Pulzar

Cikk

Mokka Cuka Szezonzárók

Létrehozva 2009. augusztus 11.
Stílus House, Dance, Dance, House, Drum and Bass, Breakbeat, House, Minimal
    0.00

Mokka Cuka Szezonzárók

Mokka Cuka szezonzáró bulik:

Mokka Cuka 08.20:

Bladerunnaz pres. Shy FX
2009. augusztus 20., csütörtök
Mokka Cuka


belépő: 1000 HUF

line up
Shy FX (Digital Soundboy – UK)
Palotai (Tilos)
SKC (Commercial Suicide)
Norm (Class A)

Shy FX (Digital Sounndboy - UK)


Shy FX a jungle maga. A ragga jungle robbanás idején, 1994. környékén szinte bármi, amit kiadott, nemhogy az akkoriban alakuló jungle színtéren szólt óriásit, de még a slágerlistákat is megmászta. Az első jungle zene, amit az ember általában megismer, szintén tőle származik, a UK Apache rekedt raggájáról azonnal felismerhető Original Nuttah nem csak a jungle történetének, hanem az elektronikus tánczene históriájának is kitörölhetetlen része.
Shy FX sikerei után megalapítja az Ebony kiadót, ahol újabb jungle alapvetések látnak napvilágot tollából, talán elég csak a Bambaataa-t említeni. Barátjával és szerzőtársával, a később a breakbeat felé elkalandozó T-Power-rel az új évtizedben is a csúcsra tudtak törni, a Shake Your Body-val ismét Anglia és Európa slágerlistáinak éléig jutottak.
Néhány éve Shy FX újabb kiadót alapított, a Digital Soundboy hasonlóan elődjeihez alapvetően az immár hagyományokra épülő, jókedvű jungle hangzást helyezi előtérbe. Emellett azonban remekül megfér itt a mélyebb hangzás (Calibre), a dubstep (Caspa) vagy épp Breakage közelgő és várva várt második nagylemeze, amely várhatóan mindezek keveréke lesz majd.

Mokka Cuka: 08.21

Fellépők:

- Zodiac Cartel

- Fine Cut Bodies

- Headshotboyz

- Stereo Killaz

MOKKA CUKA 08.22:

NVC presents: 
NATHAN FAKE LIVE! (Border Community – London „Angol zászló”) 
HARD ISLANDS ALBUM TOUR BUDAPEST 
MOKKA CUKA SZEZONZÁRÓ!
2009.08.22. SZOMBAT 
NATHAN FAKE LIVE! (Border Community) 
 
James Holdennel karöltve a Border Community zászlaja alatt a mai napig egyfajta ízlésformáló csapatként működnek. A „The Sky Was Pink” a maga idejében akkorát szólt, hogy azt talán csak az első Extrawelt megjelenéssel tudta a kiadó felülmúlni. Debüt albuma, a „Drowning In A Sea Of Love” és a 2007-es „You Are Here” Ep után Nathan most, 2009-ben bukkant fel újra második szerzői albumával, mely „Hard Islands” névre hallgat. A lemez újszerű hangzás- és ritmusvilágát a magyar közönség is élőben meghallgathatja az albumbemutató turné budapesti állomásán, ami a Mokka Cuka idei záróbulija is lesz egyben. Ezzel a bulival Petter és Fairmont után csapatunk lerója tartozását és elhozza a James Holden keze alatt munkálkodó „Border Trió” harmadik, egyben legnevesebb tagját, Nathan Fake-et. 
Crimson /LickTheClick!/
Sinko /NVC/
Subotage  /NVC/ 
2009.08.22. Szombat 
Mokka Cuka
Belépő: 23:00-ig 1000 Ft, Utána 1500 Ft (csak a helyszínen) 
Info: 

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó