Pulzar


Kövess minket!

Beta

Beta (Csillag Béla) ’75 októberében látta meg a napvilágot, majd a zene egész gyerekkorát végig kísérte, ugyanis édesapja nagy bakelitgyűjtő hírében állt. A ’92-es DMC Hungary bajnokságon látottak, hallottak hatására ’93 januárjában két barátjával (Cuki és Nuon) megalapították a MCG Studiot.

A zenei stílus a hip hop volt, főleg hardcore rap kedvencekkel. 1 év technikai tanulás és lemezgyűjtés után a ’93-as DMC Hungary elődöntőjét megnyerték, aminek az eredménye egy budapesti rezidencia a Brooklyn klubban. ’94 végére az MCG-t is elérte az elektronikus zene térhódítása, a Stella Gardenben lerakott house alapok után ’96-ban már az E-play-ben játszhattak.


Beta meghívást kapott a BPM-be és több népszerű klubba (Dark Side, Flört, Korona-Kecel, Club Speed) is. Majd ezután több év szünet következett be, de 2002 nyarán már külön úton ismét a keverő mögött találta magát. A stílus persze a house maradt, csak változott kicsit….
2003-ban Andréval megalapítják az A.B. Solute formációt. Két év közös munka eredménye többek között az I Love Deep, Debut, Flört és az emlékezetes Glu-Glu fesztivál beli fellépésük.

2004-ben Marvinnal és Erkával elindítják saját klubestjüket, a kéthetente jelentkező United Colors of House-t (UCH) a Jail House-ban.
Ugyanebben az évben Nagával kialakuló munka és baráti kapcsolat eredménye a House 2 House (H2H) estek, aminek a Mono Klub - amely a Partycom.hu olvasóinak szavazati alapján a 2006-os év 2. legjobb klubja elismerésben részesült - ad otthont minden második pénteken. 2005-ben tagja lett a Chi-Recordingsnak és a szerdánként jelentkező Ablak A Dubra (AAD) klubesteknek, ahol Beta jelenleg Naga mellett az estek rezidense. Az AAD esteken már rengeteg nemzetközi vendégművész fordult már meg(a teljesség igénye nélkül: Dominik Eulberg, Wighnomy Brothers, Tiefschwarz, Habersham, Anja Schneider, Jamie Jones, Tom Ellis & Leif)  és ő is rengeteg helyen volt már vendégművész.

2006-ban csatlakozik a Hairy Records csapatához, ahol állandó rezidense lesz a kiadó rendezvényeinek, ahol olyan nevek mellett zenélt, mint a Der Dritte Raum, Loco Dice, Sweet ‘n Candy és Magda. A lemezpörgetés mellett egyre több időt és energiát fordít produceri munkáira.
A Partycom.hu olvasói, az eVote szavazáson a hatodik helyen szavazták meg a “Legjobb magyar DJ” kategóriában 2006-ban.
A Tilos rádión minden második szerdán hallható 20:00-22:00 óráig. Több európai országot megjárt szettjeivel, számos újságban és site-on készült vele riport (Freee, Origo) és megannyi rádióműsor vendége volt már (RadioCafé, Tilos, Justmusic).

Archív partyajánlók

 • [2017-09-16] ★ MOVE x Vinyl & Wood w/ Molly ★
  @ Corvin Club

  ★ MOVE x Vinyl & Wood w/ Molly ★
 • [2017-08-26] House2House
  @ Corvin Club

  Immáron hagyománynak számító, nyár záró hauszolás kedvenc duónkkal
 • [2017-08-19] Contra Mundum: Around The Clock X yoyaku
   

  Contra Mundum x yoyaku pres. AROUND THE CLOCK 24 hours / 22 artists / 4 stages / Open rooftop
 • [2017-07-22] Move x Into the Episode - Budapest
   

  Into the Episode is a club tour, visiting cities all over the world to share the vibe of our festivals, and to let us meet people sharing our enthusiasm for advanced electronic music. We're bringing artists we love, people from our crew and are only choosing venues we think fit our concept. Everyone can not come to our festivals, but we can try coming to you. Or at least closer to you. Former parties have been in Moscow, Stockholm, Antwerp, Berlin and Oslo just to mention a few cities.
 • [2017-07-20] HERZ
  @ Corvin Club

  New unique Budapest based sound scape project of Metha!
 • [2017-07-15] Legendary Moments Open Air
  @ Ricsováry Major

  Nappali és éjszakai buli, ahogyan TI gondoljátok. Bármi megtörténhet...
 • [2017-07-07] Alkotótábor 14.
  @ Szántód

  Az Alkotótábor gondolata 2003-ban született, majd egy évi szervezőmunka után 2004-ben megrendezésre került első találkozónk. A budapesti elektronikus zenei színtérből jól ismert, Kántor István, azaz Isu, valamint egy szintén a techno-house zenei vonalon tevékenykedő keszthelyi illetőségű testvérpár Béres Tibor és Tamás, alias Fiba és Wuki láttak neki a közös elképzeléseik megvalósításainak.. Az alapkoncepció a következő volt: elindítani egy olyan konferenciát, mely az ország minden tájáról egy helyre vonzza azokat a dj-ket, producereket, live-act-eket, amelyek hitelesen képviselték - abban az időben a még igencsak földalattinak számító - minimál, click-house, techno szcénát. A rendezvény helyszínéül kezdetekben a Keszthelytől mintegy 2 kilométerre lévő, erdészet által kiránduló-, és pihenőtisztásnak fenntartott Nagymező szolgált. Az első két év szerény látogatottsága után a tábor komoly fejlődésnek indult minden tekintetben, ami köszönhető annak, hogy közösségi jellege egyre erősebbé vált, valamint egy olyan alternatívát kínált a már említett stílusok fanatikus célközönsége számára, amelyet más rendezvény nem volt képes nyújtani.
 • [2017-06-24] MOVE x Weekend Special
  @ Corvin Club

  ★ MOVE x Weekend Special ★
 • [2017-06-17] X Corvin Club pres. Afterhours X
  @ Corvin Club

  X Corvin Afterhours X
 • [2017-05-26] House2House
  @ Toldi Klub

  Breki! Úgy tünik, kitör a nagabetázis a Toldiba! Fenntartható, egész estés, egyedi kialakítású gálaműsor kiváló közlekedéssel - gyere és légy a világörökség része!
 • [2017-05-24] ★ 7 years of MOVE ★
  @ Corvin Club

  Budapest szerda esti underground klubestje!
 • [2017-05-20] ★ Contra Mundum: Around the Clock ★
   

  Contra Mundum & Akkult pres. AROUND THE CLOCK 24 hours / 20 artists / 4 stages / Open rooftop
 • [2017-04-29] ★ Beta & Delay All Night Long at Corvin Club ★
  @ Corvin Club

  ★ Beta & Delay All Night Long at Corvin Club ★
 • [2017-04-13] ★ Corvin Club pres. Easter Madness ★
  @ Corvin Club

  Rendhagyó, húsvétváró csütörtöki őrület a Corvinon!
 • [2017-04-07] ★ Made Inn pres. Butch at Corvin Club ★
  @ Corvin Club

  Made Inn pres. Butch at Corvin Club
 • [2017-03-15] ★ Contra Mundum x Move pres. Afterhours Special ★
   

  Rendhagyó szerdai AFTERHOURS, közvetlen az ★ Corvin Black pres. Adriatique ★ bulit követően. Megállás nem lesz!
 • [2017-02-10] Emmanuel Top in Budapest (Extended Set)
  @ Cinema Hall

  A Legendary Moments és a Trip Hungary bemutatja: Emmanuel Top & FRED HUSH
 • [2017-01-21] House2House
  @ Toldi Klub

  House2House - Naga & Beta @ Toldi
 • [2017-01-01] The NYE AFTER - c o d e b l a c k
   

  2017 első reggelén a visszatér a Corvin Club falai közé soha nem látott erővel és felllépő felhozattallal a THE AFTER sorozat. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy idén a Contra Mundummal és a klubbal kötött hármas kollaboráció a legdögösebb line-up-ot dobta össze Nektek és ezzel újra definiálja az afterek fogalmát:
 • [2016-12-28] Bedroom at A38 hajó
  @ A38

  Két nyári tetőteraszos buli után decemberben végén visszatérünk az A38 Hajóra, de ezúttal a nagyterembe. Régi vágyunk volt már ez, ezért erre a különleges alkalomra három b2b szettet raktunk össze, melyek közül egy még sosem járt nálunk, ők a legendás páros: NAGA & BETA. Külön-külön már többször játszottak a bedroom dj pultjában, de ahogy az köztudott évente csak pár alkalommal állnak össze egy közös szettre és ez az este pont ilyen lesz. Aki figyeli a bulijainkat, az biztosan észre vette már, hogy Erro Csabi és Nu Clear Béci szinte már haza járnak hozzánk. Mivel zeneileg nagyon egymásra találtunk, ők mindig szívesen látott vendégek nálunk, ez alkalommal ráadásul egy közös b2b szettben. A harmadik párost, pedig a házigazdák adják majd, Monoclick & Electric Boutique személyében.
 • [2016-12-10] Contra Mundum & Akkult pres. Around The Clock
  @ Corvin Club

  Contra Mundum & Akkult pres. AROUND THE CLOCK 24 hours / 38 artists / 3 stages
 • [2016-10-31] The Debut 15th Birthday & Halloween
  @ Cinema Hall

  15 éves fennállását ünnepli október 31-én a The Debut!
 • [2016-10-28] VOID presents :::: Halloween
  @ R33

  Már önmagában a lineup is több mint luxi. Add hozzá a Void Acoustics hangrendszerét, az R33 nagytermét, és persze Magadat. Csak most, csak itt, csak Nektek.
 • [2016-10-21] Extend Side Session x Naga & Beta
  @ Corvin Club

  Míg Livio & Roby a Corvin nagytermében teszteli az épület stabilitását, addig a Corvin Bar rádob még egy lapáttal. Újra velünk lesz a históriás Naga & Beta páros, mellettük pedig Roocha és Roland Handrick teszteli a Bar nemrégiben frissített hangtechnikáját. Sokjóember kishelyen.
 • [2016-10-07] ★ Corvin Club pres. Redshape ★
  @ Corvin Club

  Redshape pontos kilétét a nagyközönség előtt homály fedi. Valódi személyazonosságát egy vörös maszk alá rejti, amit mindig visel, bárhol is járjon Európa legnagyobb klubjaiban. Hősünk Berlinben él és rázós live actet nyom. Több mint fél tucat megjelenéssel büszkélkedhet, az elmúlt évben a Delsin, a Styrax Leaves vagy a Music Man kiadók gondozták munkáit. Régi vágású detroiti technón nevelkedett. Így a zenéjében az old school irányt pezsdíti olyan előadók hangzásával, mint Laurent Garnier, Josh Wink, Âme és Cassy. Szóval, ha véletlenül a Blaha Lujza tér egyik sötét sarkában egy vörös maszkos csávót láttok októberben, ne essetek pánikba! Valószínűleg aznap van a Redsahpe -10 years live tour 2016 budapesti állomása...
 • [2016-10-01] ★Contra Mundum meets Lessizmore - Season Opening★
  @ Corvin Club

  Erős felütéssel indít októberben a Contra Mundum csapata ; hiszen egyből három olyan artist teszi náluk tiszteletét,akiknek a neve garancia a minőségi elektronikára.
 • [2016-09-16] LAB & friends
  @ AETHER

  Valami újra vágytok? Nesztek: Lab & friends, azaz
 • [2016-09-03] ★ Akkult meets Pluie/Noir w/ Cleymoore ★
  @ Corvin Club

  Cleymoore igazi audiovizuális felfedező; a berlini székhelyű, fiatal portugál zseni ügyesen egyensúlyoz a hideg indusztriális művészi megközelítés és a meleg, organikus hangzásvilág mezsgyéjén. Különleges struktúrájú produceri munkái egyszerre dinamikusak és utaztatnak : misztikus dallamok, hipnotikus ütemek, aprólékos , glitches textúrák segítségével ragadja ki a hallatót a tér-idő continuumból. Egyszemélyes hadseregként vezeti az általa alapított Pluie/ Noir kollektívát, amely keretein belül felkarolja és menedzseli az arra érdemes művészeket világszerte.
 • [2016-08-24] B my LAKE 2016
  @ Zamárdi

  Főszerepben a techno/tech-house/minimal/house! Idén is a legnívósabb előadókat szállítjuk a B my Lake-re. Új külsőt kapnak a színpadok, s egyben alakul a tematika is: a B Stage-hez és a my Stage-hez hasonlóan idén a Lake Stage-n is a 4/4-ek veszik át terepet és a legjelesebb techno/tech-house hazai klubestek szervezői és képviselői kapnak majd itt helyet.
 • [2016-08-20] ★ Contra Mundum: Around The Clock ★
  @ Corvin Club

  Újabb 24 órás brutalitásra vetemedünk a nyár legforróbb, egyben legizgalmasabb hónapjában. A májusi bomba parti után most újra belecsapunk, és kicsiny országunk nemzeti ünnepén mi sem leszünk restek ünnepelni, ugyanis augusztus 20-án újra „hosszúzunk” a Corvinon.

Kapcsolódó cikkek

 • A Cadenza üdvöskéje, Lee Van Dowski Budapesten – 2012.02.18 @ A38

  Figyelem Hölgyek, Urak, leendő űrturisták!! Az Astronautmusic, Magyarország "legszpészesebb" kiadója nagy dobásra készül. Az évad leggalaktikusabb partyjára 2012 február 18.-án Budapesten az A38 állóhajón kerül sor.
 • Mappa Club: Lelke van!

  Barkochbázzunk egy kicsit! Itt kezdte pályafutását a Kollektiva, a Rewind és a Death Disco is. A fővárosi klubélet egyik legnagyobb túlélője. Budapest legkirályabb atombunkere. Trafó Bár Tangóként lopta be magát a szívünkbe. Lassan 10 éve bizonyítja, hogy mindig képes a megújálásra. Rákérdezhetek?
 • T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL 2010 LINE UP

  A 2010-es T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL line up-ja órára lebontva.
 • Hairy - segítség az árvízkárosultaknak!

  Az elmúlt hetekben mindannyian szomorúan hallgattuk és figyeltük az országban zajló természeti katasztrófát, mely rengeteg ember életében okoz nehézségeket.
 • Hairy interjú - Secret Island show 2008

  Hellgert kis csapatának a Secret Island video stúdiónak legújabb remeke.
 • Hairy interjú

  A Hairys arcok tárják fel előttünk lelkük legféltettebb titkait (mármint ami az elektronikus zenei világot illeti) Átírni készülnek a pesti „éccakát”, de lássuk is, hogy és mily módon…
 • Minilogue (Live/DJ) helyszínváltozás!!!

  Hairy közlemény: "Hittünk, bíztunk és tettünk is azért, hogy az év utolsó Hairy buliját Budapest legújabb klubjának falai között éljük meg VELETEK. Az idő azonban csak nem akart megállni, sőt egyre jobban sie-tett. Ellenünk dolgozott. Félkész vagy (el)kész? Merült fel a kérdés, ami mára választ is talált magának. Pici türelmet kérünk még, higyjétek el megéri. A legújabb Minilogue live természetesen nálunk fog debütálni, csupán a hely változtat színt. A december 29-i rendezvény, a Corinthia Grand Hotel Royal ***** Royal Clubjában kerül meg-rendezésre. A maximális audio élmény érdekében mindkét teremben a francia L'ACOUSTICS - napjaink egyik, ha nem a legjobb - hangrendszere teljesít majd szolgálatot, a vizuális hatá-sokról pedig a Monkey Presso gondoskodik."
 • Foundation Press hírek: Budai - ILD 01

  Egy olyan lemezlovas, mint dj Budai, aki 15 éve van a pályán, az nem szorul oldalas terjedelmű bemutatásra.
 • Hairy Records

  A kedves kis Szimpla kert adott otthont legújabb interjúnknak, amelyet a Hairy rec. csapatával követtünk el. Felejtsd el kedves olvasó, hogy tartani lehet a srácokkal az előre elgondolt menetet. Volt kedvük mesélni hát had meséljenek.

Zenei stílusok

 • Electro

 • Tech-house

 • Minimal

  A klasszikus techno mellett egyre nagyobb teret hódított magának a minimal hangzás, a minimal techno.
 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2017 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó