Pulzar

Partyajánló

Flyerz Classic @ Symbol

Fellépők
Dátum 2017. január 28.
Helyszín Symbol
Stílus House, Dance
Flyerz ClassicA Flyerz nevével a budapesti partikultúra egy olyan korszaka fűződik össze, melyet mindenki csak Az Aranykorként emleget. Legendás klubok, máig népszerű lemezlovasok, és megannyi emlék, ami zenékhez, helyszínekhez, emberekhez kötődik. A White Angel, a Studio, a Bed Beach, a Home mind olyan klubok voltak, melyekhez fogható azóta is csak vágyálmainkban létezik, olyan partisorozatokkal, melyeket azóta is visszasírunk - 100 Pezsgő Éjszakája, 69 Party, Diszkószínház, vagy olyan világhírű DJ-k fellépései, melyeknek belépőjegyét a mai napig fiókunkban őrizzük.Symbol

Flyerz Classic @ Symbol

A Flyerz nevével a budapesti partikultúra egy olyan korszaka fűződik össze, melyet mindenki csak Az Aranykorként emleget. Legendás klubok, máig népszerű lemezlovasok, és megannyi emlék, ami zenékhez, helyszínekhez, emberekhez kötődik. A White Angel, a Studio, a Bed Beach, a Home mind olyan klubok voltak, melyekhez fogható azóta is csak vágyálmainkban létezik, olyan partisorozatokkal, melyeket azóta is visszasírunk - 100 Pezsgő Éjszakája, 69 Party, Diszkószínház, vagy olyan világhírű DJ-k fellépései, melyeknek belépőjegyét a mai napig fiókunkban őrizzük.

Legyen újra egy ilyen este! Találkozzunk az akkor megismert barátokkal, bulizzunk a korszak legjobb zenéire, ugráljunk együtt az akkor népszerűvé vált DJ-kel, akiknek legszebb partiélményeinket köszönhetjük! Vésd be a naptárba január 28-át, mert ezen a napon, egy estére feltámad egy évtized, mely megváltoztatta életünket.

Dj-k:

★Dj Free

★Antonyo

★Bárány Attila

►Belépő:

Elővételben: 1500 Ft

A helyszínen: éjfélig 2000 Ft, utána 2500 Ft

VIP elővételben: 3000 Ft

A helyszínen: 5000 Ft

Elővételes jegyvásárlás: https://www.jegy.hu/program/flyerz-classic-0128-symbol-76828

Az elővételes jegyeket személyesen a jegy.hu országos hálózatában lehet megvásárolni: https://www.jegy.hu/jegyirodak

Korhatár: 18+

facebook.com/​events/​537833433076652

Helyszín

  • Symbol

    Bécsi út 56. Budapest, Hungary 1036

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó