Pulzar


Kövess minket!

Crimson

A székesfehérvári dj lemezjátszó-mániája Naga 1998-as, Homework című mixtape-jének megjelenése óta diagnosztizálható teljes bizonyossággal.

 A komótosan induló kaland nagyjából három éve kapott nagyobb lendületet: társával, Chrom-al (a.k.a. Torquemada) megalakítja az ikz nevű pszeudó stúdiót, függetlenfilmeknek szab fazont szürreális minimixeivel, olyan sorozatokon bukkan fel mint a Cökxpon Ambient, Ablak-a-Dubra, Showdown, Wake Up!… multistílusú, de a romantikusan romlott, melankólikusan neurotikus darabok előnyben és többségben, játékában disco, swing, dub és dark elemek mutálódnak sajátos egésszé, leginkább a warm-up és levezető szerepkört favorizálja…
Aktuális partyajánlók

 • [2017-07-01] Lick The Click! Sunburst #113
   

  Derekasan helytálltunk az idei, eddigi legforróbb délutánunkon. A tikkasztó hőségben táncolni és zenélni sem volt egyszerű, de úgy láttuk hogy ismét sikerült pár kellemes percet szereznünk nektek. A következő alkalommal újra a klasszikus trió felállásban jelentkezünk, majd az Alkotótábor 14. idején egy különleges vendégpárost hívtunk a fedélzetre, hisz mind a hárman táborozunk Balatonon. Addig is várunk titeket kettőtől a folyón.

Archív partyajánlók

 • [2017-06-24] Lick The Click! Sunburst #113
   

  Nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy hétről-hétre ilyen támogatást tudhatunk magunk mögött, mint amit tőletek kapunk. Még az ilyen szeles, őszies napon is kitartotottatok, amiről csak álmodni mertünk az időjáráselőrejelzést látva. A következő szombatra előreláthatólag visszatér a nyár, mi pedig töretlenül szállítjuk a hozzá illő zenéket. Kettőkor nyitunk.
 • [2017-06-10] Lick The Click! Sunburst #111
   

  Rendesen bedurrantott a nyár első hivatalos hétvégéje. Szinte odalvadt a cipőnk talpa a fedélzethez, de zárszóra azért tisztességesen megmozgattuk az öreg hölgy mind a 450 tonnáját. Jövő hétre remélhetőleg már mindannyian átállunk a 30 pluszos hőmérsékletű üzemmódra, amiben segítségünkre lesz a pultból vezérelhető vízpára hűtő is. Tartsatok ismét velünk!
 • [2017-06-03] Lick The Click! Sunburst #110
   

  Szombaton ízlítőt kaptunk milyenek is lesznek a fülledt nyári délutánok. A következő hétre már kánikulát és BL döntőt ígértek. A forróságot a legjobb zenékkel és vízpermettel enyhítjük, a döntőt a tetőteraszon elhelyezett kivetítővel abszolváljuk. Reméljük elég csábító a kínálat. Várunk benneteket nagy szeretettel!
 • [2017-05-27] Lick The Click! Sunburst #109
   

  A viharos erejű szél, bár a mixeket kicsit elfújta, minden eddiginél több mosolygós arcot hordott össze szombaton a teraszra. A hangulat fenomenálisra sikeredett, még sosem mozgott ennyire a fedélzet alattunk. Jövő héten hasonló jókat kívánunk mindannyiunknak. Hajóra fel!
 • [2017-05-20] Lick The Click! Sunburst #108
   

  Múlt héten elindultunk, ezen a héten viszont szó szoros értelemben Megnyitottunk! Ezt visszük tovább a következő szombatra, ahol megint miénk a tetőterasz és remélhetőleg a lelkes támogatásotok is. Tartsatok velünk, mi már most készülünk!
 • [2017-05-13] ▩ Tape Hiss Label Night ▩ ▩ RDMA ▩
  @ LÄRM

  ▩ LÄRM ▩ Tape Hiss Label Night ▩ ▩ RDMA ▩
 • [2017-05-13] Lick The Click! Sunburst #107
  @ A38

  Nagyon úgy tűnik, nem csak nekünk hiányoztak a rendszeres hétvégi cirmos koktélok. Most, miután túlvagyunk a macskajajjon, szeretnénk megköszönni, hogy ennyien jöttetek és segítettetek betolni a szezont és megdolgozni a hajópadlót. Jövő héten újra találkozunk és azon leszünk, hogy ezen a nyáron is mindenkinek a lehető legjobban teljenek a szombat délutánjai!
 • [2017-05-06] Lick The Click! Sunburst Start
  @ A38

  Pont elég volt erre a télre is a tavalyi szezonban elraktározott móka, kacagás, napfény, amivel megajándékoztuk egymást hétről hétre, de be kell látni, a tartalékok vészesen apadnak. Itt az ideje, hogy ne csak ábrándozzunk, hanem birtokba is vegyük kedvenc teraszunkat szombat délutánonként, és elkezdjük az új Sunburst évadot! Készülünk meglepetésekkel is, de a jól bevált recept alap: Ti, a terasz és a trió. Gyere, kezdődik!
 • [2017-03-31] Âme / Akvárium Klub
  @ Akvárium Klub

  A Resident Advisor Top100 Dj listáján jelenleg az impozáns 7. helyet bitorló Âme március végén az Akvárium Klubban mutatja meg, mi is az az „igényes elektronika”.
 • [2017-03-14] ▩ Hétköznapnyitó ▩ ▩ Lick The Click! ▩
  @ LÄRM

  Nem péntek, nem is szombat, de annál izgalmasabb: az underground house-ban örökpáholyt foglaló budapesti tánczenész trió lendíti be klubunk életének újabb fázisát, a hétköznapi nyitvatartást. Minden más marad a megszokott mederben: eszes szelekciók, kedves atmoszféra, még kedvesebb pillanatokban pedig a híres füstgép beüzemelése! Gyertek keddezni.
 • [2017-02-24] ▩ Szép Booking!™ ▩ ▩ Bullion ▩
  @ LÄRM

  ▩ LÄRM ▩ Szép Booking!™ ▩ ▩ Bullion ▩
 • [2017-02-11] ▩ B N C ▩ ▩ Skatebård ▩
  @ LÄRM

  ▩ LÄRM ▩ B N C ▩ ▩ Skatebård ▩
 • [2017-01-28] ▩ Férfimunka™ ▩ ▩ JD Twitch (Optimo) ▩
  @ LÄRM

  ▩ LÄRM ▩ Férfimunka™ ▩ ▩ JD Twitch (Optimo) ▩
 • [2016-12-02] ▩ Szép Booking! ▩ ▩ Moscoman (Disco Halal) ▩
  @ LÄRM

  ▩ LÄRM ▩ Szép Booking! ▩ ▩ Moscoman (Disco Halal) ▩
 • [2016-11-05] ▩ Szép Booking! ▩ ▩ The Maghreban ▩
  @ LÄRM

  Teljesen jogos, ha valaki a The Maghreban nevet olvasva a klubokat huzamosabb ideje lázban tartó afro-, arab-hullám tónusában képzeli el a bulit. Első olvasatnak tök oké, tényleg esélyes jópár kör ebből a hangulatból is, viszont az a helyzet, hogy a külső-londoniként rave-ről rave-re cseperedő, hardcore dzsungelistaként öntudatra ébredő, és egyébként hiphop, jazz, dub, world music-fanatikus Ayman Rostom érthetően kicsit máshonnan közelít, és észak-afrikai, közel-keleti zenei asszociációi egészen más ívben kerülnek elő, mint a téma kirakatarcainál.
 • [2016-10-14] Tom Select pres: Tanz Global
  @ Toldi Klub

  'It began in Africa...' Na meg Tom Select fejében, aki a házigazda szerepet is betölti új negyedévenkenti buli sorozatán, ami az elektronikus- és world/folk/tribal zenék kapcsolatát feszegeti, a műfaj jelenlegi legizgibb nemzetközi producereinek részvételével.
 • [2016-10-01] ▩ LÄRM ▩ Lick the Click! ▩
  @ LÄRM

  A fantasztikus nyári szezonunk után belevágunk a téli klubéletbe. A maximumot adjuk!
 • [2016-09-23] Szép Booking! Peter Power (IRL - BR)
  @ Toldi Klub

  Egy spirális erdő mélyén él Péter Fent a holdon, hol nincs potméter De csillámos bonggal teli az éter Na, ott él egy-két ufóval a Péter
 • [2016-09-17] ▩ LÄRM ▩ ▩ Tama Sumo ▩
  @ LÄRM

  23 év a dekkek mögött, nagyjából 15 ezer lemez, rezidencia az ős-Tresorban és a legendás Ostgutban, majd a Berghain koronájában, a Panorama Barban. A lelkes vinylfelhalmozó Tama Sumo a kilencvenes évek elején, unszolásra állt be a technót még éppen csak tapogatni kezdő Berlin egyik warmup bárjának pultjába, hogy aztán addig sorakozzanak a meghívások, amíg rá nem jött, hogy ez lett az élete. Kevés nála barátságosabb, őszintébb és szerényebb DJ létezik, ezt az erőteret pedig úgy képes ráborítani bármelyik klubra, a house legkülönfélébb árnyalatain át, hogy mosolyszünettel aligha lehet majd számolni.
 • [2016-09-10] Lick the Click! Sunburst #104 Final vol. 1
   

  Ahogy ígértük, minden szombaton a hajón leszünk, amíg az idő jó. És a hétvégén az lesz. De a jövő héten már nem biztos, szóval lehet, hogy ez az utolsó alkalom idén. Úgy készüljetek, mert késő bánat, eb gondolat, de ez meg ilyen macskás buli!
 • [2016-09-10] Pool&Beer Szezonzáró
  @ Vituki Uszoda

  Lassan véget ér a nyár így szeptember 10-én, szombaton elérkezik a kedvenc strandbuli sorozatunk, a Pool&Beer szezonzárója! A szervezők többek között a következő hívószavakkal invitálnak mindenkit egy közös tácos openair mulatságra: zene a hip-hoptól a house-ig, termálvizes medence, szauna, fröccs, street food, foci, P&B merch shop, Antifactory popup store.
 • [2016-09-03] Lick the Click! Sunburst #102
   

  Felőlünk vége lehet augusztusnak, sirathatja a nyarat, aki akarja, de mi minden szombaton a hajón leszünk, amíg az idő jó. És a hétvégén az lesz. Ha nem, akkor teszünk róla. Minden szombat ajándék. Napramacska!
 • [2016-08-27] Lick the Click! Sunburst #102
   

  Két fantasztikus hangulatú napramacska után nem adhatjuk alább. Augusztus utolsó hétvégéjén sem lankad a lelkesedésünk, de már elkezdjük a nyári visszaszámlálást. Mostantól minden szombat ajándék. Tartsatok ismét velünk!
 • [2016-08-20] Lick the Click! Sunburst #101
   

  Hatodik éve próbálunk alternativái lenni az ünnepi petárdázócirkusz központilag sugárzott aláfestőzenéjének. Aki eddig velünk volt, talán nem bánta meg, hogy minket választott. Idén is várunk szeretettel, ha szeretnél kicsit távolabb lenni a belvárosi őrülettől, de nem maradnál ki Szent István ünnepéből. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján teltházunk lesz, így kérjük érkezz meg 19.00 óráig, hogy velünk lehess!
 • [2016-08-13] Lick the Click! Sunburst #100
  @ A38

  Kedves Meghívottak, Zenekedvelők, Barátok, Elérkeztünk a századik együtt töltött szombatunkhoz. Az, hogy ilyen sokáig eljutottunk, ennyi ideje vagyunk és még mindig lendületben érezzük Magunkat, szinte csak Nektek köszönhető. Éppen ezért szeretnénk egy kis gesztussal meghálálni azt a szeretet és kitartást amit tőletek kaptunk az elmúlt évek alatt. Ez alkalommal ti állíthatjátok össze, hogy mire bulizzunk. Rakd ki azt a kedvenc klippedet az esemény falára, amit nálunk hallottál, vagy nagyon szeretnél hallani, beleillik az eddigi repertoárba és mi ezt a nagy zenetengert megpróbáljuk összegyúrni egy hamisítatlan Sunburst nappallá. Minden klipp alá reagálunk, hogy megvan-e a gyűjteményben, illetve be tudjuk-e addig szerezni. Ezzel szeretnénk megköszönni ezt a száz alkalmat, hogy még legalább tízszer ennyit éljünk meg közösen. Hajóra fel!
 • [2016-08-06] Lick the Click! SUNBURST #99.5
   

  Több szempontból speciális nap elé nézünk. A rossz hír az, hogy a 100 eddigi eseményünk alatt egyszer sem fordul elő, hogy ketten is hiányzunk majd. Chrom és Isu is halaszthatatlan programok miatt, fájó szívvel, de kénytelen kihagyni ezt az alkalmat. A jóhír viszont, hogy Crimson Budapest egyik legtechnikásabb szelektorát veszi maga mellé. Waxman sokak által irigyelt lemezgyűjteményéből tűzforró darabok kerülnek majd elő. Igazi ínyencség lesz mindenkinek! Augusztus 13-án pedig méltó módon ünnepeljük meg a századik Sunburstöt.
 • [2016-07-30] Lick the Click! SUNBURST #99
   

  2011 nyarán elegünk lett abból, hogy a klubélet nyáron eltűnt és dédelgetett klubestünket fél évre pihentetnünk kellett.
 • [2016-07-23] Lick the Click! SUNBURST #98
   

  2011 nyarán elegünk lett abból, hogy a klubélet nyáron eltűnt és dédelgetett klubestünket fél évre pihentetnünk kellett.
 • [2016-07-16] Lick the Click! SUNBURST #98
  @ A38

  Az Alkotótábor 13.-ból visszatérve frissen és feltöltődve ugrunk neki a 98-ik hajóraszállásunknak.

Kapcsolódó cikkek

Zenei stílusok

 • Dub

  A dub egy létező szám változatának tekinthető, amely általában kihangsúlyozza a dobot és a basszust; a keletkező hangzás népszerű a jamaicai sound systemek tagjai körében.
 • Minimal

  A klasszikus techno mellett egyre nagyobb teret hódított magának a minimal hangzás, a minimal techno.

Ajánlott rádiók

 • Prime FM

  A Prime FM a hazai house nagy úttörőiből és fiatal ízlésformálóiból verbuvált egy olyan ütőképes kollektívát, amivel felül kívánja írni a régió e-zenei rajongótáborának igényeit.
 • TRAFFIC RADIO STATION

  Bolgár elektronikus rádióadó
 • E L E C T R I Q U E

  Wicked Beats from NETMUSIQUE.com
 • SENSIMEDIA.NET DUBSTEP & GRIME RADIO

  Strictly the best in Dubstep Music 24/7
 • SUBFM

  SubFM.com are committed to giving you the best in online pirate soundz, playing: Dubstep, Grime, Dub, Garage and Breaks!
 • BluntBeats Radio

  "Classic and unique beats, down and dirty round the edges, for people who should know better."

© 2001–2017 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó