Pulzar

Mick

Mick ( Zala Mikós ) 1979-ben született Budapesten. 1995-ben ismerkedett meg az elektronikus zenével és ekkor járt először ilyen partyn is, ami nem meglepő módon teljesen lenyűgözte és magával ragadta.

Ez természetesen oda vezetett, hogy lázasan gyűjteni kezdte a fekete korongokat, ami mára egy igen szép gyűjteménnyé gyarapodott. Később persze a pult másik oldalán is ki szerette volna magát próbálni, ezért 98-ban megvette első lemezjátszóit, és belevetette magát a lemezlovasság technikai világába. Rengeteget gyakorolt, hogy mixtechnikája kifinomulttá váljon, ami ma nagy segítségére van a problémás hangrendszerek esetében. Ezután különböző baráti összejöveteleken zenélt, melyeken megízlelhette, hogy milyen különleges érzés közönségnek játszani. Ezután a kitartás meghozta a gyümölcsét: 2002-ben megkapta első komoly lehetőségét, amikor a tiszakécskei Club New Nightban léphetett fel. Ez szintén hatalmas tapasztalat volt számára, hiszen egy több mint ezer ember befogadására alkalmas klubban mutathatta meg tudását. Később a legrangosabb klubesteken zenélt, ilyenek voltak a Debut, az Ablak-a-Dubra, a Hyperspace, vagy az Easy beats. Fellépései mind szakmai, mind közönség berkekben rendkívül jó visszhangot váltottak ki. Ezeken a partykon ráadásul olyan hazai és külföldi előadókkal játszhatott együtt mint Chriss, Naga, Beta, illetve James Holden, Dave Seaman, Dean Coleman.

Közben egy másik zenei út is megnyílt előtte: lehetőséget kapott, hogy az Underground Records lemezboltban dolgozzon. Ez nagyszerű lehetőség volt arra, hogy zenei látókörét szélesítse, tudását pedig gyarapítsa. Itt ugyanis a zenei stílusok teljes spektrumával megismerkedhetett, hiszen hetente több száz bakeltújdonság fordult meg a keze alatt. Ezen kívül a lemezbolt által a szakma számos képviselőjével megismerkedett, ami szintén nagy segítségére lett a későbbiekben (arról nem is beszélve, hogy egyik-másik lemezbolti ismerettségnek barátság lett a végeredménye).

Zenei stílusa az előbb említett hatások miatt igen eklektikus: deep house, tech-house, techno – szinte bármilyen stílusú zenét lejátszik, ha az adott zene hangulata megfogja, vagy ha abban a pillanatban a tánctér azt kívánja.

Mick szakmai ambíciói közé tartozik, hogy a jövőben minél színvonalasabb rendezvényeken játszhasson, és így zenei stílusát minél több emberrel tudja megszerettetni. Ezért nagyon fontos állomás pályafutásában, hogy 2007-től a Hairy csapatát erősítheti, s részt vehet abban a vállalkozásban, melynek célja, hogy valami igazán különlegeset és egyedit nyújtson az igényes táncenét kedvelők számára. Ráadásul így estéről estére együtt játszhat azokkal a lemezlovasokkal, akikkel legjobban szeret egy pultban dolgozni: Nagával, Betával és Andréval.

Archív partyajánlók

Kapcsolódó cikkek

 • Látványos videó Daniel Savio-tól!

  Minden, ami Daniel Savio - Monkey Pee Monkey Poo című anyagával kapcsolatos, az fura.
 • Minilogue (Live/DJ) helyszínváltozás!!!

  Hairy közlemény: "Hittünk, bíztunk és tettünk is azért, hogy az év utolsó Hairy buliját Budapest legújabb klubjának falai között éljük meg VELETEK. Az idő azonban csak nem akart megállni, sőt egyre jobban sie-tett. Ellenünk dolgozott. Félkész vagy (el)kész? Merült fel a kérdés, ami mára választ is talált magának. Pici türelmet kérünk még, higyjétek el megéri. A legújabb Minilogue live természetesen nálunk fog debütálni, csupán a hely változtat színt. A december 29-i rendezvény, a Corinthia Grand Hotel Royal ***** Royal Clubjában kerül meg-rendezésre. A maximális audio élmény érdekében mindkét teremben a francia L'ACOUSTICS - napjaink egyik, ha nem a legjobb - hangrendszere teljesít majd szolgálatot, a vizuális hatá-sokról pedig a Monkey Presso gondoskodik."

Biográfiák

 • Rizkid

 • Beta

  Beta (Csillag Béla) ’75 októberében látta meg a napvilágot, majd a zene egész gyerekkorát végig kísérte, ugyanis édesapja nagy bakelitgyűjtő hírében állt. A ’92-es DMC Hungary bajnokságon látottak, hallottak hatására ’93 januárjában két barátjával (Cuki és Nuon) megalapították a MCG Studiot.
 • Booka Shade

  A Booka Shade egy német electrohouse-duó. Walter Merziger és Arno Kammermeier alapította, akiket a frankfurti elektronikus zene színterének tapasztalt lemezlovasaiként szoktak jellemezni.
 • Naga

  Polgári nevén Fejér Balázs. A nyolcvanas évek végén került szorosabb kapcsolatba a zenével, Iván Lendül nevű zenekarával a Nap-Nap fesztiválon mutatkozott be. Egyik alapítója volt a Tilos Rádiónak, és a Törökfürdő magazin techno oldalait szerkesztette.
 • Denis Karimani

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó