Pulzar


Kövess minket!

Partyajánló

DRK CFFE PARTY @ Symbol

Fellépők
Dátum 2017-11-17
Helyszín Symbol
Stílus Deep-House, House, NuDisco
DRK CFFE PARTYHölgyek és urak engedjétek meg, hogy bemutassuk Budapest legújabb Deep House, Nu Disco, Future House formációját, melynek oszlopos tagjai havonta egyszer elhozzák nektek a kedvenc talpalávalót!Symbol
Az esemény résztvevői:
Ezen a bulin nem volt egy Pulzaros sem :(

DRK CFFE PARTY @ Symbol

Hölgyek és urak engedjétek meg, hogy bemutassuk Budapest legújabb Deep House, Nu Disco, Future House formációját, melynek oszlopos tagjai havonta egyszer elhozzák nektek a kedvenc talpalávalót!

A következő állomásnak Budapest egyik legkülönlegesebb szórakozóhelye, a Symbol ad otthont november 17-én. Az est fellépőjét Bárány Attilát, aki nélkülözhetetlen alakja a hazai szórakozóhelyek zenei életének, talán senkinek nem kell már bemutatni. Ezúttal viszont egy igazi különlegességben lesz részetek, ugyanis tőle nem megszokott stílusban játszik majd ezen a fergeteges estén. Előjáróban annyit elárulhatunk, hogy egy belevaló meglepetés szettel készül nektek, hatalmasat merítve az igényes Deep House / Deep Tech vonal végtelen kútjából, hogy fülünket és lelkünket egyarént kényeztesse!

Ezzel a rendhagyó estével kezdetét veszi egy olyan egyedülálló partysorozat Magyarországon, melyre oly sokan vártatok. Az exkluzív és igényes környezet mellett, főszerepben a legforróbb, legszexibb deep zenék töltik be a teret az éjszaka folyamán. Háttértáncosokkal, színházi elemekkel fokozzuk az élményt, amit Te is első sorból élsz majd át!

Ha kíváncsiak vagytok a minőségi szórakozás következő lépcsőfokára, akkor gyertek a Symbolba november 17-én!!!

"Trendi, igényes party RÁD szabva!"

A hangulatfelelősök:

Bárány Attila

Haida

Taylor

Goyah

Toto

Makszim

Pure Mr. G

Normal belépő: 2000 HUF

V.I.P: 5000 HUF

www.facebook.com/events/118300085519998/

Helyszín

 • Symbol

  Bécsi út 56. Budapest, Hungary 1036

Régebbi partyk ezen a helyszínen

 • [2018-01-27] Music Killers Battle Of The DJs
  @ Symbol

  Michael Jackson idén lenne 60 éves, ez adja az apropóját a Music Fm következő Killers Partyjának, melynek sztárvendége Németország egyik legtehetségesebb Deep House Dj-je, Deep Lison, aki exkluzív Michael Jackson estet ad január 27-én a Symbolban.
 • [2017-10-28] Music Killers Halloween Party
  @ Symbol

  Coco Chanel azt mondta: "Mindegy hogy érzed magad.Kelj fel, öltözz fel... és jelenj meg!"
 • [2017-01-28] Flyerz Classic
  @ Symbol

  A Flyerz nevével a budapesti partikultúra egy olyan korszaka fűződik össze, melyet mindenki csak Az Aranykorként emleget. Legendás klubok, máig népszerű lemezlovasok, és megannyi emlék, ami zenékhez, helyszínekhez, emberekhez kötődik. A White Angel, a Studio, a Bed Beach, a Home mind olyan klubok voltak, melyekhez fogható azóta is csak vágyálmainkban létezik, olyan partisorozatokkal, melyeket azóta is visszasírunk - 100 Pezsgő Éjszakája, 69 Party, Diszkószínház, vagy olyan világhírű DJ-k fellépései, melyeknek belépőjegyét a mai napig fiókunkban őrizzük.
 • [2015-11-21] NIGHTLIFE 1. BIRTHDAY PARTY
  @ Symbol

  ◙ NIGHTLIFE 1. BIRTHDAY PARTY @ SYMBOL ◙
 • [2014-11-08] In IBIZA We TRUST
  @ Symbol, Budapest

  Különleges zenék vájtfülű arcoknak, egyenesen a fehér szigetről!
 • [2014-04-25] DANCE TV pres. Spring Party
   

  Tavasszal a természet elkezd újjáéledni. A fák rügyeznek, egyre több virág nyílik a kertekben, szép "ruhába öltözik" a táj...
 • [2014-01-18] Lissat & Voltaxx @ Symbol
  @ Symbol

  Jens Lissat és Marco Wolters 2006 óta dolgozik együtt, a duó "Lissat & Voltaxx" néven az elmúlt években a house és techhouse stílus legnevesebb képviselői közé emelkedett.
 • [2013-12-28] Compact Disco - The Storm (turnézáró koncert)
   

  December 28-án a Symbolban zárja nagy sikerű őszi turnéját a Compact Disco. A “The Storm” című új lemezt bemutató sorozat minden állomása fergetegesre sikerült. Nem kétséges, hogy Magyarország egyik legnépszerűbb elektronikus formációja a Live Music Club színpadán is hatalmas bulit csap majd. Figyelem! Vihar közeleg…
 • [2013-12-07] GIRL POWER
  @ Symbol

  December 7-én SARAH MAIN, aki David Guetta USHUAIA-s "F**K ME I'M FAMOUS" bulijának, illetve Ibiza legendás klubjának, a "Pacha"-nak állandó rezidens DJ-je, Julia Carpenter-rel közösen varázsol igazi ibizai hangulatot Budapest legszínvonalasabb szórakozóhelyére, a Symbol Budapest-be.
 • [2013-11-30] Ibiza meets Budapest
  @ Symbol

  Magyarországon először a Symbol Gardenjében teszi tiszteletét az Ushuaïa rezidens dj-je Raul Rodriguez! Az ibizai Ushuaïa az elmúlt 3 évben a világ legjobb beach clubja lett a nemzetközi szavazásokon. Belkerült a party-sziget top klubjai közé, és minden nap más és más világsztár dj-k lépnek fel egyedi, mással össze nem téveszthető színpadán, úgy mint David Guetta, Avici, Axwell, Ingrosso, Sasha, Calvin Harris, vagy épp Luciano.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2018 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó