Pulzar

Művész

Suhaid

Suhaid

www.mixcloud.com/​suhaid/​

soundcloud.com/​suhaid

Archív partyajánlók

 • [2019-05-29] LÄRM ▩ ▩ Kimitrak #76
   

  Kimitrak's monthly LÄRM love affair continues with Suhaid, Crimson and The Stanley Maneuver. Expect the dancefloor to heat up to the fusion of a wide range of sounds including house, disco, funk, soul, new wave and other holy waves
 • [2019-05-25] A Császár Új Ruhája ▩ B2B edíció
   

  Egyes helyeken akasztják a hóhért. Nálunk inkább mixelik a DJ-t. Gyorsreagálások egymásra, nem következmények nélkül.
 • [2019-04-05] A Császár új ruhája ▩ ▩ Cosmo Vitelli
   

  Ugyan a klub táncterén nem tartjuk ildomosnak a mobilok villódzását, Cosmo Vitelli első ittlétekor a tömegbe vegyülve azért csak-csak perverz elégedettséggel töltött el minket az egy négyzetméterre eső, titokban Shazamozni igyekvők látványa. 2016-os elképesztése után a cselszövő francia most visszatér egy másodszori agytágításra, mely remélhetőleg annyira jól sikerül majd, hogy soha többé nem férünk már át a kijáraton, és örökre a rajtunk kísérletező szelekciójának foglyai maradunk. Aminél jobb speciel aligha történhetne.
 • [2019-02-22] A Császár új ruhája ▩ ▩ Don’t DJ (live)
   

  "Néha hallasz egy ritmust, fogalmad sincs, hogy működik, de jó érzéssel tölt el" - nyilatkozta egy ízben Florian Meyer, aki gondolatait ennek megfelelően helyezi át a gyakorlatba: csengő, bongó, rétegződő, egzotikus perkusszív menetei mintha az euklideszi geometria komplexebb képleteinek zenei megvalósításai lennének. Ha valamikor megkanyarodik az idő és félrecsúszik a fejszámolás, az ez az este lesz, de biztosan jó érzéssel tölt majd el alul és felül is.
 • [2019-01-12] The Studios ~ mhmm
  @ The Studios

  Egészen csodálatos lehetőség nyílt meg előttünk az ünnepek alatt, mégpedig, hogy a következő bulinkkal a BrodyLand The Studios zenei és kulturális kínálatát bővíthetjük. Az első emeleten lesz egy house tánctér, a pincében egy vad terem, és a földszinten nagy benti fűtött (!!) zárt udvar, illetve pop-up program az oldalsó teremben.
 • [2018-12-01] Kris Baha ▩ ▩ A Császár új ruhája
  @ LÄRM

  A félkomolyan hangzó, banálisan egzotikus név ne tévesszen meg senkit: Kris Baha annyira komolyan gondolja, hogy pálmafás naplementék háttérzenéje helyett inkább túlfűtött ipari monotóniát és szintipop
 • [2018-10-12] LÄRM ▩ Kez YM
   

  A house-ról sokszor elmondták már, hogy az egy body thing és soul thing, de kevesen tudják ezt a gondolatot olyan szépen a való életben is desztillálni, mint Kez YM. A klasszikus groove-iskolát detroiti hatások alatt pároló, jelenlétével Berlint boldogító japán olyanoktól kapott respektügyi biccentéseket, mint Moodymann, Theo Parrish, Larry Heard vagy Osunlade, úgyhogy biztosak lehetünk benne, hogy életre kel az a body és táplálékot kap az a soul ezen az estén.
 • [2018-02-10] ▩ LÄRM ▩ ▩ Andrew Weatherall ▩
  @ LÄRM

  Az ember, aki a szárnyát bontogató korai angol klubszcéna első tartóoszlopai közül való. Az ember, aki akkor volt és annyira jó helyen, hogy lehetett volna belőle mára fellépésenként kastélyár-gázsikat kapó fesztiválteknós, de ő inkább hű maradt a játékhoz.
 • [2018-01-13] ▩ LÄRM ▩ ▩ Vladimir Ivkovic ▩
  @ LÄRM

  A varázsszakállú Vladimir Ivkovic addig kotorászott az ismeretlen mágia által megáldott lemeztáskájában, hogy az egyszeri DJ-k egyszer csak arra ébredtek, hogy újra kisütött a Nap felettük. Szelektorok, crate diggerek járnak újra egyenes gerinccel, amióta a szerb underground pópa szétszórta igéjét a bevállalósabb klubok szűk vonzáskörzetében, és még azon is túl.
 • [2017-12-02] Tolouse Low Trax ▩ ▩ Szép Booking!™
  @ LÄRM

  Tolouse Low Trax meditatív-repetitív kattogásától helyreáll a világ rendje. Detlef Weinrich ellenállhatatlanul építkező szerzeményeiben egyszerre dolgozik a düsseldorfi iskola nagyjainak (Kraftwerk, NEU!) motorikussága és pszichedeliája, a dub lüktetése, a Neue Deutsche Welle korlátlansága és sötét tónusai. Tapasztalatból mondjuk, ezek így együtt, válogatás nélkül atlétára vetkőzött sámánt csinálnak bárkiből.
 • [2017-11-18] ▩ Férfimunka™ ▩ ▩ Gilb'R ▩
  @ LÄRM

  Vannak DJ-k, vannak ugye a DJ-k DJ-i, vannak a DJ-k DJ-inek a DJ-i (állítólag léteznek!), az egész DJ/producer/kiadófőnök ökoszisztéma csúcsán pedig ott van Gilb’R.
 • [2017-10-21] ▩ B N C ▩ ▩ Robert Bergman (Rush Hour) ▩
  @ LÄRM

  ▩ ▩ ▩ A kedvenc DJ-d kedvenc DJ-je, állandó Dekmantel rezidens Európa egyik legjelentősebb klubkulturális intézményének, az amszterdami Rush Hour Store-nak szűkebb családjából.
 • [2017-09-23] ▩ Szép Booking!™ ▩ ▩ Alexis Le-Tan ▩
  @ LÄRM

  A Szép Booking!™-ba a sok közös kattanás mellett hagyományosan Crimson hozza a parás - wave-es, Suhaid pedig a nemlétező, mondjuk cratedigger zenék iránti olthatatlanságot. Alexis Le-Tan egyszerre van ott a két fejlövés mindkét oldalán, és köztük teljes hosszában is.
 • [2017-07-28] Szép Booking!™ ~ DJ Okapi
  @ Pontoon

  A Szép Booking!™ férfimunkásainak fröccsébe cecelégy került, azóta nagyon rajta vannak az egyik legafrikaibb, legaktuálisabb, legicipőgyilkosabb lemezlovas munkásságán, egy éves kitartó levelezés után pedig végre meg is hívták DJ Okapit, a Dél-afrikai Johannesburgból. Okapi alig győz visszaköszönni a divatos fesztiváloknak, kluboknak és podcast sorozatoknak, akik kezdik felfedezni, hogy kevés szimpatikusabb dolog van manapság a '80-as évek Dél-afrikai szintidiszkóinak újrafeltámadásánál.
 • [2017-02-24] ▩ Szép Booking!™ ▩ ▩ Bullion ▩
  @ LÄRM

  ▩ LÄRM ▩ Szép Booking!™ ▩ ▩ Bullion ▩
 • [2017-01-28] ▩ Férfimunka™ ▩ ▩ JD Twitch (Optimo) ▩
  @ LÄRM

  ▩ LÄRM ▩ Férfimunka™ ▩ ▩ JD Twitch (Optimo) ▩
 • [2016-12-02] ▩ Szép Booking! ▩ ▩ Moscoman (Disco Halal) ▩
  @ LÄRM

  ▩ LÄRM ▩ Szép Booking! ▩ ▩ Moscoman (Disco Halal) ▩
 • [2016-11-05] ▩ Szép Booking! ▩ ▩ The Maghreban ▩
  @ LÄRM

  Teljesen jogos, ha valaki a The Maghreban nevet olvasva a klubokat huzamosabb ideje lázban tartó afro-, arab-hullám tónusában képzeli el a bulit. Első olvasatnak tök oké, tényleg esélyes jópár kör ebből a hangulatból is, viszont az a helyzet, hogy a külső-londoniként rave-ről rave-re cseperedő, hardcore dzsungelistaként öntudatra ébredő, és egyébként hiphop, jazz, dub, world music-fanatikus Ayman Rostom érthetően kicsit máshonnan közelít, és észak-afrikai, közel-keleti zenei asszociációi egészen más ívben kerülnek elő, mint a téma kirakatarcainál.
 • [2016-09-23] Szép Booking! Peter Power (IRL - BR)
  @ Toldi Klub

  Egy spirális erdő mélyén él Péter Fent a holdon, hol nincs potméter De csillámos bonggal teli az éter Na, ott él egy-két ufóval a Péter
 • [2016-05-28] Szép Booking!™
  @ LÄRM

  Kiérdemesült norvég B-Boy mestereket látunk vendégül.
 • [2016-04-01] Férfimunka ™ ❒ ❒ Cosmo Vitelli
  @ LÄRM

  Bár született Benjamin Boguet feltehetőleg sosem tervezett kínai bukmékert bérgyilkolni, mégis John Cassavetes hősétől nyúlta saját figurájának jól hangzó, de a karakter sorsa alapján nem sok jóval kecsegtető nevét. Lassan két évtized távlatából nézve a rizikós választás találó húzásnak bizonyult. A zenész Cosmo Vitelli ugyanis annyiban mindenképpen hasonlatos a filmbélihez, hogy imád kockáztatni és a határokat feszegetni.
 • [2016-02-06] Szép Booking!™ ❒ ❒ Red Axes
  @ LÄRM

  A Red Axes ebben a pillanatban annyira divatos, aktuális és izraeli, hogy egyáltalán nem csoda, ha nevük hallattán összeszorul a gyomrunk. Két tel-avivi producer, Dori Sadovnik és Niv Arzi először a Red Cotton nevű new wave - post punk zenekarban tolták együtt, aztán kiköltöztek Amszterdamba, majd vissza. 2009 óta jönnek ki lemezeik Red Axes néven, jórészt a képtelenül cool I'M A CLICHE kiadónál.
 • [2016-01-09] ❒ Férfimunka™ ❒ ❒ Mehmet Aslan ❒
  @ LÄRM

  ❒ LÄRM ❒ Férfimunka™ ❒ ❒ Mehmet Aslan ❒
 • [2015-12-05] ❒ LÄRM ❒ ❒ Kez YM ❒
  @ LÄRM

  Aki nem volt hol volt, aki volt most is lesz.
 • [2015-10-03] Szép Booking!™ ❒ ❒ Fett Burger ❒
  @ LÄRM

  ❒ LÄRM ❒ Szép Booking!™ ❒ ❒ Fett Burger ❒
 • [2015-04-23] 4PER4
  @ Corvintető, Budapest

  Négy DJ a negyediken négynegyedet pakol!
 • [2015-03-13] ■ LÄRM ■ ■ Khidja ■
  @ LÄRM

  A múltkori Soft Rocks bulin kiderült, hogy mi történik a rémfekete techno klubban, ha nem lábdob szól egész este. Sikongató fiatalok, társas napfelkeltéig. A Tinariwenen nevelkedett hastánchouse hazai rajongóinak legnagyobb örömére a elhívtuk a szőlőlevélbe csavart közép-román tömjénbeat koronázott nagykirályait, a Khidját A bazári sikátorok telefonkereskedői ezúttal füstgépet fognak kezelni, hogy a hajnali baklavázók észre se vegyék, hogy éjjel igazából egy house buliban jártak.
 • [2015-02-20] 2x4=8
  @ Room 8

  A koncepció egyszerű: 4 dj, 2 lejátszó = room 8
 • [2015-02-07] ■ LÄRM ■ ■ Telephones ■
  @ LÄRM

  ■ LÄRM ■ ■ Telephones ■
 • [2015-01-10] Larm // Soft Rocks
  @ LÄRM

  A Soft Rocks név mögött egy a hatvanas éves pszichedelikus rockjával és a hetvenes évek egzotikus diszkó hangzásával mélyen átitatott londoni négyes áll. Ezeket az itatásokat keverik a korai house nyers hangzásaival, aminek eredménye egy indokoltan kézfeltevős, sikongatós, ösztönbátor tánczene. Átmixelték már MGMT, Lo Motion Disco, Discosessions, Beautiful Swimmers, Social Disco Club és Runaway zenéit.

Kapcsolódó cikkek

 • Remixverseny Budai & Vic-kel és a Cre8tionnel

  Az új Budai & Vic bakelit és digitális EP a “Forever” megjelenése alkalmából első alkalommal hirdet remixversenyt Budai & Vic és a négyszámos EP-t megjelentető Cre8tion Records.

Zenei stílusok

 • Dub

  A dub egy létező szám változatának tekinthető, amely általában kihangsúlyozza a dobot és a basszust; a keletkező hangzás népszerű a jamaicai sound systemek tagjai körében.
 • Jazz

  A dzsessz (angolul: jazz) egy zenei stílus, amelyre jellemző a blue note-ok (az európai hangnemek hangközeinek módosításából, a leggyakrabban a terc, ritkábban a szeptim és a kvint nem egészen félhangnyi szűkítéséből született hangok), szinkópák, szving (szving) és párhuzamos ritmusok alkalmazása.
 • Hip-hop

 • Jazzy House

 • Nu Jazz

Ajánlott rádiók

 • SUBFM

  SubFM.com are committed to giving you the best in online pirate soundz, playing: Dubstep, Grime, Dub, Garage and Breaks!
 • 1Club.FM

  Élőben Miamiból
 • BluntBeats Radio

  "Classic and unique beats, down and dirty round the edges, for people who should know better."
 • SENSIMEDIA.NET DUBSTEP & GRIME RADIO

  Strictly the best in Dubstep Music 24/7

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó