Pulzar

CikkInterjú

Hairy Records

  0.00

Hairy Records

A kedves kis Szimpla kert adott otthont legújabb interjúnknak, amelyet a Hairy rec. csapatával követtünk el. Felejtsd el kedves olvasó, hogy tartani lehet a srácokkal az előre elgondolt menetet. Volt kedvük mesélni hát had meséljenek.

Az interjúhoz készített mixek:

Andre La Plage exclusive mix for Pulzar

Beta - Promo mix június 2007

Naga - Lidokain Klub 02

Hell: A kezdetek… Hogy kezdődött a Hairy-s karrieretek?

Naga: Betával 2004-től fokozatosan egyre többször zenéltünk együtt, nagyon hasonló módon éreztük a house zenét. Egy ponton meghívtam őt az Ablak -A - Dubra klubba. A többieket, Andrét, Balázst rajta keresztül ismertem meg, akkor találtuk ki, hogy létre kellene hozni valami szerveződést erre az újfajta zenére.

Andre: Saját zenéimet mutattam meg Naga-nak, amikor mondta, hogy szeretne egy kiadót alapítani, pont ugyanezen gondolkodott Balázs is, akivel már együtt stúdiózgattunk. Volt pár zenei ötletünk és gondoltuk, lehetne ezt komolyabban is csinálni.

Hell: A minimal…

Naga: Nem szeretem ezeket a címkéket. A minimál stílus legalább tíz éves, ugyanúgy, mint a break és a többi, csak most valahogy a figyelem középpontjába került. Az elektronikus zene mindig keresi az új hangzást és ennek volt egy ilyen állomása 2004-06 körül. Nem hiszem, hogy ez valami óriás filozófia, vagy forradalom, de kreatív értelemben nagyon jót tett a zenei életnek.

Hell: Nem mehetek el szó nélkül amellett, hogy akkor most pontosan hova is soroljátok a rendezvényeitek hangzásvilágát? Én pl.: Magdát nem kifejezetten mondanám house dj-nek… ciki lett a minimal?

Naga: Nem- nem, erről szó nincs. Csak óriás divat lett belőle. Három- négy év után most mindenki ráébred, hogy minimált kell játszani, és olyanok is ilyen bulikat kezdenek gyártani, akik tök másban voltak. Nincs is ezzel nagy baj, bár vicces. Csak a Hairynél azt szeretném, ha nem egy konkrét címkével intéznének el minket, hanem egyfajta hangulat, minőség, vagy akár az újdonságra való nyitottság lenne trademark.


Beta & Naga

Beta: Mi, egy bizonyos atmoszférát, feelinget keresünk - és próbálunk a bulijainkon teremteni - nem pedig egy zenei stílust hajszolunk. A house szó Nekem érzésvilágot takar és ez nem csak kifejezetten a zenét jelenti.

Naga: Szóval a konkrét minimál stílusnak mindenképpen van egy olyan hatása, hogy a zenében mostanában egy-egy hang architektúráján van a hangsúly kevés, de nagyon hightech
módon megcsinált réteg hallható, szemben a régebbi például progis hangzással, amiben rengeteg a delay, meg a konga, meg sokkal sűrűbb a szerkezete. Viszont ezt a hatást a deep vagy tech vagy detroiti house zenében is megtapasztalhatod, nem csak a klasszikus minimálban.

Beta: Valahogy a zene is csak a kultúra változását követi. Nézd meg a mai trendet pl. lakberendezésben. Egyszerű, letisztult formák, matt színek, semmi csicsa, erre is mondhatjuk, hogy „minimal”. Mi sem játszunk másfajta zenét, mint régebben, csak a hangzásvilágban volt a mini az uralkodó mostanában.

Hell: Ha már kiveséztük a múlt uralkodó hangzását, akkor térjünk rá a jövőre…

Naga: Úgy érzem a puhább, deep-es világba mennek most a legjobb zenészek. Detroiti hangzás is megint aktuális, tavaly a Szigeten megőrültek a Carl Craigtől például, ő sem most kezdte. Sok eddig kisebb label is most egyszerre a figyelem központjába kerül és szinte hetente ad ki új lemezt

Hell: Ilyennek képzeltétek el a Hairy–t induláskor, mint ahogy most álltok?

Szerencsés Balázs: A cél már a kezdetektől fogva világos. Kicsivel több, mint egy év telt el az indulás óta, nagyon messze vagyunk még – bár egyre közelebb – attól, amit kitűztünk magunk elé. Nem ragadunk le csak és kizárólag rendezvények szervezésénél, fontosnak tartjuk és részét képezi a koncepciónak, de még rengeteg izgalmas dolog van, ami megvalósításra vár. Mivel nem vagyunk belekényszerítve a havi, kéthavi szinten való megjelenésre, ami rengeteg időt és energiát emészt fel, van idő másra is, amik legalább annyira fontosak számunkra. Jelenleg kőkemény munka folyik kiadó, marketing és booking fronton, szeretnénk egy jó erős alapot adni az egésznek, amire aztán bátran rakhatjuk rá az elképzeléseinket.

Naga: A Hairy szerintem egy alkotói közösség. Egyfajta zenei műhely, de tágabb értelemben a Hairy az a 30-40 ember, akik évek óta velünk maradnak, és ott vannak mindig, fontos a véleményük, hatnak ránk…

Hell: Legutóbbi pozitív és egyben negatív élményem Veletek kapcsolatban az a Samim-es party előtt volt. Mikor is sajnálatosan Ő nem jött el de még aznap kaptam egy hírlevelet, hogy – bocsi de nem tud ezért meg azért eljönni, de szeretettel várunk- . Lehet máshol csak a buli után eszmélek vagy csak a helyszínen miután megvettem a belépőt ,hogy nem jön a „sztár dj”…

Beta: Azért, ha van is hiányzó az estéről, jobb táncoló embereket, mint csalódott arcokat látni.

Naga: Úgy veszem észre, hogy a közönség igényli ezt a fajta odafigyelést. Szeretnénk éreztetni, hogy ez a figyelem oda- vissza jár.

Hell: Hogy áll nálatok a bakelit vs cd harc?

Naga: Bakelitpárti vagyok. Úgy gondolom, egy producert azután kezdenek komolyan venni, hogy ha megjelenik bakeliten is a munkája. Tudom, hogy a digitális megjelenés is nagyon fontos, de valahogy mégis így van. Ki emlékszik egy letöltésre, míg ez ott van a polcodon, és borítója van meg súlya.

Beta: Nagyon szeretem a szép, akár kézzel festett borítókat. Végül is egy plusz vizuális élmény lehetőség a zene mellé.

Hell: Szó volt róla, hogy hamarosan elkészül a Hairy saját stúdiója. Ez most, hogy áll?

Szerencsés Balázs: Ebben a hónapban már izzani fognak a vasak.

Hell: Margitszigetre kiköltöztetek az Ablak-A-Dubra-val a nyári szezonra… Mi várható szerdánként?: )

Naga: Az Ablak-A-Dubra már 8 éve megy, különféle korszakai voltak, most a Cha-cha-cha Terasz az új helyszín, szeretjük mi is és úgy tűnik, a közönség is. Havonta legalább egy érdekes külföldi zenészt szeretnénk elhívni, de fontos, hogy más csapatok, vagy kevésbé ismert fiatalok is játszhassanak nálunk. Nyitottak szeretnénk maradni. Júniusban Habersham jön egyébként a tengeren túlról, augusztusban meg egy nagyon friss angol "minimalista" dj-t szeretnénk. Még titok.

Hell: Vasárnaponként startol egy új rendezvényetek is a Lidokain Klub, amely a szombat esti pörgést hivatott levezetni az agyakban, testekben…

Beta: Igen, ez a Millenáris füves területen lesz megtalálható, a PLACC nevű helyen. Ott zsibbadunk majd koraesténként a kis „tavak” mellett.

Szerencsés Balázs: Ezek mellett indul egy új clubestünk egy számunkra igen kedves helyszínen, Mick és Andre vezénylésével.

Andre: A TONITE party egy havi rendszerességgel jelentkező sorozat lesz. A Blue River állóhajó lesz a rezidenciánk, ahol Mick és jómagam leszünk a kapitányok. Az első bulink június 15-én lesz, Daesmith fog kezdeni, már kora este (19.30), lounge alapoktól deep-en keresztül épül fel a buli, hallható lesz még Danil, és az este vendégművésze Dave van N lesz.. Reméljük, mindenki jól fogja majd érezni magát…


Andre

Hell: Mi a helyzet a letöltésekkel?

Beta: Nincs vele semmi baj, sőt! Csak áldozunk arra a művészre, akitől letöltünk! Idővel, reméljük, ez dolog beépül az emberek tudatába is.

Naga: Én nagyon örülök, ha bárkit érdekel a zene. Kevés ennyire jó találmánya van az emberisének. Ha valaki készíti is akkor különösen örülök, mert valószínűleg megérti, mennyi idő s energia van benne, és nem örül ha lopkodják. Még ha otthonhallgatásra, elmegy talán, de hogy dj-k hogyan gondolhatják komolyan ezt a lopkodás dolgot, nem igazán értem.

Hell: Milyen egyéb rendezvények lesznek, ahol hallhatóak lesztek a nagyérdemű számára?

Június 24. No Mans Land fesztivál, after a Hairy jegyében EXTRAWELT-tel
Július 20. Kecel fesztivál, James Zabiella és Martin Landsky előtt melegít a Naga Beta Andre
Július 21. Switchuser, Zenta, nagyon barátságos kis fesztivál a Vajdaságban
Augusztus 11 Sziget Naga & Beta
Augusztus 13. Sziget fesztivál, Medúza, ahol a Hairy a United Colors of House-al közös szervezésében Pier Bucci-t látjuk vendégül. Ezeken kívül még rengeteg kisebb rendezvényen lesznek a Hairy DJ-ék megtalálhatóak szerte az országban…

Készítette: Helgert László ( Hell )

Archív partyajánlók

Szervező

 • The Debut

 • Monkey Business

  Igényes és élvezhető elektronikus zene fiatal tehetségek és ínyencségnek számító fellépőktől elegánsan tálalva!
 • wbr.hu

  A wbr.hu oldalon folyamatosan frissülő híreket, cikkeket találhatsz zenéről, designe-ról, szórakozásról.
 • LavaLava

 • Truesounds

 • The Debüt

 • Fresher

 • Kollektíva

  Kollektiva dj- és partiszervező-csapat 2007 tavaszán robbant be a budapesti partiéletbe az első Kollektiva Nights-szal, melyen napjaink egyik legfelkapottabb remixere és BBC Radio One műsorvezetője Kissy Sell Out és a trenddiktáló londoni Durrr estek házigazdája, The Lovely Jonjo vendég-dj-ztek.
 • Hairy

 • Badgirls

  A James Cole és Pat Duff alapította csapathoz 2004-ben csatlakozott Shabaam, így vált eggyé a keceli 3 rezidens triója a Badgirlssel.
 • I Love Deep

Még több interjú

 • „Irány a csúcsok csúcsa!” – egy 20 éves barátság igaz története

  Mostanában felbolydult a legendás Strictly! csapat körül az élet, s a két régi jó barát, Slam Jr. és Borbély Gyula újra együtt dolgozik. A barátságuk két évtizede alatt kaptak hideget és meleget, de ez mit sem változtatott a hozzáállásukon, a zene és a közönség iránti szeretetükön, tiszteletükön. A két örökifjú mára azonban nemhogy lenyugodott, inkább még nagyobb vehemenciával néz a jövő elé. Kulisszatitkokról, barátságukról és a jelen legfontosabb történéseiről is sok minden kiderül most a hétvégi Akváriumos bulijuk kapcsán.
 • „Már nem zavarnak a változások” – Interjú Dave Clarke-kal

  November 21-én ismét felcsendülnek a Bónusz Fesztivál techno ütemei a Hungexpo falai között. Ezúttal a techno báró, Dave Clarke is a meghívott headlinerek között szerepel, melynek apropóján egy rövid interjút készítettek vele.
 • 5 years of Move

  A szerdai május 20-át biztosan péntekre kereszteljük majd, hiszen nem kisebb meglepetéssel jelentkezik a MOVE, mint Romániából hozzánk látogató BARAC. Az ötödik éves fennállását ünneplő sorozat rezidensei, minden idők legütősebb szerda esti partijára készülnek, ahol a buli végének csak Ti szabhattok határt. Még nem késő szabadságot intézni csütörtökre!
 • SNILLOC: „A legfontosabb dolog a kitartás”

  Hazánk egyik produceri büszkeségét, Snillocot faggatták ki az Elektra klubest szervezői, csehországi fellépése előtt. Gábort korábban a Collins & Behnam duóból ismerhetjük sokan, de Snillocként is olyan neves lemezlovasok rendszeres támogatását élvezi manapság, mint Loco Dice, Marco Carola, Oliver Koletzki vagy Hot Since 82. Gabi nem először zenélt e neves külföldi rendezvényen, de az interjúban a kezdő producereknek is adott pár értékes tanácsot. Kellemes olvasást!
 • Hyperspace: Pan-Pot interjú

  Az április 26-án megrendezésre kerülő Hyperspace egyik fellépőjével, pontosabban fellépő párosával, azaz Pan-Pot-tal készült interjút olvashatjátok.
 • Björn Torwellen interjú

  A szeptemberi debütáló buliról már ismert MUTE csapat, november 2-án ismét techno őrületet tervez elszabadítani a Corvintető falai között, melynek egyik prominens résztvevője Björn Torwellen lesz. Ennek apropóján igyekeztünk kifaggatni egy-két dologról a német származású extrém úriembert.
 • CRISTIAN VARELA interjú

  Az október 12-i BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL egyik kiemelt sztárvendége lesz a spanyol Cristian Varela. A friss DJ Awards győztes lemezlovassal készült interjúnkat olvashatjátok!
 • Goodspeed interjú

  Épp, hogy csak elkezdted produceri munkádat már olyan műsorokban játsszák a felvételed, mint a John Digweed nevével fémjelzett Transitions. A Diablo EP az eddigi legjobb munkád?
 • MUTE, avagy Musical Temptation

  A frissen alakult rendezvényszervező brigád debütáló partyjának szeptember 7-én lehettünk szem és fültanúi a Corvintetőn. Azon szerencsések, akik részt vettek eme eseményen, talán egyetértenek abban, hogy ez a kísértés – temptation – dolog bejött… hiszen nagyon sokan elcsábultak, és nem kis sikerrel zárult a buli mindenki örömére. Ennek apropóján ültünk le kicsit beszélgetni a rendezvény magyar főszervezőjével, Ágoston Dániellel, hogy megtudjuk, pontosan mivel is igyekeznek frissíteni Budapest elektronikus zenei „vérkeringését”.
 • IAN Autorun - Interjú

  A hazai drum’n’bass szcénában egyre többször hallani IAN Autoron nevét. Ez köszönhető annak, hogy egy nagyon tehetséges fiatalembert tisztelhetünk személyében, amelyet bizonyít az is, hogy a 2012-es IPC Közönségszavazás Drum & Bass – Legjobb hazai DJ kategóriájának harmadik helyezését kaparintotta meg. Ezen felbuzdulva vettük a bátorságot, és kicsit kifaggattuk a múltról és a jövőben várható eseményekről.
 • Lee Burridge és Luigi Madonna a medencében

  A dél-alföldi kisváros, Kecel, ismételten egy izgalmas eseménynek nyújtott helyszínt. A Club Korona ezúttal a veterán ikont Lee Burridge-et és az olasz Luigi Madonna-t látta vendégül a lemezjátszók mögött.
 • Nic Fanciulli – Telibe talált

  Egy újabb I love deep-es rendezvénynek lehettünk részesei 2012. február 18-án a Merlin falai között. Külföldi vendég DJ-ként ezúttal Nic Fanciullit importálták az ILD-es srácok. Az este folyamán a külső teremben eleinte Vic, majd Madox és Lank, míg a belső teremben Kühl után lépett fel Fanciulli, őt követően pedig Budai.
 • Welcome to Masomenos

  A Masomenos duo-t Joan Costes és Adrien de Maublanc alkotja.
 • Butane Inetrjú

  Rövid Interjú a Hairy-s fellépés kapcsán
 • Andre @ Long Track

  A Marvin által szerkesztett, heti rendszerességgel jelentkező Long Track című mix műsor vendége volt a közelmúlban Andre.
 • A BADGIRLS VISSZATÉR KECELRE!

  Mint az köztudott a Koronában 2002-óta rendszeresen partikat szervező Badgirls csapata, akik 2003-óta a klub hivatalos rezidensi és programszervezői, illetve promóteri szerepkörét is ellátták, az újranyitástól eltelt rövid 3 hónapos szünet után újra visszatérnek a klubba!
 • Elmarad az I Love Deep!

  A Sundanceparkba meghirdetett szerdai és csütörtöki elektronikus rendezvények, így a július 15-i és augusztus 5-i I Love Deep is, elmarad.

Ajánlott lemezek

 • Robert Babicz - Above All The Colours EP

  Robert Babicz új EP-vel jelentkezik, mely Guy J nem régiben debütált Armadillo kiadójának gondozásában, április 7-én jelenik meg.
 • ’Heroes of House’ Vol. 3.

  Megjelent a harmadik és egyben az utolsó ’Heroes of House’ kiadás, melynek munkálataiban Josh Butler ez alkalommal egyik régi cimborájával, Bontannal működött együtt.
 • Heroes of House Vol. 2

  Megérkezett a ’Heroes of House’ trilógia második része, amelynek megalkotásában Josh Butler mellett a híres producer Todd Terry, és a house mester Darius Syrossian voltak a közreműködők.
 • HEROES OF HOUSE' (VOL. 1)

  A díjnyertes brit house producer Josh Butler bejelentette, hogy útjára indítja ORIGINS RCRDS elnevezésű kiadóját. A kiadó egy 3 részes 'Heroes of House' szériával debütál, melynek során Josh két jelentős, a house szcénában elismert személlyel dolgozik majd együtt, akik őt is inspirálták és hatással voltak a house zene történelmére.
 • Röyksopp - Running To The Sea

  A Norvég elektronikus zenei duóról utoljára 2010-ben hallhatunk, az akkor megjelent instrumentális albumuk kapcsán. Közben készítettek pár remixet, a Depeche Mode - Puppets, Lady Gaga - Born This Way.
 • Megérkezett az első Collective Machine album az Essences!

  Aligha létezik jobb dolog annál, amikor egy neves Müncheni kiadó épp egy ifjú magyar titán debütáló albumával akarja megünnepelni ötödik születésnapját. Pedig pontosan ez a helyzet. A Basti Grub által 2008-ban alapított, elsősorban partizós tech house-ra szakosodott label, a Hoehenregler éppen ebben a hónapban vált fél évtizedessé. A kiadón eleddig olyan lelkes fiatal producerek munkái láttak napvilágot hónapról-hónapra, mint Mark Trend, Larry Peters,Yaya, Andre Butano, Aldo Cadiz de jelentetett itt már meg zenét többek között Matrin Buttrich, Italoboyz, Felipe Venegas vagy Butch is. Mivel azonban Basti célja elsőrban az, hogy olyan producereket találjon, akik képesek friss ötleteket vinni már ismert és szeretett műfajokba, legtöbbször inkább a következő generáció képviselőinek szavaz bizalmat.
 • Megjelent Steve Bug - Noir című albuma

  A Poker Flat Records vezérének új lemeze most októberben jelent meg. A Noir című lemez a Steve Bugtól már jól megszokott minőséget képviseli.
 • Bourne - Minor Changes

  Első magyarországi producerként azzal a kivételes helyzettel találta magát szemben a napokban Bourne, az Oversized Records alapítója, hogy önálló EP-je jelent meg Kevin Yost legendás iRecords-ánál Minor Changes címmel.
 • From P60 és Lisa Shaw – Magic (by King Street Rec.)

  Igéző, varázslatos, elbűvölő, mágikus: a magyar From P60 legújabb szerzeménye már a címében is sejteti, hogy nem mindennapi élményben részesül, aki meghallgatja a Magic-et. A könnyed, mégis rendkívül magas színvonalú zenei aláfestéshez ráadásul nem kisebb egyéniség adta a hangját, mint a kanadai születésű, New Yorkban élő énekesnő, Lisa Shaw.
 • Paul Mad a Sonar Off-on

  Az elektronikus zenei élet júniusban egyértelműen átteszi székhelyét Barcelonába, a Sonar fesztiválra. Nincs is annál jobb, mint egy homokos tengerparton tombolni a kedvenc slágereinkre egy olyan csodálatos helyen, mint a Playa del Prat de Llobregat, amely Barcelona központi repülőtere mellett terül el.
 • Galaktikus hangzás – Újabb sikerek az Astronaut Music háza táján

  A „Stage Whisper” sikere után nem kellett sokáig várnunk, máris itt a következő megjelenés az „Astronaut Voices”.
 • Already Mixed by Nortio

  A Ready Mix Records a 2012-es évet egy meglepetéssel kezdi: az Already Mix sorozat harmadik darabját nem más jegyzi, mint Nortio, a Moti Brothers idősebbik tagja. Nortio karrierje 2002-ben kezdődött, a hazai techno láz tombolásának közepette.
 • Futurisztikus klasszicizmus: SonTec – Cockpit EP

  Bár sosem sorolhattuk SonTec zenéit a könnyen emészthető kategóriába, a most megjelent Cockpit vaskos, sötét szögleteivel igazán mélyen belenyúlt az underground elektronika bugyraiba. Az ipari, fémes hangok mitikus ütközete a cybervilág űrbe kiáltó effektjeivel már a jövő zenéjét idézi. A gépzajok masszív lüktetése egyetlen egésszé kovácsolódva új köntösben kelti életre a klasszikus detroiti hangzásvilágot. Izgalmas, futurisztikus deep tech house némi minimállal és garage-os cinnel fűszerezve.
 • Isten hozott az ITOM Records világában

  Ezúton szeretnénk bemutatni számotokra a 2011-ben alakult ITOM Records első kiadványát. Az EP-t a kiadó alapítója a magyar Moti Brothers készítette el és a címe „Miami”.
 • Zajos siker az Astronaut Music első megjelenése a Stage Whisper

  A „Stage Whisper” szó szerinti fordításban annyit tesz: „színpadi suttogás”. Suttogásról azonban szó sincs, hiszen Goodspeed első saját szerzeménye bombaként robbant a köztudatba. A muzsika debütáló albumán a „Space Disco”-n jelent meg 2009-ben, és a hozzá kapcsolódó turné során igazi klubhimnusszá nőtte ki magát.
 • Dubaa a Loco Records-nál

  Dubaa a Loco Records művésze lett. A fiatal magyar producer alig egy éve kezdett el zeneírással foglalkozni, így ez a hír már önmagában is szenzációnak számít. Kétségtelen, hogy az idei év egyik legnagyobb és legkellemesebb meglepetése az ő sikertörténete, mellyel sorra veszi le a lábáról a kiadókat, a szakma képviselőit, illetve természetesen a közönséget.
 • Jön az első Paul Mad bakelit megjelenés

  Az elmúlt hónapban egy nagyszerű I Records-os release-ről számoltunk be a hazai és nemzetközi szcénából egyre nagyobb szeletet kihasító Paul Mad-től, akinek az év utolsó hetei is kemény munkával telnek.
 • Sikztah - Starscape EP / Deafness Records 32.

  Megjelent Sikztah új EP-je a Deafness Records Netlabelnél, 'Starscape' címmel!
 • Chriss Ronson remix Fábián Julinak

  Fábián Juli, hazánk egyik legismertebb fiatal jazz tehetsége idén alakított új formációt Palásti Kovács Zoltánnal, alias Zoohackerrel. Nemrégiben megjelent Girly című EP-jük egyik legszebb slágerét, az izgalmasan zizegő Sizzlin’-t szerették volna új köntösben látni. Daluk remix változatához Chriss Ronsont, a többszörös Év Dj-je és Év Mixlemeze díjas producert kérték fel!
 • Deep Beep Records 006: Rhadow – Senseless EP

  Ez a citrom sárga ugyan, de nem fanyar. A Deep Beep Records elérkezett a hatodik, novemberi kiadványához, melynek borítója az évszakhoz illő hangulatot meghazudtolva ragyog át a szürke novemberi ködön. Rhadow zenei világához azonban keresve sem találhattak volna jobban passzoló árnyalatot.
 • all inn black 005 – Phrasis Veteris: Valahia Ep

  Hallótávolságban a legújabb erős fekete: megjelent az All Inn Black 005, vagyis a Phrasis Veteris duó Valahia Ep-je. A két fiatal román fickó 5 éve találkozott először, négy év ismeretség után tavaly megalakították a már említett Phrasis Veterist. Zenéjük csupa játék és ötlet, melyben a dzsessztől a klasszikus zenén át a house, a minimal és a break elemeket elegyítik. Ha azt mondjuk, többek között Rick Wade, Pete Moss, Jay Tripwire, Raresh, Rhadoo is hatott rájuk, talán közelebb visz a megoldáshoz, de nem annyira, mintha meghallgatjuk a munkáikat.
 • Chriss Ronson – Renaissance kiadvány és Berkley EP megjelenés

  A Cre8tion Records 2010-es indulása óta bő egy év telt el és ez idő alatt megannyi, nemzetközi színtéren jól ismert név fordult meg a Chriss Ronson vezette kiadó berkein belül.
 • Deep Beep Records 005: BNZO – What’s The Use EP

  Újabb bomba szaggatja a táncparketteket a Deep Beep Records legújabb, immár ötödik kiadványa jóvoltából. A 19 esztendős BNZO az Egyesült Államokban él, és valósággal ontja magából a slágereket. Az úriember neve - zsenge kora ellenére – már most olyan kiadók katalógusában virít exkluzív művészként, mint Steve Lawler VIVA Music-ja vagy a Trapez Records. A Deep Beep Recordsnál megjelenő új zenéjében is hozta a legjobb formáját: a What’s The Use hamisítatlan house ritmusai kimondottan táncparkett-orientálttá teszik a trekket.
 • Csak a címe nem százas Zack Marullo 99 EP-jének

  Akár a szüreti szőlődöngöléshez is kiváló EP-vel tér vissza Zack Marullo a Soundtribe Rekordshoz. A 99 EP-nek csak a címe nem százas, a zenék mindegyike maradéktalanul jól sikerült.
 • Deep Beep Records 004: Mikalogic – Bad Max EP

  A hazai paletta egyik legigazabb gyöngyszeme, a Deep Beep Records új kiadvánnyal rukkolt elő szeptember első napján. A sorrendben immár negyedik EP főszereplője a portugál Mikalogic. A mesteri zenekreátor nem véletlenül tűnt fel a Deep Beep tulajdonosainak: zenéit olyan kiadóknál gondozzák, mint Steve Lawler híres ViVa Musicja, vagy a másik patinás label, a CR2, mely szinte folyamatosan licenszeli a latin géniusz munkáit. Ezek után érthető, hogy sajátos hangzásvilága nyomban szembe- (helyesebben fülbe-) tűnik a minőségre éhes stílusfanoknak.
 • Collective Machine - Maracuja

  Amióta Ron Costa, a Potobolo Records feje felfigyelt az ifjú magyar producerre, szinte nem telik el úgy hónap, hogy ne hallanánk egy-egy újabb elképesztően jó hírt Collective Machine-ről. Emberünk szinte szó szerint ontja magából a jobbnál jobb zenéket, melyek természetesen a Potobolón jönnek ki szép sorban. A Hector Couto-nak készített remixe például a label legsikeresebb nyári zenéi közé verekedte fel magád a ranglétrán, ami azért sem kis dolog, mert olyan nevek is szerepelnek a top 10-es listán, mint Supernova, Matthew Dekay, El Mundo, Satori, Loko, Leland McWilliams vagy éppen maga a label boss, Ron Costa.
 • Diwex – The Juice EP (Drops Rec.)

  Július végén került az online lemezpiacra Diwex 9 trekkes The Juice EP-je, mely nevéhez méltó felfrissülést jelent hűs minimálos hangzásával a fülledt nyári éjszakák időszakában… Az EP azóta elképesztő karriert futott be, visszajelzések tömkelegével támasztva alá a fiatal magyar DJ/producer létjogosultságát a szakma minőségi szegmensében.
 • DeepBeep Records 003: Dirty Culture - Too Much Conversation EP

  A nyár egyik legkellemesebb meglepetése volt a Deep Beep Records indulása és első megjelenése… A fiatal kiadó immár a harmadik kiadványának megjelenésél tart.
 • Bombasiker lett SMOKE SYKES új zenéje a Monique Musique-nál

  Egyre több honfitársunkra lehetünk büszkék manapság, ami bizonyítja: a magyar producerek bőven vannak olyan tehetségesek, mint a külföldi kollégáik. A legújabb ilyen örömhír Smoke Sykes-ról szól, aki a Monique Musique-nál tette le névjegyét. A kiadót a mérvadónak számító nemzetközi elektronikus zenei magazin, a Residentadvisor.net a világ 9. legjobb kiadójának nevezte a közelmúltban. A label katalógusát böngészve olyan nevekre bukkanhatunk többek között, mint például Carlo Lio, Ramon Tapia, Hermanez, Martin Eyerer vagy éppen Horatio.
 • Domyan - Balaton

  Megjelent az Oversized Records 20. kiadványa, Domyantól a Balaton EP! A szakmai berkekben nagy megbecsülésnek örvendő magyar kiadó ezzel egy igen szépen felfelé ívelő pályafutást koronázott meg, hiszen az EP-n valóságos kis belföldi elitkommandót vonultat fel, az élen az eredeti alkotóval, Domyannal.

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó