Pulzar

Partyajánló

Deep Café Party @ Symbol

Fellépők
Dátum 2019-01-12
Helyszín Symbol
Stílus Deep-House
Deep Café PartySok újdonságot, változást hoz a DEEP CAFÉ PARTYk háza táján is az idei év, új otthonba költözünk, a Symbol Budapestbe! Tartsatok velünk január 12.én, szombaton az első nagy durranásra, lakjuk be együtt a bécsi úti klubot!Symbol
Az esemény résztvevői:
Ezen a bulin nem volt egy Pulzaros sem :(

Deep Café Party @ Symbol

Sok újdonságot, változást hoz a DEEP CAFÉ PARTYk háza táján is az idei év, új otthonba költözünk, a Symbol Budapestbe!
Tartsatok velünk január 12.én, szombaton az első nagy durranásra, lakjuk be együtt a bécsi úti klubot!

Kényelmes, gyors bejutás, tágas terek, több és nagyobb foglalható asztal, stílus, elegancia....ezen szempontok figyelembe vételével döntöttünk a Symbol mellett, bízunk benne, Ti is szeretni fogjátok, ahogy mi!
A hangulatfelelősök Nigel Stately mellett Julian Kid és TIGRAN (Official), a többi rajtatok múlik:)

JEGYEK

RISTRETTO (elővételes): 3000 Ft
ESPRESSO (helyszínen): 4000 Ft
MELANGE TERASZ ( kiemelt rész, külön bárpult): 8000 Ft
CAPUCCINO+MELANGE TERASZ (kiemelt rész, külön bárpult, mosdó, dohányzó helyiség): 10.000 Ft

www.facebook.com/events/524104158068680/

Helyszín

 • Symbol

  Bécsi út 56. Budapest, Hungary 1036

Régebbi partyk ezen a helyszínen

 • [2019-05-11] Deep Café - Season Closing Party
  @ Symbol

  Egy szempillantás alatt elérkeztünk a szezonzáró DEEP CAFÉ PARTYhoz, várunk május 11.én, Szombaton a Symbol Budapest falai közé!
 • [2019-05-04] White Angel - Return to Paradise
  @ Symbol

  Május 4-én a régi-új érzések és emlékek visszatérnek a Symbolba a 2018/19-es szezon legkomolyabb záróünnepségén! Ismét brutális hanggal, örök élményekkel készülünk!
 • [2019-04-27] Disco’s Hit Legends
   

  DISCO’S HIT LEGENDS koronázatlan triumvirátusa ÁPRILIS 27-ÉN berobbantja a budapesti éjszakát az elmúlt 13 év legnagyobb club himnuszaival!
 • [2019-02-09] DEEP CAFÉ 6th Birthday Party
   

  FEBRUÁR 9-ÉN, SZOMBATON FARSANGOLJUNK EGYÜTT, LET'S CARNIVAL! ÜNNEPLÉSRE IS VAN OKUNK, HISZEN (MOST KAPASZKODJATOK) 6. SZÜLETÉSNAPJÁT ÜNNEPLI A DEEP CAFÉ PARTY SOROZAT!
 • [2018-01-27] Music Killers Battle Of The DJs
  @ Symbol

  Michael Jackson idén lenne 60 éves, ez adja az apropóját a Music Fm következő Killers Partyjának, melynek sztárvendége Németország egyik legtehetségesebb Deep House Dj-je, Deep Lison, aki exkluzív Michael Jackson estet ad január 27-én a Symbolban.
 • [2017-11-17] DRK CFFE PARTY
  @ Symbol

  Hölgyek és urak engedjétek meg, hogy bemutassuk Budapest legújabb Deep House, Nu Disco, Future House formációját, melynek oszlopos tagjai havonta egyszer elhozzák nektek a kedvenc talpalávalót!
 • [2017-10-28] Music Killers Halloween Party
  @ Symbol

  Coco Chanel azt mondta: "Mindegy hogy érzed magad.Kelj fel, öltözz fel... és jelenj meg!"
 • [2017-01-28] Flyerz Classic
  @ Symbol

  A Flyerz nevével a budapesti partikultúra egy olyan korszaka fűződik össze, melyet mindenki csak Az Aranykorként emleget. Legendás klubok, máig népszerű lemezlovasok, és megannyi emlék, ami zenékhez, helyszínekhez, emberekhez kötődik. A White Angel, a Studio, a Bed Beach, a Home mind olyan klubok voltak, melyekhez fogható azóta is csak vágyálmainkban létezik, olyan partisorozatokkal, melyeket azóta is visszasírunk - 100 Pezsgő Éjszakája, 69 Party, Diszkószínház, vagy olyan világhírű DJ-k fellépései, melyeknek belépőjegyét a mai napig fiókunkban őrizzük.
 • [2015-11-21] NIGHTLIFE 1. BIRTHDAY PARTY
  @ Symbol

  ◙ NIGHTLIFE 1. BIRTHDAY PARTY @ SYMBOL ◙
 • [2014-11-08] In IBIZA We TRUST
  @ Symbol, Budapest

  Különleges zenék vájtfülű arcoknak, egyenesen a fehér szigetről!
 • [2014-04-25] DANCE TV pres. Spring Party
   

  Tavasszal a természet elkezd újjáéledni. A fák rügyeznek, egyre több virág nyílik a kertekben, szép "ruhába öltözik" a táj...
 • [2014-01-18] Lissat & Voltaxx @ Symbol
  @ Symbol

  Jens Lissat és Marco Wolters 2006 óta dolgozik együtt, a duó "Lissat & Voltaxx" néven az elmúlt években a house és techhouse stílus legnevesebb képviselői közé emelkedett.
 • [2013-12-28] Compact Disco - The Storm (turnézáró koncert)
   

  December 28-án a Symbolban zárja nagy sikerű őszi turnéját a Compact Disco. A “The Storm” című új lemezt bemutató sorozat minden állomása fergetegesre sikerült. Nem kétséges, hogy Magyarország egyik legnépszerűbb elektronikus formációja a Live Music Club színpadán is hatalmas bulit csap majd. Figyelem! Vihar közeleg…
 • [2013-12-07] GIRL POWER
  @ Symbol

  December 7-én SARAH MAIN, aki David Guetta USHUAIA-s "F**K ME I'M FAMOUS" bulijának, illetve Ibiza legendás klubjának, a "Pacha"-nak állandó rezidens DJ-je, Julia Carpenter-rel közösen varázsol igazi ibizai hangulatot Budapest legszínvonalasabb szórakozóhelyére, a Symbol Budapest-be.
 • [2013-11-30] Ibiza meets Budapest
  @ Symbol

  Magyarországon először a Symbol Gardenjében teszi tiszteletét az Ushuaïa rezidens dj-je Raul Rodriguez! Az ibizai Ushuaïa az elmúlt 3 évben a világ legjobb beach clubja lett a nemzetközi szavazásokon. Belkerült a party-sziget top klubjai közé, és minden nap más és más világsztár dj-k lépnek fel egyedi, mással össze nem téveszthető színpadán, úgy mint David Guetta, Avici, Axwell, Ingrosso, Sasha, Calvin Harris, vagy épp Luciano.

© 2001–2019 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó