Pulzar

Mappa Club: Lelke van!

Barkochbázzunk egy kicsit! Itt kezdte pályafutását a Kollektiva, a Rewind és a Death Disco is. A fővárosi klubélet egyik legnagyobb túlélője. Budapest legkirályabb atombunkere. Trafó Bár Tangóként lopta be magát a szívünkbe. Lassan 10 éve bizonyítja, hogy mindig képes a megújálásra. Rákérdezhetek?

 Létezik egy műfaj, amelynek köszönhetően olyan fantasztikus városok, mint London, Berlin és Barcelona partyvilága évtizedek múltán is izgalmas, szerethető és emberarcú tudott maradni. Érdekes, hogy ezt a pulzáló elemi erőt és pezsgést valójában nem a hírneves megapartyk és fesztiválok adják, hanem az alkalmanként legfeljebb néhány száz főt vendégül látó, rendszeres klubestek. Ahol ismerősek az arcok, és kötelező elem a kényelmes kanapé. Ahol van kedvenc pultosunk, aki előre tudja, hogy mit fogunk kérni. Ahova nem megszokásból járunk le, hanem mert minőséget kapunk. Ahova az arcok nem virítani mennek le teljes puccban, hanem egyszerűen jól érezni magukat. A kis kluboknak van egy semmihez nem fogható hangulata, a partyvilágban betöltött szerepe pedig pótolhatatlan. Vajon hány ilyen budapesti helyet tudnánk felsorolni?

A Mappa Club (ex-Trafó Bár Tangó) több mint 9 éve nyújt otthont, játszóteret, kreatív alkotóbázist a hazai underground művészeinek és partyközönségének. Tény, hogy 2001-es indulása óta jócskán elkopott néhány fogalom a partyvilágban. Underground? Progresszivitás? Partykultúra? Mi hisszük, hogy a Mappa mindhárom erényt magáénak tudhatja. Mert a Mappa vezetősége és szervezői még hisznek az undergroundban, a progresszivitásban és a partykultúrában.

A Mappa 2011-ben sem feledkezik meg a legkülönbözőbb elektronikus zenei közösségek vendégül látásáról, programkínálatában idén is meg fogjuk találni az underground house, tech-house, fidget electro, goa-psy, dubstep, drum&bass és dancehall művelőit, és persze a javíthatatlan határfeszegetőket.

Ott találkozunk, ahol a Tűzoltó és Liliom utca. 2011-ben is irány a Mappa!
www.mappaclub.com
© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó