Pulzar

NuDISCO KINGZ for Adults Only! flyer

Partyajánló

NuDISCO KINGZ for Adults Only! @ Szikra Cool Tour House, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. december 18.
Helyszín Szikra Cool Tour House, Budapest, Teréz Körút 62.
Stílus Minimal, Tech-house, House, Funk,
Disco, Nu Jazz, Jazzy House, House,
Jazz, Hip-hop, Funk, Electronica
NuDISCO KINGZ for Adults Only!A disco maga volt a forradalom. A disco a szabadság, az együttlét, a szeretet jelképe. A disco mocskos volt, spirituális, izgató és erőteljes. A disco titkos volt, underground és veszélyes. A disco felszabadított. Vele váltott párhuzamos vágányra a hetvenes évek zenekari disco zenéje, és ezek rögzített formája, amiket az ezidőben kialakuló parti-kultúrában DJ-k orsókról és korongokról pörgettek.Szikra Cool Tour House, Budapest, Teréz Körút 62.

NuDISCO KINGZ for Adults Only! @ Szikra Cool Tour House, Budapest

A disco maga volt a forradalom. A disco a szabadság, az együttlét, a szeretet jelképe. A disco mocskos volt, spirituális, izgató és erőteljes. A disco titkos volt, underground és veszélyes. A disco felszabadított. Vele váltott párhuzamos vágányra a hetvenes évek zenekari disco zenéje, és ezek rögzített formája, amiket az ezidőben kialakuló parti-kultúrában DJ-k orsókról és korongokról pörgettek.

 A New yorki underground disco kevésbé ismert oldala, és benne például a táncosból DJ-vé vált Francis Grasso, akiben elsőként tudatosult, hogy nem csak a lemezekről szóló zenék manipulálják a közönséget, hanem saját játéka is. A lakbér fizetés előtti napokban rendezett belépős lakbér-partik, házibulik komoly DJ-vel, mint például David Mancuso kizárólag meghívottaknak szóló The Loft partijai. Innen indult. 

Aztán a kiválasztottaknak szóló szórakozási forma elérte a felszínt, és a Studio 54 szerű átalakított disco-paloták csillogása mára az egész világon filmből is ismertté vált. Az amerikai zenekarok és DJ-k mellett Európában is elterjedt, a 80-as évekre elektronikus hangszerekkel előadott, majd kütyükkel előállított zene és életérzés a 21. században Nu Disco gyűjtőnéven éledt újra.

Discotheque Eclectico Futuro

A múlt századból fennmaradt, frissen átalakított, csillogó kultúrpalota, a Szikra szintjei (a továbbra is nyitható tetejű, páholyos nagyterem és a pszichedelikus lounge rész) ezentúl havonta egyszer az új disco hullámainak ad otthont, hazánkban munkálkodó DJ-k repertoirjával: Haute disCoture a javából!

A Disco Gym tánctól izzadt parkettjét DJ-k disco mintákat és életérzést sugárzó szettjei szórják telibe. Az estre spéci szettel gyúró lemezlovasok: Crimson deepdiscodubokkal, a MeatMarket duója, Suhaid és Waxman, discoast2coast és faltól falig disco-szőnyegekkel, a 80-as 90-es évek brit acid partijain nevelkedett, hazánkban élő Joe Bonez slow motion D editekkel, a Girls and Mathematics tom selectje tudományos-fantansztikus-discóval, Zee (Jaffa Surfa, Bosconi rec. it, All-in rec.) felemelő minőségi disco-mutációkkal készül.

A Honey Warmers Cabinetben eredetik és reeditek csendülnek fel a Tilos dio péntek esti MALE sTrip show műsorának Sanyi álnevű női DJ-je, a 80-90-es évek egyiptomi tengerparti discoinak hazánkba tévedt, révedt  és ragadt Madája és a győri éjszakai élet electrodisco dj-je, Gordon lemezgyűjteményéből.

Belépő:

2000 Ft / amiből 1000 Ft lefogyasztható
3000 Ft / ami teljes egészében lefogyasztható

NuDISCOKINGZ – for adults only

2 terem – 9 DJ : 2 rooms – 9 DJs

fellépők:

Hall of Fame:

Honey Warmer Cabinet:

  • Sanyi (Tilos) : 70's Discofunk
  • Mada (Egypt/HU): Discoid Orientalism
  • Gordon: 80's elektro, euro, Hi-nrg disco

Disco Gym:

  • Joe Bonez (Mindless Boogie.Tilos, UK/HU): slow motion D edits
  • Crimson (Lick the Click / IKZ): DeepDiscoDubz
  • Tom Select (Girls&Maths): Disco Science
  • Zee (Jaffa Surfa, Bosconi rec., All Inn rec.): HQ Disco Evo 
  • Meatmarket: Suhaid (BTJ,Tilos)& Vittorio Waxman (Filter at Tilos): DisCoast2Coast

Szikra, 1066 Budapest, Teréz krt. 62.
www.szikra.eu

Facebook event: http://www.facebook.com/event.php?eid=156818711029909 

további linkek:


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó