Pulzar

Művész

Arnou

Arnou

Arnou nevét a 90-es évek végén hallhattuk, pontosabban láthattuk először a Check magazin hasábjain, ahol is, mint újságíró tevékenykedett.

Hazai és külföldi interjúi mellett nagyszámban írt lemezkritikái voltak hangsúlyosak ezen tevékenysége során. A lemezek széles repertoárjának köszönhetően, valamint az ezt megelőző magyarországi housekultúra kibontakozásának figyelemmel kísérése révén igen-igen széles skálán mozog a house berkein belül. Szettjeibben hangsúlyosak a deep, tech, twisted tribal hangzások, csakúgy mint a jazzy és soulful témák, vagy éppen a vegytiszta chicagoi vonal.
A már megszokott házibuli rendezvények és iskolarádiók után 2001-ben már találkozhatunk vele kisebb nagyobb klubokban, partykon, rádióban mint például Club Miami-Pásztó, Club Prince-Mende, Fresh'n'Drum Party, Másik Rádió - Pulzár..., csakúgy mint kisebb lounge helyszíneken (Sound Café, Hisztéria Kávézó...)
A közeljövőben - mint újdonsült zenei producer - több megjelenés is várható tőle különböző kiadók égiszei alatt, DJ Arnou, Looping Star és a The Mythos projektek formájában.

Archív partyajánlók

Zenei stílusok

  • House

    A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó