Pulzar

Elektro-pop

Archív partyajánlók

 • [2011-07-22] Beatpatrol fesztivál 2011
  @ VAZ St. Pölten

  Két év után a Beatpatrol Festival - Raiffeisenclub támogatásával egy biztos pont Európa feszivál kínálatában. A tavalyi évben több mint 27 000 vendég dacolt a folyamatos esővel és bulizott az elektronikus zenei szcéna nagyjaival, olyan nevekkel mint Tiesto, Benny Benassi, Crookers, Bloody Beatroots és még sokan mások.
 • [2011-04-23] Panic in Britain
  @ Szikra Cool Tour House, Budapest

  Április 23-án, a Szikrában kezdetét veszi a Panic in Britain partysorozat, amelynek első állomása a God Save the R’n’R Queen nevet viseli. A sorozat a brit pop- és filmkultúra legfontosabb fejezeteire épül, így megidézi a Guy Ritchie filmek világát épp úgy, mint a Smiths melankóliáját, vagy az Oasis keresetlen stílusát, mindezt bármilyen finomkodás nélkül.
 • [2011-04-08] Does It Offend You, Yeah?
  @ Dürer kert, Budapest

  Helyszínválltozás: a buli új helyszíne a Dürer Kert! Tovább folytatódik a tavaszi szezon legnagyobb dobása, a divat világa után a zenében is minőségi, nagyvárosi értékeket szállító Stylewalker csapat Massive névre keresztelt rendezvénysorozata. Ezúttal az elmúlt pár év egyik legfelkapottabb elektro-rock energiabombáját hozza el Budapestre.
 • [2011-03-18] Skalar presents StylewalkerMassive
  @ Corvintető, Budapest

  Végre nálunk is fellép március 18-án a CHEW LiPS, az elmúlt időszak egyik legfrissebb, legütősebb elektro-pop formációja. És hogy mi a titka a csapatnak? A fülbemászó, mégsem túlságosan kommersz zenei megoldások, a táncra invitáló ütemek és a hangszerek és zenei minták izgalmas elegye csak egy dolog.  A CHEW LiPS aduásza minden bizonnyal Tigs, akinek nemcsak jellegzetes hangja van, de kimondottan karizmatikus jelenség is, az a típus, aki egyből a színpadra vonzza a tekinteteket.
 • [2011-03-13] TMX presents: Alex Metric
  @ Corvintető, Budapest

  Az electro sokat változott az utóbbi években, divatirányzatként végérvényesen benyomult a mainstreambe, ami a minőség rovására is ment. Szerencsére azért akadnak még olyan producerek, akik amellett, hogy haladnak a trendekkel, továbbra is fontosnak tartják a zeneiséget és hatásvadászat helyett valóban értékelhető trekkeket gyártanak.
 • [2006-07-08] Midnight Star Open air
  @ ecseri horgásztó

Kapcsolódó cikkek

 • Underwater Pacha Ibiza - Summer

  Darren Emerson kiadója az Underwater saját klubestel jelntkezik a 2003 év nyarán Ibizán a Pacha-ban. A bulisorozat Június 17.-én indul útjára és Szeptember 23.-ig fut rendszeresen minden kedden. Olyan nevekt lát vendégül mint Fat Boy Slim, Wally Lopez, X-Press 2, vagy Groove Armada.

Művészek

 • Chew Lips

  Hogy mi a titka a csapatnak? A fülbemászó, mégsem túlságosan kommersz zenei megoldások, a táncra invitáló ütemek és a hangszerek és zenei minták izgalmas elegye csak egy dolog.  A CHEW LiPS aduásza minden bizonnyal Tigs, akinek nemcsak jellegzetes hangja van, de kimondottan karizmatikus jelenség is, az a típus, aki egyből a színpadra vonzza a tekinteteket.
 • Does It Offend You Yeah?

 • Alex Metric

  A 80-as évek popzenéjén nevelkedett Alex Metric ezen producerek közé tartozik, feltűnése óta folyamatosan szállítja nekünk a jobbnál jobb számokat. 2007-ben talált rá jelenlegi stílusára, melyben a 80-as évek szinti-pop és filter disco stílusjegyei keverednek big beat és indie rock elemekkel. Adam Freeland idejében felismerve Alex egyedi hangzásvilágát le is szerződtette őt saját kiadójához, ami jó ötletnek bizonyult, hiszen 'In Your Machine' EP-je toplistás lett az eladási listákon.
 • Arnou

  Arnou nevét a 90-es évek végén hallhattuk, pontosabban láthattuk először a Check magazin hasábjain, ahol is, mint újságíró tevékenykedett.
 • Mauro Picotto

  Mauro Picotto egy kis olasz faluban született Torinó mellett. Gyerekkorától zenekészítéssel szeretett volna foglalkozni, de tudta, hogy előbb dj-vé kell válnia, hogy lássa, mit akarnak hallani az emberek.

Zenei stílusok

Ajánlott rádiók

© 2001–2023 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó