Pulzar

Partyajánló

Kris Baha ▩ ▩ A Császár új ruhája @ LÄRM

Fellépők
Dátum 2018. december 1.
Helyszín LÄRM
Stílus Electronic
Kris Baha ▩ ▩ A Császár új ruhájaA félkomolyan hangzó, banálisan egzotikus név ne tévesszen meg senkit: Kris Baha annyira komolyan gondolja, hogy pálmafás naplementék háttérzenéje helyett inkább túlfűtött ipari monotóniát és szintipopLÄRM

Kris Baha ▩ ▩ A Császár új ruhája @ LÄRM

A félkomolyan hangzó, banálisan egzotikus név ne tévesszen meg senkit: Kris Baha annyira komolyan gondolja, hogy pálmafás naplementék háttérzenéje helyett inkább túlfűtött ipari monotóniát és szintipop

▩ LINEUP
Kris Baha (AUS)
DJ Crimson
DJ Suhaid

▩ TLDR
A Berlinben élő ausztrál dj és producer munkáiban napjaink narkotikus leftfield techno-ja a nyolcvanas évek indusztriális / EBM / dark kánonjával seggrepacsizik ájulásig. Szónikus masszáját stroboszkóp alá teszi, onnan is kiveszi, ideges kántálással hevíti a végtelenségig, majd rémisztően jeges giallo disco és coldwave permetben fürdeti.

A tortúra eredményeként kapott toxikus egyveleget az érzéki durvulásokra mindig kapható Cocktail D'Amour, Pinkman, Bahnsteig23 és a Malka Tuti kiadók porciózzák. Utóbbinál Die Orangen nevű duójával izomláz helyett a szíveket célozza inkább, és teátrális romantikájához a kosmische musik és a krautrock kincsesládikájából is elemel ezt, azt.

A Császár új ruhája ezennel tehát felköti a láncos rövidnadrágot és lemezjátszóhoz bilincselt kézzel hódol be egyik legforróbb kedvencének.

▩ IN
2300-0000 1500 HUF
0000-0600 2000 HUF

www.facebook.com/​events/​1978721455556033/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó