Pulzar

Művész

Antonyo

Antonyo

Az első klub, ahol házigazda szerepet töltött be, a Bahnhof Music Club volt 1998-ban. Három éven keresztül volt ott rezidens.
Közben kis klubokban játszott, mint például: Süss fel nap, Fat Mo’s, Club Seven.

2001-ben a Sakáltanya nevű Budapesti klubnak lett a házigazdája. Ezen a nyáron dolgozott Siófokon a Beach Party Cafe-ban.
2001 telét a Közgáz Pince Klubban töltötte rezidensként.
2002 Nyarán a “Cafe del Rio házigazdája” címet érdemelhette ki és ezek után 3 éven, keresztül pörgette ott a lemezeket. Közben számos Budapesti szórakozóhelyen dolgozott, mint például a Dokk, az Events Hall és egyre több rendezvényre is felkérést kapott.
2003-tól készít mixeket rádiók esti műsoraiban, így például a Roxy Rádióban is.
A téli időszakot a Közgáz házigazdájaként töltötte. E közben vendég dj.-ként a Dokk-ban és a Dokk Cafe-ban is dolgozott, valamint külföldi klubokban is.

Az első mix lemeze 2004–ben jelent meg. Ezen a nyáron, a Cafe del Rio-ban zenélt, és ennek a nyárnak a hangulata hallható a kezem alól, azon a lemezen, amit a CLS Records jelentetett meg Cafe del Rio “Sumer 2004” címen.
2004 őszén megnyitotta kapuit egy új klub Budapesten Blondy néven, ahol együtt dolgoztott Ötvös Lászlóval, és DJ Flash-el.
2004 telén a Rádió Deejay lemezlovasa lett, Ötvös László mellett.
2005 nyarát ismét a Rióban töltöttem, de ősszel felkérték más Budapesti klubokból is, mint a Dokk és a Bed. Jelenleg is ebben a két klubban pörgeti a lemezeit Bárány Attilával, DJ Jovánnal, Lauer Krisztiánnal és DJ Taylorral.
Jelenleg a Rádió 1-en szerdánként vezeti a Discos’ hit című műsort 8-tól éjfélig Báránnyal.
 

Aktuális partyajánlók

 • [2020-02-29] 2Gether Bárány Attila // Antonyo
   

  Emlékeztek még azokra az időkre, amikor az emberek minden hétvégén tudtak igazán jó klubzenékre bulizni? Amikor nem eseményekre jártunk, hanem minden héten ugyanazokra a helyekre és pont azt kaptuk, amire vágytunk? Ma ha valaki megkérdezi tőlem:
 • [2020-03-07] DISCO Classics x Symbol
   

  Március hetedikén szombaton egy hatalmas nőnapi DISCO CLASSICS bulival folytatódik a 2020-as szezon, a hölgyeknek ezen az estén MAGIC MIKE SHOW-val kedveskedünk, akik pedig a feledhetetlen hangulatról jó sok disco és funky muzsikával gondoskodnak:

Archív partyajánlók

Ajánlott lemezek

Zenei stílusok

 • Dance

  A dance (az angol dance „tánc” szóból) a modern, többnyire elektronikus eszközökkel – szintetizátorokkal vagy számítógéppel – előállított tánczenei műfajok gyűjtőneve.
 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2020 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó