Pulzar

Balaton­Sound – The Festival­beach / 2022. június 29.–július 2. / Fellépők: Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Marshmello, Paul Kalkbrenner, Alesso, Timmy, Robin Schulz és még sokan mások! Vedd meg a jegyet!

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Bootsie Quartet, Esclin Syndo, DJ Cadik @ Millenáris

Fellépők
Dátum 2010. március 12.
Helyszín Millenáris
Stílus Hip-hop, Electro, Trip-hop
Bootsie Quartet, Esclin Syndo, DJ CadikHelyszín: Jövő Háza Kiállítás, B épület Időpont: 21.00Millenáris

Bootsie Quartet, Esclin Syndo, DJ Cadik @ Millenáris

Helyszín: Jövő Háza Kiállítás, B épület
Időpont: 21.00


DJ Bootsie az egyik legelismertebb, a BBE kiadóhoz leszerződött producer/zeneszerző – nem csupán itthon, de külföldön is. A DJ Bootsie által komponált szerzeményeket egy négytagú zenekar, a DJ Bootsie Quartet fogja élőben előadni. A produkcióhoz egy látványos vetítés kapcsolódik, amely kifejezetten erre az eseményre készül.
Esclin Syndo –  indusztriális hangképek nagyvárosi, eklektikus popdalokban. Az Esclin Syndo
a klasszikus bristoli triphop, szintipop és pszichedelikus rock találkozása. A dalok egységes és egyedi hangzása annak köszönhető, hogy a tagok sokszínű, különböző zenei háttérrel rendelkeznek. Az analóg hangszerek elektronikával keveredve szinte robbanásszerű dinamikát eredményeznek.
DJ Cadik - Membran set, VJ Kiégő Izzók. DJ Cadik saját elektronikus zenéi szólalnak meg. Többek között az „Analógból digitálisba” c. remix.. Mindehhez a Kiégő Izzók készít vetítést.
 
Jegyár: 1000 Ft

Régebbi partyk ebből klubból

 • [2012-09-13] Electronic Beats Festival Budapest 2012
  @ Millenáris

  A tavaly őszi teltházas fesztivál után a Telekom nemzetközi zenei és életmód programja, az Electronic Beats idén ismét nagy durranással készül meglepni a hazai közönséget. Szeptember 13-án újra Electronic Beats Festival Budapesten, a Millenáris Teátrumban.
 • [2011-10-28] Electronic Beats Festival 2011 Budapest by Telekom
  @ Millenáris

  Az idén májusi teltházas Electronic Beats Live Special Budapest Launch Party után a Millenáris Teátrum nagyobb terében még több táncorientált élő fellépővel október 28-án érkezik az Electronic Beats Festival. Fellép az Apparat Band, a Buraka Som Sistema, az FM Belfast, a Does It Offend You, Yeah? megtámogatva olyan hazai tehetségekkel, mint a Realistic Crew és Crimson! A különleges látványt az Electronic Beats nemzetközi csapata és többek között a Moderat, Ellen Allien, vagy Paul Kalkbrenner látványvilágáért felelős Pfadfinderei garantálja majd.
 • [2010-03-20] Cinetrip Switch & Glitch
  @ Millenáris

  A digitális átállás alkalmával a Cinetrip házi látványcsapata, a Skylab a Tele-Vision partihoz hasonlóan egy újabb ideiglenes, amorf, sok tízezernyi pixeles vizuális csatornát létesít. Az eredmény egy hamisítatlan Cinetrip esemény, ahol a vizet képi interferenciák és szuperaktuál DJ-k generálta hangfrekvenciák pótolják.
 • [2010-03-20] Cinetrip Switch and Glitch party
  @ Millenáris

  Novemberben a Magyar Televízió egykori székházában a Tele-vision partin már megtekinthettünk egy 21. századi virtuális Cinetrip tévécsatornát, ahol a 4-es studió falán 120 m2-es LED-installációba ágyazva szórakoztatták DJ-k élőben a tömeget.
 • [2010-03-17] Jojo Mayer's NERVE (CH), Kiégő Izzók
  @ Millenáris

  Az Ideje átállni című kiállítás kísérőrendezvénye
 • [2010-03-13] Digitális rálátás – Exkluzív Meghívásos VJ Verseny
  @ Millenáris

  Helyszín: Jövő Háza Kiállítás, B épület Időpont: 22.00
 • [2010-03-05] Besorolás Alatt csoport 3D (SK, H) és In.Formation (SK)
  @ Millenáris

  Az Ideje átállni című kiállítás kísérőrendezvénye
 • [2007-07-29] Naga + Beta
  @ Millenáris

  A Milleneáris Placcon minden vasárnap 20:00-24:00-ig Naga és Beta ingyenesen szolgáltatja a legkellemesebb ütemeket!
 • [2007-05-18] „Electro-flamenco” show
  @ Millenáris

  A ’80-as évek elején, Londonban alakult Von Magnet – Flore Magnet (színház) és Phil Von (zene) – életre hívója a különböző művészeti ágak összeolvasztásának vágya volt. Eleinte az aktív és vibráló londoni klubélet főszereplői voltak (1985-1989). Később a brit avant-garde „beszippantotta” őket és ezáltal Észak-Európa kulturális szcénájénak meghatározó előadóivá nőtték ki magukat.
 • [2007-05-18] Von Magnet (F)
  @ Millenáris

  A Night Colours sorozat keretében május 18-án a Von Magnet (F) lenyűgöző "electro-flamenco" showja látható/hallható a Millenárison.
 • [2005-10-22] Chris Carter
  @ Millenáris

  Október 22-én, a Nagy Britmánia nyitó rendezvényén a MINI jut főszerephez. A Felvonulási térről induló MINI Parádé a Millenárison ér véget, ahol Britmánok divatbemutató, a lemezjátszók mögött Chris Carter progressive break mixe, valamint Londont, a világ legszínesebb és legizgalmasabb metropoliszát bemutató videoinstallációk várják a MINI-k sofőrjeit és utasaikat Fabricius és az Addictive TV laptopjairól

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó