Pulzar


Kövess minket!

Crimson

A székesfehérvári dj lemezjátszó-mániája Naga 1998-as, Homework című mixtape-jének megjelenése óta diagnosztizálható teljes bizonyossággal.

 A komótosan induló kaland nagyjából három éve kapott nagyobb lendületet: társával, Chrom-al (a.k.a. Torquemada) megalakítja az ikz nevű pszeudó stúdiót, függetlenfilmeknek szab fazont szürreális minimixeivel, olyan sorozatokon bukkan fel mint a Cökxpon Ambient, Ablak-a-Dubra, Showdown, Wake Up!… multistílusú, de a romantikusan romlott, melankólikusan neurotikus darabok előnyben és többségben, játékában disco, swing, dub és dark elemek mutálódnak sajátos egésszé, leginkább a warm-up és levezető szerepkört favorizálja…
Aktuális partyajánlók

 • [2017-05-06] Lick The Click! Sunburst Start
  @ A38

  Pont elég volt erre a télre is a tavalyi szezonban elraktározott móka, kacagás, napfény, amivel megajándékoztuk egymást hétről hétre, de be kell látni, a tartalékok vészesen apadnak. Itt az ideje, hogy ne csak ábrándozzunk, hanem birtokba is vegyük kedvenc teraszunkat szombat délutánonként, és elkezdjük az új Sunburst évadot! Készülünk meglepetésekkel is, de a jól bevált recept alap: Ti, a terasz és a trió. Gyere, kezdődik!

Archív partyajánlók

 • [2017-03-31] Âme / Akvárium Klub
  @ Akvárium Klub

  A Resident Advisor Top100 Dj listáján jelenleg az impozáns 7. helyet bitorló Âme március végén az Akvárium Klubban mutatja meg, mi is az az „igényes elektronika”.
 • [2017-03-14] ▩ Hétköznapnyitó ▩ ▩ Lick The Click! ▩
  @ LÄRM

  Nem péntek, nem is szombat, de annál izgalmasabb: az underground house-ban örökpáholyt foglaló budapesti tánczenész trió lendíti be klubunk életének újabb fázisát, a hétköznapi nyitvatartást. Minden más marad a megszokott mederben: eszes szelekciók, kedves atmoszféra, még kedvesebb pillanatokban pedig a híres füstgép beüzemelése! Gyertek keddezni.
 • [2017-02-24] ▩ Szép Booking!™ ▩ ▩ Bullion ▩
  @ LÄRM

  ▩ LÄRM ▩ Szép Booking!™ ▩ ▩ Bullion ▩
 • [2017-02-11] ▩ B N C ▩ ▩ Skatebård ▩
  @ LÄRM

  ▩ LÄRM ▩ B N C ▩ ▩ Skatebård ▩
 • [2017-01-28] ▩ Férfimunka™ ▩ ▩ JD Twitch (Optimo) ▩
  @ LÄRM

  ▩ LÄRM ▩ Férfimunka™ ▩ ▩ JD Twitch (Optimo) ▩
 • [2016-12-02] ▩ Szép Booking! ▩ ▩ Moscoman (Disco Halal) ▩
  @ LÄRM

  ▩ LÄRM ▩ Szép Booking! ▩ ▩ Moscoman (Disco Halal) ▩
 • [2016-11-05] ▩ Szép Booking! ▩ ▩ The Maghreban ▩
  @ LÄRM

  Teljesen jogos, ha valaki a The Maghreban nevet olvasva a klubokat huzamosabb ideje lázban tartó afro-, arab-hullám tónusában képzeli el a bulit. Első olvasatnak tök oké, tényleg esélyes jópár kör ebből a hangulatból is, viszont az a helyzet, hogy a külső-londoniként rave-ről rave-re cseperedő, hardcore dzsungelistaként öntudatra ébredő, és egyébként hiphop, jazz, dub, world music-fanatikus Ayman Rostom érthetően kicsit máshonnan közelít, és észak-afrikai, közel-keleti zenei asszociációi egészen más ívben kerülnek elő, mint a téma kirakatarcainál.
 • [2016-10-14] Tom Select pres: Tanz Global
  @ Toldi Klub

  'It began in Africa...' Na meg Tom Select fejében, aki a házigazda szerepet is betölti új negyedévenkenti buli sorozatán, ami az elektronikus- és world/folk/tribal zenék kapcsolatát feszegeti, a műfaj jelenlegi legizgibb nemzetközi producereinek részvételével.
 • [2016-10-01] ▩ LÄRM ▩ Lick the Click! ▩
  @ LÄRM

  A fantasztikus nyári szezonunk után belevágunk a téli klubéletbe. A maximumot adjuk!
 • [2016-09-23] Szép Booking! Peter Power (IRL - BR)
  @ Toldi Klub

  Egy spirális erdő mélyén él Péter Fent a holdon, hol nincs potméter De csillámos bonggal teli az éter Na, ott él egy-két ufóval a Péter
 • [2016-09-17] ▩ LÄRM ▩ ▩ Tama Sumo ▩
  @ LÄRM

  23 év a dekkek mögött, nagyjából 15 ezer lemez, rezidencia az ős-Tresorban és a legendás Ostgutban, majd a Berghain koronájában, a Panorama Barban. A lelkes vinylfelhalmozó Tama Sumo a kilencvenes évek elején, unszolásra állt be a technót még éppen csak tapogatni kezdő Berlin egyik warmup bárjának pultjába, hogy aztán addig sorakozzanak a meghívások, amíg rá nem jött, hogy ez lett az élete. Kevés nála barátságosabb, őszintébb és szerényebb DJ létezik, ezt az erőteret pedig úgy képes ráborítani bármelyik klubra, a house legkülönfélébb árnyalatain át, hogy mosolyszünettel aligha lehet majd számolni.
 • [2016-09-10] Lick the Click! Sunburst #104 Final vol. 1
   

  Ahogy ígértük, minden szombaton a hajón leszünk, amíg az idő jó. És a hétvégén az lesz. De a jövő héten már nem biztos, szóval lehet, hogy ez az utolsó alkalom idén. Úgy készüljetek, mert késő bánat, eb gondolat, de ez meg ilyen macskás buli!
 • [2016-09-10] Pool&Beer Szezonzáró
  @ Vituki Uszoda

  Lassan véget ér a nyár így szeptember 10-én, szombaton elérkezik a kedvenc strandbuli sorozatunk, a Pool&Beer szezonzárója! A szervezők többek között a következő hívószavakkal invitálnak mindenkit egy közös tácos openair mulatságra: zene a hip-hoptól a house-ig, termálvizes medence, szauna, fröccs, street food, foci, P&B merch shop, Antifactory popup store.
 • [2016-09-03] Lick the Click! Sunburst #102
   

  Felőlünk vége lehet augusztusnak, sirathatja a nyarat, aki akarja, de mi minden szombaton a hajón leszünk, amíg az idő jó. És a hétvégén az lesz. Ha nem, akkor teszünk róla. Minden szombat ajándék. Napramacska!
 • [2016-08-27] Lick the Click! Sunburst #102
   

  Két fantasztikus hangulatú napramacska után nem adhatjuk alább. Augusztus utolsó hétvégéjén sem lankad a lelkesedésünk, de már elkezdjük a nyári visszaszámlálást. Mostantól minden szombat ajándék. Tartsatok ismét velünk!
 • [2016-08-20] Lick the Click! Sunburst #101
   

  Hatodik éve próbálunk alternativái lenni az ünnepi petárdázócirkusz központilag sugárzott aláfestőzenéjének. Aki eddig velünk volt, talán nem bánta meg, hogy minket választott. Idén is várunk szeretettel, ha szeretnél kicsit távolabb lenni a belvárosi őrülettől, de nem maradnál ki Szent István ünnepéből. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján teltházunk lesz, így kérjük érkezz meg 19.00 óráig, hogy velünk lehess!
 • [2016-08-13] Lick the Click! Sunburst #100
  @ A38

  Kedves Meghívottak, Zenekedvelők, Barátok, Elérkeztünk a századik együtt töltött szombatunkhoz. Az, hogy ilyen sokáig eljutottunk, ennyi ideje vagyunk és még mindig lendületben érezzük Magunkat, szinte csak Nektek köszönhető. Éppen ezért szeretnénk egy kis gesztussal meghálálni azt a szeretet és kitartást amit tőletek kaptunk az elmúlt évek alatt. Ez alkalommal ti állíthatjátok össze, hogy mire bulizzunk. Rakd ki azt a kedvenc klippedet az esemény falára, amit nálunk hallottál, vagy nagyon szeretnél hallani, beleillik az eddigi repertoárba és mi ezt a nagy zenetengert megpróbáljuk összegyúrni egy hamisítatlan Sunburst nappallá. Minden klipp alá reagálunk, hogy megvan-e a gyűjteményben, illetve be tudjuk-e addig szerezni. Ezzel szeretnénk megköszönni ezt a száz alkalmat, hogy még legalább tízszer ennyit éljünk meg közösen. Hajóra fel!
 • [2016-08-06] Lick the Click! SUNBURST #99.5
   

  Több szempontból speciális nap elé nézünk. A rossz hír az, hogy a 100 eddigi eseményünk alatt egyszer sem fordul elő, hogy ketten is hiányzunk majd. Chrom és Isu is halaszthatatlan programok miatt, fájó szívvel, de kénytelen kihagyni ezt az alkalmat. A jóhír viszont, hogy Crimson Budapest egyik legtechnikásabb szelektorát veszi maga mellé. Waxman sokak által irigyelt lemezgyűjteményéből tűzforró darabok kerülnek majd elő. Igazi ínyencség lesz mindenkinek! Augusztus 13-án pedig méltó módon ünnepeljük meg a századik Sunburstöt.
 • [2016-07-30] Lick the Click! SUNBURST #99
   

  2011 nyarán elegünk lett abból, hogy a klubélet nyáron eltűnt és dédelgetett klubestünket fél évre pihentetnünk kellett.
 • [2016-07-23] Lick the Click! SUNBURST #98
   

  2011 nyarán elegünk lett abból, hogy a klubélet nyáron eltűnt és dédelgetett klubestünket fél évre pihentetnünk kellett.
 • [2016-07-16] Lick the Click! SUNBURST #98
  @ A38

  Az Alkotótábor 13.-ból visszatérve frissen és feltöltődve ugrunk neki a 98-ik hajóraszállásunknak.
 • [2016-07-08] Alkotótábor 13.
  @ Szántód

  Alkotótábor 13. 2016.07.08-09-10. Balaton/Szántód - Szántódpuszta Idegenforgalmi és Kulturális Központ
 • [2016-07-02] Lick the Click! SUNBURST #97
   

  Felvontuk a 6. szezonunk lobogóját is, így végre nekilódulunk a nélkülözhetetlen szombat délutánjainknak a hajó teraszon.
 • [2016-06-18] Lick the Click! SUNBURST #95
   

  Felvontuk a 6. szezonunk lobogóját is, így végre nekilódulunk a nélkülözhetetlen szombat délutánjainknak a hajó teraszon.
 • [2016-06-11] Lick the Click! SUNBURST #94
   

  Felvontuk a 6. szezonunk lobogóját is, így végre nekilódulunk a nélkülözhetetlen szombat délutánjainknak a hajó teraszon.
 • [2016-06-04] Lick the Click! SUNBURST #92
   

  Felvontuk a 6. szezonunk lobogóját is, így végre nekilódulunk a nélkülözhetetlen szombat délutánjainknak a hajó teraszon.
 • [2016-06-02] BPES X BBB_DJ KOZE_Absolut.STAGE
  @ A38

  A BPES, az ABSOLUT és a Brain Bar Budapest bemutatja: DJ KOZE @ A38 Hajó - Dupla fesztivál Kick OFF party a hajón!
 • [2016-05-28] Lick the Click! SUNBURST #91
   

  Felvontuk a 6. szezonunk lobogóját is, így végre nekilódulunk a nélkülözhetetlen szombat délutánjainknak a hajó teraszon.
 • [2016-05-28] Szép Booking!™
  @ LÄRM

  Kiérdemesült norvég B-Boy mestereket látunk vendégül.

Kapcsolódó cikkek

Zenei stílusok

 • Dub

  A dub egy létező szám változatának tekinthető, amely általában kihangsúlyozza a dobot és a basszust; a keletkező hangzás népszerű a jamaicai sound systemek tagjai körében.
 • Minimal

  A klasszikus techno mellett egyre nagyobb teret hódított magának a minimal hangzás, a minimal techno.

Ajánlott rádiók

 • SUBFM

  SubFM.com are committed to giving you the best in online pirate soundz, playing: Dubstep, Grime, Dub, Garage and Breaks!
 • SENSIMEDIA.NET DUBSTEP & GRIME RADIO

  Strictly the best in Dubstep Music 24/7
 • TRAFFIC RADIO STATION

  Bolgár elektronikus rádióadó
 • BluntBeats Radio

  "Classic and unique beats, down and dirty round the edges, for people who should know better."
 • Prime FM

  A Prime FM a hazai house nagy úttörőiből és fiatal ízlésformálóiból verbuvált egy olyan ütőképes kollektívát, amivel felül kívánja írni a régió e-zenei rajongótáborának igényeit.
 • E L E C T R I Q U E

  Wicked Beats from NETMUSIQUE.com

© 2001–2017 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó