Pulzar

MTV Szilveszter flyer

Belépő
Mindenkinek2 500 Ft
VIP10 000 Ft

Partyajánló

MTV Szilveszter @ Szikra Cool Tour House, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. december 31.
Helyszín Szikra Cool Tour House, Budapest, Teréz Körút 62.
Stílus Nu Rave, Indie, Electronica
MTV SzilveszterAz idei szilveszter kapcsán igazán nem panaszkodhat senki, aki az eurokompatibilis, független zenei színtér felé húz lélekben - ugyanis az MTV Hungary és a Time Out segítségével a szcéna legnagyobbjai dugták össze a fejüket egy közös buli érdekében, aminek eredményeképp szabályos minifesztiválnak ad otthont az újév örömére Budapest legmenőbb új komplexuma, a Szikra.Szikra Cool Tour House, Budapest, Teréz Körút 62.

MTV Szilveszter @ Szikra Cool Tour House, Budapest

Az idei szilveszter kapcsán igazán nem panaszkodhat senki, aki az eurokompatibilis, független zenei színtér felé húz lélekben - ugyanis az MTV Hungary és a Time Out segítségével a szcéna legnagyobbjai dugták össze a fejüket egy közös buli érdekében, aminek eredményeképp szabályos minifesztiválnak ad otthont az újév örömére Budapest legmenőbb új komplexuma, a Szikra.

 Az eseményt tovább kerekíti a tény, hogy a független zene minden generációja és legtöbb vonala képviselteti magát, így mindenki büszkén szummázhatja a 2010-es évet. A sorban elsőként rögtön a Carbovaris, aki az idén bukkant fel először nagyobb közönségek előtt, és ha épp nem szerénykedik, nyugodtan kijelentheti magáról, hogy friss színt hozott a néhol megfáradni is hajlamos fővárosi forgatagba. Az EZ Basic-kel kapcsolatban felsorolni is nehéz az idei sikereket, de a Hello Heavy című második lemezük elsöprő kritikai és közönségsikerét éppúgy nem felejtjük el, mint a gombamód szaporodó fesztiválfellépéseket és közönséget sem, ahol az előzenekari felkérést a Placebo által tetőpontnak is tekinthetjük. A Hangmás sem tétlenkedett - az egyik legmegbízhatóbban profi színvonalú tánczenei produkciót szállító srácok nem elég, hogy klipet forgattak, és egyik koncert után adták a másikat, máris gőzerővel dolgoznak a legújabb lemezükön. Ha pedig kreatív dömpingről van szó, a rangidős, de mégis konstans újítóként számontartott Neo sem panaszkodhat - egy új kislemez és formabontó videoklip után még egy EP-t is közkézre adtak, és aki ismeri őket, tudhatja, a kanyar mindig új meglepetést tartogat. És ezek csak a zenekarok - ünnepelni bizonyára mindenkinek van mit, és ezt a koncertek után két teremben reggelig dúló parti lehetővé is teszi a Tesco Disco és a Death Disco DJ-k, valamint Adam közreműködésével. A rendezvényre korlátozott számban fogyasztást és szeparált nézőteret biztosítő VIP jegy is váltható. Jegyelővétel országosan a Ticketportal hálózatában: http://www.ticketportal.hu/podujatie_search.asp?id=43986 

 

http:/​/​www.szikra.eu/​

http:/​/​www.facebook.com/​event.php?eid=160154900695256 

http:/​/​www.mtv.co.hu/​

http:/​/​est.hu/​


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó