Pulzar


Kövess minket!

Lemezajánló

HEROES OF HOUSE' (VOL. 1)

HEROES OF HOUSE' (VOL. 1)

A díjnyertes brit house producer Josh Butler bejelentette, hogy útjára indítja ORIGINS RCRDS elnevezésű kiadóját. A kiadó egy 3 részes 'Heroes of House' szériával debütál, melynek során Josh két jelentős, a house szcénában elismert személlyel dolgozik majd együtt, akik őt is inspirálták és hatással voltak a house zene történelmére.

Az egyikük nem más, mint a house atyja, Marshall Jefferson, kinek az 1986-ban megjelent 'Move Your Body’ című trackje house himnusszá vált. A két generációs kor különbség ellenére kíválóan sikerült az együttműködés, és megalkották a kiadó legelső trackjét, az ‘In Time’-ot, melyet a melodikus zongora és szaxofon hangok jellemeznek.

A másik kollaboráns személy pedig a tech-house fenomén Santé, akinek a stílusa igazi lendületet és pörgést adott munkásságukhoz.

A Heroes of House első részébe itt hallgathattok bele:

https://soundcloud.com/joshbutler/sets/origins-rcrds-heroes-of-house

Zenei stílusok

  • House

    A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2018 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó