Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft

Partyajánló

Cinetrip Switch & Glitch @ Millenáris

Fellépők
Dátum 2010. március 20.
Helyszín Millenáris
Stílus Rave, Indie
Cinetrip Switch & GlitchA digitális átállás alkalmával a Cinetrip házi látványcsapata, a Skylab a Tele-Vision partihoz hasonlóan egy újabb ideiglenes, amorf, sok tízezernyi pixeles vizuális csatornát létesít. Az eredmény egy hamisítatlan Cinetrip esemény, ahol a vizet képi interferenciák és szuperaktuál DJ-k generálta hangfrekvenciák pótolják.Millenáris

Cinetrip Switch & Glitch @ Millenáris

A digitális átállás alkalmával a Cinetrip házi látványcsapata, a Skylab a Tele-Vision partihoz hasonlóan egy újabb ideiglenes, amorf, sok tízezernyi pixeles vizuális csatornát létesít. Az eredmény egy hamisítatlan Cinetrip esemény, ahol a vizet képi interferenciák és szuperaktuál DJ-k generálta hangfrekvenciák pótolják.

Az est fénypontja a most debütáló, misztikus ködbe burkolózó, magukat közel-keletinek valló, mégis páneurópai tech house cukrásznak született Biscuit Reality duó. Történetük közös élelmiszeripari múltjuktól indult, mostanra pedig külföldi kiadók versengenek abszurd-csavarodású zenéikért. Asszonyaik sütimérgezés miatt menekülőre fogták, azóta közös a kecó, közös a cél is: betörni a fősodorba! Nagyszerű debütálásuk édesen fonódik össze a Cinetripekről már ismert pixelmilliókat összevillogó Skylabbel. Megnézzük mi sül ki belőle…

Közös kiadási pont a magyar Chi lemezkiadó, ahol a másik kettős, a Headshotboyz is megjelenik. Sikervárományos, bolondos brigád az övék, kedvenc terepük pedig a kattant house zene.

Márciusban, az idei Miami Winter Music Conference-en tartják a premierjét a The Electro Wars című amerikai dokumentumfilmnek, amelynek főcímzenéjét a magyar Tits & Clits komponálta. A srácok a saját lemezeken túl keresett remixerek is, hamarosan jön egy Neo átdolgozásuk!

Az est során elhangzik a zajos sikerű Clits Atya, Tits Atya, Vénusz nővér és a PARTY PÁTER szilveszteri Rave Miséjének újabb, az alkalomhoz finom-igazított epizódja. Lélekmentés, vallási extázis, távgyógyítás! Kezeket a képernyőre!

Felvezetésben jeles a számolásból sportot űző Girls & Mathematics trió, akik egy fura póló köré épülő hype-marketinggel kerültek be a köztudatba, majd sorozatos titkos irodai-, városligeti és szocreál balatoni piknikekkel tartották izgalomban a kreatívosokat. Búgatós zenét fűznek végtelen szettekbe, a lányok nagy örömére.

Start: 22.00

Info

Jegyek kaphatók a Millenárison. Jegyfoglalás: (06-1) 438-5312 / www.cinetrip.hu / www.millenaris.hu

Flyer

Ajánlott lemezek

  • Summadayze 2010 CD – mixed by Shapeshifters

    Egy napos szilveszteri napon 1999-ben útban hazafelé, néhány ezer elszánt ember gyült össze a melbourne-i Sidney Myer Music Bowl-ban, hogy megünnepeljék egy új év kezdetét és a kezdetét annak a hamarosan világhíressé vált eseménynek a kezdetét, melyet Summadayze-nek hívtak.

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Cinetrip VJ Torna Budapest 2010

    Október 18. és 22. között a Cinetrip csapata ismét megrendezi a VJ Tornát, a VJ szcéna legkiemelkedőbb hazai seregszemléjét és nemzetközi zsűri előtti megmérettetését.

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó