megjelent az új Hyper album:

    DJ Hyper - Wired Az Y3K és a Bedrock Breaks után itt a következő alkotás...

Fellépők

  • Balkan Hotsteppers

    Belgiumban furcsa mód nagy balkán zenei élet alakult ki. Több nemzetközi szinten is jegyzett zenekar és dj csapat működik az országban. Utóbbiak közül a DJ Typsy Gypsy és DJ Sam Rabam által gründolt Balkan Hotsteppers az őrült mash-upjaival emelkedik ki. Például ők készítették a Beastie Boys és Shantel hibridet, a Triple Sont, ami évek óta a balkán bulik egyik megunhatatlan slágere. Persze ezen kívül is rengeteg komoly darabot jegyeznek a brüsszeli srácok, érdemes kagylózni a myspace oldalukon hallható számokat, amelyek magukért beszélnek!
  • Dalkloid Sound

    Dalkloid Sound 2009 januárjában alakult. Maga a név eredetileg még Zelosh (az egyik alapító) fejéből pattant ki.
  • Kevin Yost

    Amerikában született és már egész kisgyerek korában nagy érdeklődést mutatott a zene iránt ami az idő múlásával egyre erősebb lett.
  • Fierce

    17 évesen Daniel Burke (aka Fierce) olyan nevekkel akad össze, akik drum'n'bass körökben mára fogalommá váltak:az Ed Rush-Optical-Matrix trium, a Bad Company elõdje, a Future Forces, a kor techstep/hardstep fellegvárának (a No-U Turn kiadó) vezére, Nico.
  • John B

    John B egykor klasszikus d'n'b producerként tengette életét, és Goldie stílusteremtõ labeljéhez, a Metalheadzhez szerzõdve senki sem jósolta volna, hogy pár év múlva ily merészen fogja feszegetni az elektronikus tánzene kereteit.
  • Andrewboy

    DJ, akit az afterpartik tettek igazán elismertté és innen sikerült országos hírű névvé válnia.

Party stílusa

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó