Pulzar

Zenei stílus

Progressive Psy

Progressive Psy

Művészek

Kapcsolódó cikkek

 • Mennyek Kapui frissítve!

  Elkészült a Kömlődi Ferenc és Pánczél Gábor által írt Mennyek Kapui című könyv javított, jelentősen bővített kiadása.

Archív partyajánlók

 • [2020-09-12] Cosmic Hug vs Budapest
   

  Egy nem túl erős nyári szezon után belevágunk a klubszezonba a második hullám sötét felhőinek árnyéka alatt - Budapest pszichedelikus lovagjai csapnak össze a Duna hullámai felett az A38 hajó gyomrában.
 • [2020-07-11] Zyce live / Open air /
   

  A határok megnyiltak. Már csak a táncos rendezvények korlátainak felengedésére várunk! Egyik kedvenc előadónkat hívtuk el aki annyi élményt szerzett nekünk az elmúlt években. Hamarosan minden infóról lehull a lepel.... Addig is várjuk nagyon ezt a napot!
 • [2020-02-08] Avatar Presents: ATMOS (Iboga Records)
   

  Tomasz aka Atmos legutóbb Ozorán kápráztatta el fiatalabb és idősebb rajongóit. Ahogy megszokhattuk tőle azóta is megállás nélkül járja a világot és alkot. Már alig várjuk, hogy új, különösen dallamos track-jeit az Avatar Events közönségének is megmutassa!!
 • [2020-01-11] Progsession Year Expansion / Aioaska
   

  2020 első Progsession Crew buliján Aioaska lesz a vendégünk Ausztriából, aki remekül ötvözi a progressive psytrance és a feszesebb, dinamikusabb és pszichedelikusabb psytrance elemeit, ezzel egy felejthetetlen utazásra invitálva a közönséget.
 • [2019-12-14] Dj Hruscsov 45th birthday party with / Sonic Species /
   

  Barátunk és zenésztársunk Dj Hruscsov már 20 éve aktív a goa szcénában, 45. születésnapja alkalmából összeálltunk (a kollégák) és egy felejthetetlen estét hozunk el Nektek a Trip hajóra.
 • [2019-11-02] Y-Production & Dance Moment presents: Oneness (Charity Party)
   

  Először áll össze a Dance Moment, a Y-Production és a Progsession Crew csapata, méghozzá egy igen nemes cél érdekében. Amellett, hogy DJ-ink törekszenek egy felejthetetlen éjszakát teremteni a nektek, szeretnénk segíteni is az arra rászorulóknak. Így a buli nyereségének teljes egészét felajánljuk az Autizmus Alapítványnak, akik 1989 óta foglalkoznak az autizmussal élő emberek és családjaik életminőségének javításával. Kezdeményezésünkhöz csatlakoztak fellépőink is, akik szintén lemondanak a tiszteletdíjukról ezen az estén.
 • [2019-09-14] Summer Closing Party with Z-Cat & E-Clip
  @ Track Terrace

  Elérkezett a 2019-es év szabadtéri bulijainak záró akkordja. Sajnos ez a nyár is elmúlt és közelednek az őszi zárt téri bulik.
 • [2019-08-24] Progsession Open air w/ Flegma live
   

  08/24 Progsession Open Air w/ Flegma live + DJ Set
 • [2019-06-22] Summer Solstice with Morten Granau / Open Air 2019
  @ Track Terrace

  Ünnepeljük ismét együtt az év legrövidebb éjszakáját Morten Granau-val. A régiek hiedelme szerint varázslatos éjszaka ez, amikor szinte bármi megtörténhet, a kívánságok teljesülhetnek. A néphagyományokhoz illően – világszerte – örömtüzeket gyújtanak, melyeknek csodás erőt tulajdonítanak.
 • [2019-03-14] Spring Celebration 2019
   

  Soha nem látott számú külföldi headlinerrel ünnepeljük a tavaszt! A Spring Celebration sorozat 2019-ben szerb barátainkat látja vendégül: A nagyteremben a TesseracTstudio Label fellépői utaztatnak, a Psybaba Stage pedig a balkán legsötétebb bugyraiba kalauzol majd bennünket a Cybernetic Crew segítségével.
 • [2019-03-02] Northern Tunes / Symphonix & Metronome & Haldolium /
  @ Cinema Hall

  A Blue Tunes Records jelenleg Németország egyik legnagyobb Progressive Psytrance kiadója, melyet nem más, mint a Symphonix formációt alkotó testvérpár alapított 2006-ban. Küldetésük a leginkább innovatív, előremutató és a műfajukban meghatározónak számító zenészek munkáinak támogatása és annak bizonyítása, hogy a klasszikus progresszív pszichedelikus trance mind a mai napig egy igen is élő, továbbra is megújulni képes, megállíthatatlanul dübörgő stílus.
 • [2019-02-09] Avatar Presents: ATMOS (Iboga Records)
   

  7 éve várjuk Tomasz aka Atmos új albumát, de úgy tûnik, hogy most tényleg elkészül, és márciusban pezsgôt bont az Iboga Records. Bár nagyon várjuk, és a 2018-as Boom Festival Official alatt már sok új számmal meg is ismerkedtünk, van egy markáns tábor az Atmos rajongòk közt, akik inkább szeretnék a régi dalokat újra átélni, és ebben kérjük majd Tomasz segítségét. Dolgozunk egy 2 szettes estén: old vs. new !!!
 • [2018-06-23] Summer Solstice with Morten Granau / Open Air
   

  Ünnepeljük együtt az év legrövidebb éjszakáját. Ugyan június 24-én, Szentiván éjjelén szokás ünnepelni a legrövidebb éjszakát, de a valódi napforduló június 21-re esik.Mi a kettő között június 23.-án emlékezünk meg rá.
 • [2018-06-02] Normafa presents Kamaraerdő Open Air
   

  A Normafa Open Air csapata megújulva, új helyszínen, új névvel és 4 színpaddal folytatja tovább működését Kamaraerdő Open Air néven, 2018.06.02-án.
 • [2018-01-20] IONO NIGHT
  @ Dürer Kert

  • IONO NIGHT Budapest // goa.hu 18th Birthday Party •
 • [2017-09-16] Kalózhajó progressive trance party
  @ Kalóztanya

  Sok-sok szünet után újra vitorlát bontunk a zene és a szelek szárnyán.Igyekeztünk a kalózszcéna legismertebb kapitányait elhívni a dj pult mögé.
 • [2017-08-26] Fractal Island
  @ Margitszigeti Atlétikai Centrum

  Visua európai turnéja állomásaként látogat Budapestre.
 • [2017-06-10] Progressive Starlight
  @ Vituki Uszoda

  És a progressive zene szeretőinek álma teljesült. Egy olyan nyári szabadtéri bulinak lehetünk részesei amilyen soha nem volt még Magyarországon.Az öt előadó progressive producer külön-külön már jártak nálunk de együtt még soha.És talán olyan 1 éjszakás buli sem volt még ahol ennyi csillag fellépett volna.
 • [2017-04-08] Sensations with Andromeda
   

  Anders Nilsson aka Andromeda 2012-ben adta ki utolsó albumát és utána önkéntes számüzetésbe vonult.Nagyon sokan emlékezhetnek nevére hiszen a 2000-es évek elején számai a legendás Halásztelkes szabadtéri mulatságokon rendszeresen elhangoztak.Tavaly betegsége miatt nem tudott eljönni Magyarországra de most mindent bepótól. 2017-ben már el is készült egy új száma Sensations címmel és a buliig kész lesz az új EP-je is.Egy hatalmas visszatérésnek lehetünk szem és fültanúi.
 • [2017-03-14] Neelix the freedom fighter
  @ Dürer Kert

  Neelix az 1848 március 15.ei szabadságharc megemlékezésének ünnepi fellépője.Ki ne ismerné nevét vagy egyedi zenei stílusát.Szinte valamennyi eletronikus fesztivál fő fellépője többek között az Electric Daisy Carnival, Tomorrowland vagy a legendás Boom fesztiválé... A német művész zenéjében megjeleníti a Progressive Trance, Progressive House és Electro stílus elemeit.
 • [2017-02-18] goa.hu 17 - Krama / Hypnoxock / Space Cat / Mimic Vat
  @ Dürer Kert

  goa.hu 17 - Krama / Hypnoxock / Space Cat / Mimic Vat
 • [2017-02-10] Hi Profile Live & Tropical Bleyage Live & Djane Asiza Yaa
   

  Hi Profile Live & Tropical Bleyage Live & Djane Asiza Yaa
 • [2017-01-28] IONO Label Night
   

  IONO Label Night : E-Clip / Alezzaro / One Function
 • [2017-01-21] Winter Mirage / Ticon & Animato album launch/
  @ Dürer Kert

  Az Y-Production és a Goa.hu hónapról hónapra a Dürer-kertbe hozza a goa/psytrance legnagyobb neveit. Decemberben a szilveszteri Normafa NYE és a Psychedelic Adventures köthető a nevükhöz, Csak a 2016-os őszi sorozatot nézve, mint Etnica, Mr. What, Spirit Architect, Ritmo, Tristan, Avalon, vagy a dark színtéren mozgó Kindzadza, Furious és az Oxidaksi Az általuk szervezett rendezvényeken a psy zenék majd minden alstílusa külön teremben szólal meg (mindig kiváló hangrendszeren) és arra is külön ügyelnek, hogy minden bulin egyedi, csak arra az alkalomra készült dekorációk és vetítések legyenek, így minden party teljesen egyedi tematikára épül.
 • [2016-12-17] Psychedelia Crew 4. Birthday
   

  A Psychedelia Crew 2012-ben alakult meg. Első és azóta is oszlopos tagja Wasquez-zel kezdtük el szervezni az Aftereket a Szövetség utcába ( White House ) utána ideálisabbnak véltük átköltözni a bulikkal , afterokkal az R33-ba amit azóta is nagyon szeretünk :) és reméljük sok évig még ott tudjuk megrendezni a bulijainkat . Most leszünk 4 évesek és ennek örömére 1 fergeteges szülinapi bulikával kedveskedünk nektek tavaly Hatikwa-Audiomatic-Static Movement hívtuk el.
 • [2016-12-10] Y-Production & Goa.hu & Psybaba pres. Psychedelic Adventures
  @ Dürer kert, Budapest

  RITMO live "Adventures" lemezbemutató (Iono Music) Israel
 • [2016-11-26] The Chromatic LIVE Back to Hungary
   

  The Chromatic LIVE Back to Hungary
 • [2016-11-25] Get in spiral - circusparty
  @ R33, Budapest

  Az Inspirál Cirkuszközpont mindig is teret adott a hazai független cirkusztársulatoknak, csakúgy, mint az Ozora fesztivál rezidens cirkuszművészeinek, többek között a Freak Fusion Cabaret társulatának is.
 • [2016-11-05] Juno Reactor & John 00 Fleming & Power Source in Budapest
  @ Corvin Club

  Juno Reactor & John 00 Fleming & Power Source in Budapest
 • [2016-10-29] Progressive Kalózhajó
  @ Kalóztanya

  Ezúttal egy különleges vendégünk is lesz egyenesen Marosvásárhelyről, aki a térségben a stílus egyik úttörőjeként és a Solar Seeds Transylvania fesztivál megtermetőjeként vált ismertté. Rendszeres fellépője az erdélyi fesztiváloknak és buliknak, a hazai SUN. Fesztiválnak, de több környező országban is megfordult már.

© 2001–2020 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó