Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 200 Ft

Partyajánló

Lack Of Afro DJ, Naked lemezbemut​ató, Ez a Divat EP bemutató, Infragandh​i @ Szikra Cool Tour House, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Ez A Divat
Dátum 2011. május 6.
Helyszín Szikra Cool Tour House, Budapest, Teréz Körút 62.
Stílus Chill Out, DownTempo, Electronica, Funk,
Jazz, Nu Jazz
Lack Of Afro DJ, Naked lemezbemut​ató, Ez a Divat EP bemutató, Infragandh​iA kisgyerek kora óta számos hangszeren játszó Lack Of Afro néven ismert multitalentum Adam Gibbonsról bátran kijelenthetjük, hogy él és lélegzik benne a zene. Ezt nekünk is megmutatja május 6-án a Szikrában. Előtte a belgrádi Naked együttes lemezének bemutató koncertje lesz. A folytatásban a magyar elektronikus színtér egyik meghatározó formációja, az Ez a divat zenekar következik, aki új, eddig még nem hallott EP-jüket mutatják be ezen az estén, melyre a lemez fő remixerét, Lack Of Afro-t hívják meg. A bulit az Infragandhi, és egy szuper funkkparty zárja.Szikra Cool Tour House, Budapest, Teréz Körút 62.

Lack Of Afro DJ, Naked lemezbemut​ató, Ez a Divat EP bemutató, Infragandh​i @ Szikra Cool Tour House, Budapest

A kisgyerek kora óta számos hangszeren játszó Lack Of Afro néven ismert multitalentum Adam Gibbonsról bátran kijelenthetjük, hogy él és lélegzik benne a zene. Ezt nekünk is megmutatja május 6-án a Szikrában. Előtte a belgrádi Naked együttes lemezének bemutató koncertje lesz. A folytatásban a magyar elektronikus színtér egyik meghatározó formációja, az Ez a divat zenekar következik, aki új, eddig még nem hallott EP-jüket mutatják be ezen az estén, melyre a lemez fő remixerét, Lack Of Afro-t hívják meg. A bulit az Infragandhi, és egy szuper funkkparty zárja.

Line-up

  • Ez A Divat

Kapcsolódó cikkek

  • Sónar 2011

    Június 16-tól 18-ig ismét megrendezik Európa leghíresebb és talán a világ egyik legkiemelkedőb elektronikus zenei és kultúrális fesztiválját, a Sónar 2011 fesztivált Barcelonában.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó