Pulzar

Panic in Britain flyer

Belépő
Elővételben 2011. április 22.-ig1 500 Ft
Helyszínen1 800 Ft

Partyajánló

Panic in Britain @ Szikra Cool Tour House, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Kollaps
Dátum 2011. április 23.
Helyszín Szikra Cool Tour House, Budapest, Teréz Körút 62.
Stílus Electronica, Indie, Elektro-pop
Panic in BritainÁprilis 23-án, a Szikrában kezdetét veszi a Panic in Britain partysorozat, amelynek első állomása a God Save the R’n’R Queen nevet viseli. A sorozat a brit pop- és filmkultúra legfontosabb fejezeteire épül, így megidézi a Guy Ritchie filmek világát épp úgy, mint a Smiths melankóliáját, vagy az Oasis keresetlen stílusát, mindezt bármilyen finomkodás nélkül.Szikra Cool Tour House, Budapest, Teréz Körút 62.

Panic in Britain @ Szikra Cool Tour House, Budapest

Április 23-án, a Szikrában kezdetét veszi a Panic in Britain partysorozat, amelynek első állomása a God Save the R’n’R Queen nevet viseli. A sorozat a brit pop- és filmkultúra legfontosabb fejezeteire épül, így megidézi a Guy Ritchie filmek világát épp úgy, mint a Smiths melankóliáját, vagy az Oasis keresetlen stílusát, mindezt bármilyen finomkodás nélkül.

A sorozat első állomásán egy hajnalig tartó londoni bolyongásra hívjuk a brit kultúra kedvelőit, akiket öt különböző helyre kalauzolunk el:
az éjszaka egy elsőre ijesztő helyen indul, a New Cross Inn Pubban, ahol fellép egy banda, amely nyers és markáns, sokszínű és izgalmas, akár egy külvárosi éjszaka, ők a Kollaps.

Aztán irány a belvárosi szórakozó negyed, azon belül is a Borderline Club, a Manette Street-en, és egy koncert, ahol kapunk bluest, funkyt, hiphopot, soult és elektrót, mindezt egy ösztönösen zseniális bandától, a Mary Popkids-től és nagyszerű vendégeitől.

Tizenegy óra tájban egy divatos klubban találjuk magunkat, ahol rendszerint a város legaktuálisabb és legjobb rock zenekarai játszanak. Ezen az estén a komor 80-as évek hangulata, a feszes, már-már diszkós alapokra építkező zene tör be a Roundhouse klubba, egy furcsa nevű banda, a Hangmás jóvoltából. Mikor Ian Curtis szellemét véljük felfedezni, nem is állunk messze a valóságtól, ez tényleg egy igazán maradandó koncertélmény, kevésbé maradandó sérülésekkel!

A Hangmás után le kell vezetni a felgyülemlett feszültséget! Erre a legjobb helyszín egy felkapott hely a város szívében, ami nem más, mint a Big Chill Bar, ahol aztán elragad minket az elektronika. A We Plants Are Happy Plants néven alkotó zenész egyre népszerűbb a város fiataljai körében, live actje közben minden energiánkra szükség lesz, hogy tudjuk tartani a lépést a táncoló fiatalok tömegével, de hát szombat este ez kötelező!

Aki igazán kemény, annak nem ért véget az este a Big Chillben! Irány egy házibuli a We Plants alatt megismert kedves lánnyal/fiúval, ahol a brit zenék legjavát nyomják a helyi arcok. Így kell méltó módon lezárni egy autentikus londoni estét: Dictator & Hussar - a két házigazda - a brit zenék legnagyobb ismerői a környéken!

A virtuális bolyongást, London utcáit, és klubjait a zenekarok mellett nagyszabású VJ produkció segítségével idézzük meg, a látványért micro.D felel!

Kapunyitás: 20:30
Helyszín: Szikra Cool Tour House, VI. ker, Teréz krt. 56. 

www.szikra.eu

Jegyár elővételben 1500 Ft, a helyszínen 1800 Ft

Fellépők:
Kollaps
Mary Popkids
Hangmás
We Plants Are Happy Plants
Dictator & Hussar

Web:
http://www.kollaps.hu

http://www.facebook.com/marypopkids
http://www.hangmas.hu
http://www.wpahp.com
http://www.facebook.com/dictator.hussar


Az esemény honlapja:

http://www.facebook.com/panicinbritain
http://www.panicinbritain.tumblr.com


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó